Denne anmeldelse gælder forretningen på Ndr. Fasanvej. Indgik aftale om handel af brugt cykel via mail. Da jeg kom for at afhente den, var der pludselig sket en misforståelse, da forhandler troed... Se mere
Jeg købte en racercykel, som blev sendt med fragt. Cyklen var ikke justeret, bremserne var skæve og propperne til styret manglede. Beder dem om at fragten modregnes pga manglerne, således jeg ikke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Setweb, Det nemmeste program til selv at vedligeholde, redigere og administrere sine internetsider!
Aftalebrud på Ndr. Fasanvej
Denne anmeldelse gælder forretningen på Ndr. Fasanvej.
Indgik aftale om handel af brugt cykel via mail.
Da jeg kom for at afhente den, var der pludselig sket en misforståelse, da forhandler troede, der var tale om en anden cykel.
Om det faktum at den cykel der var indgået aftale om, netop var blevet solgt til anden kunde - som fortsat stod i forretningen - til en højere pris vides ikke. Men man tænker sit, når der pludselig fortælles, at den aftalte pris aldrig havde været aktuel til den præcis den cykel.
Smart købmandskab? Tja.
Troværdigt? Nej.
dårlig oplevelse
Jeg afleverede min cykel til 2 års service uden problemer, men da jeg fik den tilbage virkede den ikke. Pedalerne knækkede og der var lyde. Det kunne personalet ikke finde og efter 3 forsøg sagde de at der altid var noget, men jeg havde ikke oplevet noget inden afleverigen, så nu skal jeg leve med en "gammel" dårlig cykel, hvor jeg inden havde en dejlig cykel! Der skal jeg aldrig mere til service!!!
Der er hurtig betjening 🙂
God service - både over telefon og mail angående svar på spørgsmål og opfølgning på ordrer
God service - både over telefon og mail angående svar på spørgsmål.
Levering som forventet med vare ikke på lager.
Bestilte en vare som viste sig ikke var…
Bestilte en vare som viste sig ikke var på lager - kundeservice var hurtig til at finde et bedre alternativ og jeg fik et bedre produkt til en fornuftig pris.
Virkelig god og hurtig service så 5 stjerner herfra!
Cykelexperten har ydet en ekstraordinær service
Cykelexperten har ydet en ekstraordinær service ifm. med at en kalkhoff elcykel havde en kritisk fejl på motoren. Det var 2.gang at motoren blev skiftet. Selvom at garanti var udløbet, men den havde gennemgået alle service check i perioden valgte de at sende en ny motor til os. Dog var vi flyttet i mellemtiden, så vi betaler selv for at få den skiftet. Er dog yderst tilfreds med den service og kan kun anbefale cykelxperten.
Det er en meget blandet oplevelse....
Det er en meget blandet oplevelse at handle hos Cykelexperten. Enkelte ansatte er lyttende og hjælpsomme. Andre er bedøvende ligeglade og nærmest arrogante. Jeg stillede et spørgsmål til en ansat, og jeg fik svaret, at jeg ville blive til grin i enhver cykelforening med den slags spørgsmål! Så man må mildest talt sige at der er plads til forbedringer i en butik, hvor der ellers er et flot udvalg.
Super god service
Super god service, medarbejder som er nede på jorden og til at snakke med, de forstår ens "ikke tekniske" cykelsprog.
Jeg betalte under 500kr for at få service på min "ældre" racercykel, så er jeg klar til endnu en sæson på landevejene. :-)
God rådgivning ved køb af nye cykler
Vi er et ældre ægtepar, som ville se på nye cykler. Det var lørdag, og der var mange kunder. Alligevel fik vi en god og venlig rådgivning af Kevin, som tålmodigt hentede og indstillede cykler til os, så vi kunne afprøve dem. Kevin sagde flere gange, at det var vigtigt, at vi blev tilfredse med vores valg af cykler.
Rigtig fin service
Købte en cykel til min datter og blev rådgivet rigtig fint. Var glad for hjælpen, og prisen var fin !
Elendig service
Elendig service. Købt ny cykel til min søns konfirmation. Efter 3 dage sidder støttebenet løst og det resulterer i, at cyklen vælter og støttebenet går i stykker, begge skærme ryger af, og en plastik dims der sidder på gearne ryger også af. Da vi kommer til 2 mdr service vil de ikke lave tingene for der er sket pga. et fald. Hvilket jo er rigtigt fordi støttebenet var sat dårligt på. Så de ville have jeg skulle betale 300 for et nyt støtteben.
Har købt min sidste cykel her...
Glimrende rådgivning og service
Bundseriøs rådgivning ved køb i butikken. Da det viste sig, at der var en fabrikationsfejl på cyklen kort tid efter, blev det fikset på stedet. Yderst tilfredsstillende.
Man skal lede længe efter dårligere service
Den værste service- og kundeoplevelse til dato. Der er kun en ting som betyder noget, og det er betalingen. Kunderne er de fuldstændig ligeglade med.
Man siger et og gør noget andet.
Jeg ville virkelig tænke mig om før jeg handlede med dem.
Beklager men det er ærlig snak.
Dårlig service
Dårlig service, og sløve sælgere:-( kan kun anbefale at købe cykel et andet sted.
Skidt skidt oplevelse
Elendig service. Melder ting klar til afhentning uden de er klar. Minder mest af alt om en Joe and The Juice med ukonpetente unge mennesker, der kun tænker på at få fri. Do NOT go here.
Uacceptabelt
Min familie har købt en alt i alt 4 cykler hos cykel x-perten i Hellerup og en masse extra ting oveni bla. låse, lygter,hjelme, kurve, osv. Efterfølgende har vi fået elendig service, Brian som solgte os tingene er arrogant og direkte uvenlig. Jeg vil aldrig vende tilbage til denne butik.
Plattenslagere Handler aldrig der.
Ser en Elcykel på deres hjemmeside til 12.495,- en pris den har haft i 3 uger. Ringer og hører om de har cyklen da der på hjemmesiden stod de kun havde en. Kommer ned i forretningen, hvor den står med prisskilt på til samme pris. Er vi lige ved at købe, da en anden personale kommer og siger den ikke mere er nedsat og den skal koste 2.500,- mere. Oplyser ham om at både på prisskiltet, internettet og i telefonen er det prisen. Det gælder ikke for så tjener de ikke nok, og på hjemmesiden står der også med småt at de tager forbehold i priserne. Oplyser Ejeren. Godt jeg ikke fik handlet, Bare tænk hvor modbydelige de så kunne være når/hvis der blev noget garanti. Det endte med jeg kørte til en anden Cykelhandler i Herlev og købte en magen til til 12.495,-. Den i Herlev havde så oven i købet nogle meget dyrere hydrauliske bremser. Så det endte med en meget bedre handel.
Fuldt ud tilfreds
Bestilte en MTB over nettet, den var både billig og proppet med kvalitetsudstyr man skal kaste mange flere penge efter hos andre forhandlere. Leveringstiden var omkring 5-7 dage, så jeg er fuldt ud tilfreds med købet.
Urimelig situation
Helt ærligt...Dårligt koncept, andre varer på nettet end i de fysiske butikker. Urimeligt at de ansatte skal starte med, at undskylde at de ikke må sælge de varer der reklameres med på nettet! Og tab af salg for ejerne af de enkelte butikker. Har I brug for hjælp til at se verden fra et forbrugerperspektiv? I er på en glidebane og den hælder nedad.