Fantastik service både i butikken da jeg skulle vælge cykel og type - og ikke mindst tog de sig tiden. Samtidig fik jeg en følelse af at blive set og hørt. Kontinuerlig information via mail og fulds... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Cykelshoppen.dk er stedet for dig, der elsker at cykle – uanset om du pendler til arbejde, træner målrettet eller nyder lange ture i weekenden. Her finder du et bredt udvalg af cykler, reservedele, udstyr og tilbehør fra kendte mærker, nøje udvalgt med fokus på kvalitet og funktionalitet. Hos Cykelshoppen.dk er målet at gøre det nemt og trygt at handle online. Med skarpe priser, hurtig levering og hjælpsom kundeservice er du godt kørende – både før og efter dit køb. 🚴♀️
Sverigesvej 9C, 8660, Skanderborg, Danmark
- info@cykelshoppen.dk
- www.cykelshoppen.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Lynhurtig ekspedition og levering selv om aftenen.
Om aftenen bestiller jeg varen ca. kl 21:00. Næste dag afhenter jeg gls forsendelsen kl 12:00.
Leveringstid under 16 timer - det er fantastisk. Jeg er ihvertfald imponeret. Mange tak. Med venlig hilsen Søren Reinert.
De erstattede varen uden tøven
Der var en fejl på en lygte jeg købte. De svarede med det samme da jeg skrev. Da deres forslag ikke fiksede problemet sendte de mig en ny lygte med det samme.
Min datter har brug for nye lygter, så jeg sender selvfølgelig ordren til dem:)
Bestilte onsdag
Bestilte onsdag, hentede i går torsdag. Fantastisk service! Humørfyldte medarbejdere og hurtig svar fra kundeservice! Simon er fantastisk!
TAK for så god service 🙏🏻
Afventer nu min nye baglygte 🤪
De fortjener mere end 5 stjerner!
Jeg har kun haft fantastiske oplevelser med Cykelshoppen. Leveringen er altid vanvittigt hurtig – jeg har konsekvent fået dag-til-dag levering uden den mindste forsinkelse. Supporten svarer imponerende hurtigt på mail, og priserne er både fornuftige og yderst konkurrencedygtige.
Servicen er i top, og man kan virkelig mærke, at teamet bag Cykelshoppen er passioneret og oprigtigt går op i, at man får det helt rigtige produkt med hjem. Jeg kan kun varmt anbefale dem!
God oplevelse
Ved afhentning af varer bestilt online, viser jeg den unge mand et billede af bagagebæreren på min søns cykel hvor et par bolte er faldt ud. Den friske fyr smutter lige et par minutter og kommer tilbage med et par bolte til mig. Herefter finder han de varer jeg havde bestilt. Jeg spørger ham hvad han skal have for de to bolte. "Ingenting", siger han. "Du køber jo hos os", følger han op.
Man skal ikke give ting væk. Slet ikke. Og sådan et par bolte koster ikke alverden. Vil tro måske et par kr. for butikken. Det er princippet, at gå den ekstra mil, være imødekommende og udvise omhu, der gør, at jeg kommer igen.
For den gode oplevelse.
PS: Den unge fyr fortjener en kage :)
Super venlig betjening i tlf hurtig…
Super venlig betjening i tlf hurtig hjælp nem bestilling 👍
Commuter-cykel
Købte en commuter-cykel, som de samlede så den var køreklar og leverede lynhurtigt. Det var bare nemt, godt og hurtigt… Og cyklen er meget fin.
Jeg oplevede fejl på en købt vare efter…
Jeg oplevede fejl på en købt vare efter én gangs brug. Henvendte mig efter få dage. Svaret kom prompte og en ny vare blev tilsendt uden beregning. Især stor ros for den korte svartid! Det er fornemt.
Fin service
Fin service. Hurtig levering. Ingen problemer med at bytte.
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.
De flinke folk hjalp mig med et problem over telefonen og jeg modtog løsningen dagen efter. Ikke sidste gang jeg handler dér.
Varen var som forventet, handler der igen og igen :)
Super
Varen som jeg bestilte hos Cykelshoppen kom hurtigt og levede op til forventningen og beskrivelsen på hjemmesiden. God indpakning, en ren fornøjelse at handle her.
Hurtig leveringstid
Jeg havde bestilt noget ved “pedalatleten” der endnu ikke er kommet to uger senere, men da jeg bestilte en endnu større pakke her var den her allerede inden jeg tog afsted næste morgen. Alting var der og i stand, 10/10 service
Service fra øverste hylde!
Det er en sand fornøjelse skrive med Emil, når der var problemer med produktet. Jeg havde en cykellygte der stoppede med at virke. Der var hurtig respons og jeg fik tilsendt en ny med det samme. Det kunne mange andre webshops godt lære noget af.
Fantastisk kundeservice 👍
Fantastisk kundeservice 👍 Jeg købte et par handsker, der blev leveret næste dag. Desværre var de trods størrelsesvejledningen var for små, men samme dag sendte Cykelshoppen den korrekte størrelse sammen med en returlabel. Jeg handler igen hos Cykelshoppen 😀
Tak for hjælpen jeg fik en defekt…
Tak for hjælpen jeg fik en defekt rasavedel de tilbød mig en ny de svarede lynhurtigt og sendte lyn hurtigt ingen problemer kan kun anbefales mvh steffan
Hurtig levering og service i top
Bestilte en løbecykel fredag og kunne allerede lørdag inden middag hente den i en pakkeshop😊
Havde dog et problem med ringklokken som sad forkert og knækkede da den skulle rettes. Men det blev fikset uden problemer.
Så stor ros og her vi jeg trygt handle igen 😊
Fremragende service
Fremragende service! Jeg har flere gange handlet hos cykelshoppen - altid god og hurtig service, også ved reklamationer.