Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE Anmeldelser

9.244

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 796 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den utrolig hurtige levering og de meget fordelagtige priser på tværs af de forskellige tilgængelige produkter i butikken. Mange forbrugere nævner desuden, at den daglige service er i absolut top, og at hele bestillingsprocessen på den online platform er særdeles nem at navigere i. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringstiden og oplevede uventede forsinkelser, der desværre ikke blev kommunikeret ordentligt ud undervejs af medarbejderne. En lille gruppe personer påpegede yderligere udfordringer med manglende opdateringer samt problemer med at få den rette hjælp ved specifikke tekniske forespørgsler.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product, hvor nogle forbrugere udtrykte stor tilfredshed med velpakkede... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med delivery service, idet mange fremhæver en lynhurtig og effektiv... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Mange fremhæver kompetent og imødekommende betjening... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med priserne, idet mange fremhæver gode priser,... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordrer, hvor nogle oplever hurtig og nem bestilling samt levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte en cykel og er indtil videre udmærket tilfreds. Den er som beskrevet. Cyklen var solidt samlet og ok pakket ind. Det eneste der kunne have været bedre var kommunikationen med transportfir... Se mere

Jeg bestilte et par cykelsko kl.12:00 og fik dem leveret samme dag kl.21:30 med burd som gav mig løbende info om leveringstidspunktet via sms. Too god service og dejlig betryggende og intuitivt at j... Se mere

Længere leveringstid end angivet, men god kommunikation undervejs. God service ved udlevering, dog ikke rigtig nogen viden omkring cyklen - det skulle man nok have været i butikken for at få - helt... Se mere

Havde bestilt nogle cykeltasker der desværre var lang leveringstid på fra producenten. Blev derfor kontaket og spurgt om jeg ville fastholde eller annullere ordren. Da jeg skulle bruge dem i sommerfer... Se mere

1. nr. 14 af de 30 bedste virksomheder i Cykelbutik

Om Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE

Cykelexperten.dk er Danmark største forhandler af cykler og elcykler. Etableret 1. september 2004. I dag har vi et MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse. Vi har 1500 m2 og over 5000 cykler på lager.

Her kan du boltre dig i cykler og udstyr. På vores website kan du bestille cykler og tilbehør og få leveret til hele landet. Hos Cykelexperten.dk kan vi levere din nye cykel lige til døren, eller du kan afhente den i vores MEGASTORE i Vanløse.

Vi står klar med råd og vejledning i forbindelse med køb af elcykel - både online og i vores butik i Vanløse

TOP KATEGORIER

• Cykeltøj
  • Cykelhandsker
  • Elcykel - DK's største udvalg

• Besøg Cykelexperten.dk
    Bemærk - vores cykelbutik ligger ikke i Aarhus - kun i Vanløse, men vi leverer til hele landet!

CYKELEXPERTEN.DK

6 ÅRS GARANTI
    Hos os får du 6 års garanti på nye cykler med servicehæftet i orden. Fordi vi sælger cykler af god kvalitet, og vi gerne vil gøre noget ekstra for vores kunder!
    100% SAMLET
    Hos Cykelexperten.dk leverer vi ALTID din cykel 100% samlet. Uanset om du køber den med eller uden tilbehør får du cyklen leveret så den er til at køre på med det samme.
    5000 CYKLER PÅ LAGER
    Vi har danmarks største udvalg! Over 5000+ cykler på eget lager i Vanløse! Vi både sender og sælger cykler fra adressen i Vanløse!

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(9.244)

Cyklen var helt som forventet

Cyklen var helt som forventet. Pakket godt ind under levering. Nem at montere styr og pedaler.

26. juni 2026

Hej Khiem,

Tusind tak for din gode anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at cyklen levede op til forventningerne, var godt pakket ind, og at monteringen gik nemt. Vi håber, du får mange gode ture på den!

Kevin, Cykelexperten.dk 🚲

Hurtig levering , det rette sted som aftalt

26. juni 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig og kom frem til det aftalte sted. Tak fordi du handlede hos os!

25. juni 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Kevin, Cykelexperten.dk 🚲

God service og personlig betjening

God service og personlig betjening. Fik hurtigt hjælp på trods af en travl dag i butikken. Ekspedienten havde fuldt fokus på at hjælpe mig og gav mulighed for at prøve en række forskellige cykler. Eneste ærgerlige var en markant længere leveringstid end oplyst på hjemmesiden, men blev der hurtigt oplyst om da de blev opmærksomme på det.

Hej Andreas,

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik god service og personlig betjening i butikken, selv på en travl dag. Vi beklager den længere leveringstid, men er glade for, at du hurtigt blev informeret, da vi blev opmærksomme på det.

Hurtig levering.

25. juni 2026

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt. Tak fordi du valgte at handle hos os!

Kevin, Cykelexperten.dk 🚲

En cykelklokke der lovede et højt pling…

En cykelklokke der lovede et højt pling og det levede den op til

Hej Holtse,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at cykelklokken levede op til forventningerne med et højt og klart pling. Vi håber, den får mange gode ture med på vejen 🔔

Kevin, Cykelexperten.dk 🚲

Jeg bestilte et par cykelsko kl.12:00…

Too god service og dejlig betryggende og intuitivt at jeg kunne følge budet via map.
    I gør en stor forskel på levering og det kostede ikke ekstra. Jeg er meget glad og tilfreds med at købe vare hos Cykelexperten - alt er nemt🤗

Hej,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🤗

Hvor er det skønt at høre, at leveringen gik så hurtigt, og at du kunne følge buddet hele vejen. Vi er virkelig glade for, at du havde en nem og tryg oplevelse med at handle hos os!

