Cykler Anmeldelser 2.699

4,8

Jeg stod med et par nye cykelbukser, der desværre fik et par huller efter kun to ture. Selvom producenten afviste reklamationen, valgte butikken selv at træde til og finde en rigtig god løsning for... Se mere

Jeg har altid lært, at når man handler, kan man få god, hurtig og billig service – men man må kun vælge to af delene. Men hos Cykel-mads/Cykler.dk lykkedes det faktisk at få alle tre! Da jeg... Se mere

Fri fragt, færdigsamlet cykel, hurtig levering og fantastisk service! Jeg bestilte i lørdags en Norden cykel til min datter på 6 år. Jeg var lidt utålmodig da cyklen er en fødselsdagsgave til we... Se mere

Super service. De kunne sælge mig en TREK cykel model 2021, som ingen anden cykelhandler havde hjemme, og de heller ikke fik de første par måneder. Cyklen blev sendt i løbet af få dage. Alt udstyr var... Se mere

1. nr. 6 af de 31 bedste virksomheder i Cykelbutik

Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker som Trek, Specialized, Cube & Megamo.

4,8

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Har i dag købt en e MTB cykel

Har i dag købt en e MTB cykel, som jeg selv hentede. Cyklen var på forhånd klargjort til prøvetur. Jeg fik en helt helt fantastisk gennemgang af cyklen. Det var super professionelt service hele vejen igennem, der langt oversteg mine forventninger. Og cyklen, den er bare fed og jeg glæder mig til mange ture fremover.

20. januar 2026

Super hurtig levering

Jeg har skrevet en mail i søndags og fik svar retur med det samme👌🏼 bestilte cyklen om aftenen og har her i eftermiddag modtaget den. Den var samlet, hvilket var super skønt, og virkelig hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler her 🤩

9. september 2025

Fantastisk service

Købt to nye el cykler, rigtig god vejledning hele vejen og nu været ude at cykle vores første tur og vi er begge rigtig glade 😊

Afhentning og aflevering af cyklerne blev klaret til UG af Johan i forretningen - kan kun varmt anbefale at handle hos Cykler - Mads, i Lemvig

4. september 2025

Jeg havde købt et nyt Batavus batteri…

Jeg havde købt et nyt Batavus batteri gennem Cykler.dk men batteriet kunne pludselig ikke genoplade og da det var knap 2 år gammelt indgav jeg en reklamation af produktet. Cykler.dk kontaktede Batavus og i løbet af kort tid fik jeg tilsendt et nyt batteri fra Cykler.dk . Super betjening!

20. juni 2025

Kører spin og vind men vær opmærksom…

Kører spin og vind men vær opmærksom hvis du glædes over at vinde en rabatkode for når du så er i kurven kan rabatkode kun bruges på udvalgte varer. Desværre ikke den sko jeg havde kig på så der må ses til anden side.

Tak for fint svar, blev bare øv over glæden ved ikke at kunne anvende koden på et par fede sko - hermed ændret til 5x ⭐️ og jeg har bestilt sko da i havde et endnu bedre par end de første jeg så på.
God weekend

26. april 2025
Cykler-logo

Besvarelse fra Cykler

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølglig super kede af at en mulighed for ekstra 5% rabat, resulterer i en 1-stjernet anmeldelse.

Det er sådan at de 5% kun gives på varer der i forvejen ikke er nedsat. Tilgengæld vinder alle enten fri fragt eller 5%. Det kunne f.eks. være 5% rabat på en ny cykel eller en hjelm

Vi arbejder hver dag stenhårdt for at yde god service, og vi er virkelig kede af 1 stjernede anmeldelser. Da det betyder enormt meget for os og vores kunder.

Men vi har slet ikke tænkt i de baner, at en rabat også kunne give en dårlig oplevelse for kunderne.

Så håber mit svar kan få dig til at genoverveje om det reelt set er en 1 stjernet oplevelse at få en rabatkode.

Og ændrer det ikke noget, er det også ok.

Jeg havde blot behov for at forklare dig vores synspunkt.

Rigtig god weekend

Martin
Indehaver

Jeg købte en cykel for et par uger…

Jeg købte en cykel for et par uger siden. Den blev leveret som jeg forventede, så jeg havde egentligt ikke tænkt, at jeg ville give en anmeldelse her på trustpilot.

Meeeeeen, det synes jeg nu alligevel de fortjener, og jeg vil gerne fortælle jer hvorfor. De skrev til mig søndag aften - inden afsendelse - for at sikre, at jeg ville være på leveringstidspunktet.

Cyklen leveres samlet, og jeg havde en mindre udfordring med min cykel. For den garvede cyklist var det sikkert ikke mere end at det kunne fikses derhjemme, men det evnede jeg ikke. Det er her, de for alvor vinder terræn hos mig. Jeg bor en dagsrejse fra deres adresse, men de hjalp med at få det løst på den nemmeste måde for mig.

En lang historie kort. Jeg er også fremtidig kunde i forretningen.

28. februar 2025

Super god og hurtig service.

Super god og hurtig service.
Købte MET cykelhjelm for 7 måneder siden som pludselig ikke kunne strammes, da en lille dims var gået af. Fik label og sendte den retur - herefter har vi modtaget en ny cykelhjelm.

14. januar 2025

Træls oplevelse blev rigtig god👍

Købte en trek mbt på black november tilbud i en anden butik..
Den havde desværre en fejl på forbremsen..
Hvilket var rigtig irriterende på en helt ny cykel.
Aftalte med sælger at jeg kunne evt høre om det var noget en lokal cykel handler ville kikke på..
Tog kontakt til cykler.dk cykel-mads og vi blev enige om at jeg kunne komme forbi med den,så ville de kikke på det..
De fandt hurtigt fejlen og fik de rigtige reservedele bestilt hjem..
De har stået for alt korrespondance med sælger af cyklen..
Super service..
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. november 2024

Verdens klasse service

Købte en cykel i 2023, men pludselig virkede låsen ikke mere, efter 2 mails frem og tilbage, sender de nu en ny lås til os

Det er verdens klasse service.. Det samme oplevede vi, da vi bestilte cyklen i 2023

👍👍👍👍👍

18. september 2024