Fantastik service både i butikken da jeg skulle vælge cykel og type - og ikke mindst tog de sig tiden. Samtidig fik jeg en følelse af at blive set og hørt. Kontinuerlig information via mail og fulds... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Cykelshoppen.dk er stedet for dig, der elsker at cykle – uanset om du pendler til arbejde, træner målrettet eller nyder lange ture i weekenden. Her finder du et bredt udvalg af cykler, reservedele, udstyr og tilbehør fra kendte mærker, nøje udvalgt med fokus på kvalitet og funktionalitet. Hos Cykelshoppen.dk er målet at gøre det nemt og trygt at handle online. Med skarpe priser, hurtig levering og hjælpsom kundeservice er du godt kørende – både før og efter dit køb. 🚴♀️
Sverigesvej 9C, 8660, Skanderborg, Danmark
- info@cykelshoppen.dk
- www.cykelshoppen.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Super hurtig hurtig levering og eksemplarisk service
Super hurtig hurtig levering og gode priser.
Whats not to like :-)
Bestilte nogle lejer til et hjulsæt lørdag eftermiddag. Til min store overraskelse fik jeg en mail Søndag om at varerne var afsendt og de ankom mandag...respekt.
Alt var som det skulle være - bortset fra at jeg havde fået bestilt noget forkert (tak til chatgpt ;-) ).
Skæbnen ville at jeg skulle til Jylland ugen efter. Jeg tog ind forbi butikken og igen var der kun smil og fantastisk service hvor de bare byttede lejerne til dem jeg skulle bruge og udbetalte differencen.
Kan KUN anbefale alle at handle der.
Super fed oplevelse!
Imødekommende
Imødekommende - også ved reklamation. Hurtig ombytning og afsendelse af nyt. Flot.
Konkurrencedygtige priser og virkelig hurtig levering.
Bestilte søndag eftermiddag og til min store overraskelse, modtog jeg allerede min varer mandag. Hvilket må siges, at være et særsyn.
Superhurtig kommunikation
Superhurtig kommunikation. Og byttede uden problemer. Levering er overordentlig hurtig. 1,5 døgn efter var pakken fremme
Super hurtig levering
Jeg har to dage i streg modtage min bestilling mindre en 18 timer efter den var afgivet.
👍👍👍👍👍
♥️♥️♥️♥️♥️
Fantastisk service med tak
Rigtig god kundeservice
Fik en lækker cykel der desværre viste sig at have nogle udfordringer medfødt fra producentens side. Cykelshoppen handlede hurtigt og hver gang til min fordel inden for de rammer de har. Premium produktservice, uden tvivl. Det er mange penge værd og klart en overvejelse værd, hvis man tænker man kan spare lidt på en anden hjemmeside! Jeg køber uden tvivl hos Cykelshoppen fremover.
Dybt imponeret!
Dybt imponeret!
Jeg bestilte kl. 19. 19.30 var pakken sendt.
Modtaget næste dag med GLS.
Mega strækt kundemøde 😊
Sublim god og hurtig levering.
Sublim god og hurtig levering.
Bestilt kl.16.12 og leveret dagen efter inden kl.12.00 i pakkeshop.
Gode produkter og priser!
Gode produkter og priser!
Servicen er også sublim, og de vender hurtigt tilbage på mailen.
Fantastisk forretning
Hold da helt op! Det her er den bedste service og imødekommenhed jeg har mødt til dato.
Jeg køber en Centurion el-cykel på nettet og får den tilsendt, da jeg bor på Sjælland. Efter 14 dage finder jeg ud af at baglygten ikke virker. Ringer til firmaet og bliver mødt med stor forståelse og får besked på at køre ned til en cykelhandler i min område og få den lavet og sende Cykelshoppen regningen. Det gør jeg og det viser sig det er en løs forbindelse. Sender et foto af regningen samme dag og pengene var på min konto 2 timer efter.
Her er virkelig en forretning man kan stole på.
God service og altid hurtig levering
Super kundeservice
Fik hjælp med at bestille en vare onsdag eftermiddag og fik den leveret torsdag formiddag -
Super hurtig levering og super service-
Rigtig god kundeservice med korte…
Rigtig god kundeservice med korte svartider og meget løsningsorienteret ift reklamationssag. Varm anbefaling
Altid den bedste
Altid den bedste pris. Altid meget hurtig ordrebehandling. Altid opmærksom, respektfuld support ved ordrelevering. Og altid en lille gave... Fem stjerner.
Super hurtig levering.
Rigtig god service!
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse, skal du have dine cykler leveret kan jeg ikke anbefale dem da de ikke overholder det aftalte, ikke gør som de siger og ikke følger op på de fejl de ved de har lavet... Super skuffet.
(ordrenr. 1889747) Vh Peter

Besvarelse fra Cykelshoppen.dk
Mega god købsoplevelse
Mega god købsoplevelse, bestilte søndag modtog mandag og alt var der - sådan skal det gøres ;-) noget af pakken var mast men det er i min erfaring klassisk GLS og har intet med Cykelshoppen at gøre. 5 stjerner herfra!