Hurtigt billigt godt

Hurtigt, billigt og godt

Hej Tomas,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplevede handlen som hurtig, billig og god. Vi sætter stor pris på det!

God oplevelse

Produkterne var lavet i god kvalitet, og levede op til kravene. Hurtig levering.

23. juni 2026

Hej Andreas,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at produkterne både var i god kvalitet og levede op til forventningerne. Skønt at leveringen også gik hurtigt!

Kevin, Cykelexperten.dk 🚲

Fin levering og flot produkt - mangelfuld kundeservice

Fin levering osv. men mangelfuld kundeservice. Jeg modtog en Avenue cykel som først og fremmest havde så unaturlig høj en gearing at selv små bakker var et problem på den. Dernæst gik krankboksen i stykker efter halvandet år og flere høje lyde kommer fra cyklen. Reperation af alt dette måtte jeg selv stå for finansiering af og oplevede desværre ikke, at mine problemer blev hørt eller forstået.

27. juni 2026

Hej Joachim,

Tak for din feedback. Det er vi kede af at høre, og vi beklager, at du ikke har følt dig hørt eller fået den hjælp, du forventede fra os. Vi tager din oplevelse med videre.

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at alt fungerer, og at du har oplevet god service hos os. Tak fordi du handlede hos Cykelexperten!

Alt var godt.

18. juni 2026

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at alt var godt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

22. juni 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt. Tak fordi du valgte at handle hos os!

Alt godt

Alt godt - god service, go cykel

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at alt var godt, og at du er glad for både servicen og cyklen. Vi håber, du får mange gode ture på den!

Dårlig kundeservice

Jeg købte 2 nye cykler i løbet af den sidste måned i jeres butik. Gearkassen på en af ​​de nye cykler gik pludselig i stykker, mens vi var på en kort tur i Sverige. Jeg måtte stoppe på cykelværkstedet i Sverige og bede dem om at se på cyklen. De skilte den ad og samlede den igen, selvfølgelig skulle jeg betale. De rådede mig til at kontakte købsstedet hurtigst muligt, da de mener, at jeg skal reparere gearkassen hurtigst muligt inden for garantien. Jeg har booket min GRATIS 2 måneders service hos jer og beskrev situationen i bookingen. Til min store skuffelse var besøget hos jer en dårlig oplevelse, hvor jeg i stedet for at forstå situationen blev opkrævet 439 kr. for 30 minutters arbejde, inklusive GRATIS service, tror jeg. Jeg har ikke fået nogen god rapport om, hvad der blev gjort, og hvad problemet var. Jeg endte med at betale to gange: i Sverige og hos jer for noget, der burde have 6 års garanti. Hvad?! I tillader heller ikke at tale med mekanikeren, hvilket gør kommunikationen dårlig. Det er dårlig stil og service! Jeg skal have 2 cykler mere nu, og de skal købes i en anden butik.

19. juni 2026

Hej Roman,

Da du indleverede cyklen hos os, kunne vi desværre konstatere, at der manglede en reservedel, og at gearnavet ikke var samlet korrekt ved den tidligere montering i Sverige.

For at finde en god løsning valgte vi at levere den manglende reservedel uden beregning. Vi opkrævede derfor kun betaling for den tid, der blev brugt på at montere delen og samle gearnavet korrekt.

Vi beklager, hvis dette har givet anledning til frustration, men vi håber, at ovenstående forklarer baggrunden for den udførte reparation.

Mikkel, Cykelexperten.dk 🚲

Giv Mikkel Trampe lønforhøjelse💪…

Giv Mikkel Trampe lønforhøjelse💪 Kongeservice.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. ⭐

Vi tager de rosende ord videre til Mikkel Trampe. 😁

Hej Julie,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. ⭐

Det glæder os at høre, at du har haft en god købsoplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele den med os.

Hurtig levering👍

19. juni 2026

Hej Uffe,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. 😁

Mikkel, Cykelexperten.dk 🚲

God pris og nem afhentning på deres…

God pris og nem afhentning på deres lager.

4. juni 2026

Hej Jesper,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. ⭐

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både prisen og den nemme afhentning på vores lager.

Mikkel, Cykelexperten.dk 🚲

Jeg havde flere spørgsmål inden mit køb…

Jeg havde flere spørgsmål inden mit køb - jeg fik nogle afmålte svar, men ikke på de vigtigste. Jeg valgte at købe cyklen alligevel og selve den del gik fint. Udleveringen gik også fint.

16. juni 2026

Hej Bjørn.

Tak for din anmeldelse og for at du valgte at handle hos os.

Vi er glade for at høre, at både købet og udleveringen af cyklen forløb godt. Samtidig beklager vi, at du ikke oplevede at få fyldestgørende svar på alle dine spørgsmål inden købet. Det er naturligvis vores mål at give grundig og relevant rådgivning, så vores kunder føler sig godt klædt på til deres beslutning.

Vi håber, at du bliver glad for cyklen, og er du fortsat i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. 😁