Jeg købte en cykel og er indtil videre udmærket tilfreds. Den er som beskrevet. Cyklen var solidt samlet og ok pakket ind. Det eneste der kunne have været bedre var kommunikationen med transportfir... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Slotsherrensvej 103, 2720, Vanløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hentede i dag en nykøbt børnecykel i butikken i Vanløse. Jeg bemærkede at der manglede en hætte over ventilen og medarbejderen gik ud bagved med cyklen for at finde en. På vej tilbage valgte han at træde op på den ene pedal og cykle tilbage gennem butikken. Jeg ved ikke om børnecyklen er godkendt til 70-80 kg og kan klare det på én pedal, men det er en fuldstændig unødvendig handling og viser en mangel på forståelse for kundeservice. Der var en ærgerlig start på en helt ny cykel, da jeg selv prøver at passe godt på mine ting. Generel synes butikken at have meget travl og måske de tager deres succes for givet.
Ventetid på Click & collect - vare på over 20 min er uacceptabelt.

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Jeg fandt frem til Cykeleksperten ved søgning på nettet og skarpeste pris / levering.
De fandt en ridse på cyklen, og tilbød 200 kroner i rabat eller længere levering. Fair nok. Fedt med ærlighed. Vi havde sideløbende dialog om at skifte til andre dæk. Pludselig fik jeg en mail om at nu var den afsendt. Jeg havde egentlig en forventning om at jeg fik andre dæk på, men det gjorde jeg ikke. Den aftale var ikke endelig. Øv. Hvis det var faldet på plads var det blevet 5 stjerne. Nu blev det kun til 3.

Produktet SRS skærme til min cykel, fungerer super 👌

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Cykeltasker e er perfekte, lige som jeg forventede. Og lynhurtig levering.

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Der var fejl i et par pedaler jeg købte. Da jeg ringede til dem om det, var det top service. De sendte mig et andet sæt straks og bad mig smide det tilsendte ud.

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Jeg er meget tilfreds med jeres betjening som kunde, i er flinke og høflige, stor ros

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Jeg kan desværre ikke anbefale Cykelexperten. Jeg købte en ny cykel hos dem for lidt over et år siden, og et problem, som var til stede allerede ved første prøvetur, er stadig ikke løst. Det værste har ikke været, at de ikke kunne finde fejlen, men at jeg gentagne gange har forklaret problemet og valgt at stole på deres faglige vurdering, uden at føle mig lyttet til.
Jeg har tidligere købt flere cykler hos Cykelexperten og været rigtig glad for butikken, så jeg havde stor tillid til dem.
Allerede ved prøveturen opdagede jeg, at trådet ikke føltes rigtigt. Pedalbevægelsen var ujævn og havde små, konstante hak. Jeg sagde derfor, at jeg ikke ønskede cyklen alligevel. Sælgeren prøvede selv cyklen og kunne også mærke problemet, men forklarede, at den blot skulle “køres til”, og at problemet ville forsvinde. Jeg valgte at stole på hans faglige vurdering.
Det gjorde den ikke.
Efter to uger tog jeg tilbage, og det blev starten på 6 besøg. De skiftede blandt andet kæde og kassette og senere de små pulleyhjul i gearsystemet. Intet løste problemet. Pulleyhjulene virkede kortvarigt, men efter en uge var problemet tilbage.
Jeg bad flere gange om en reklamation, men oplevede aldrig, at de reelt tog stilling til den. I stedet blev cyklen undersøgt igen og igen, og jeg fik den tilbage med besked om at prøve den nogle dage. Jeg gjorde det flere gange, men problemet var det samme hver gang.
Jeg valgte hele tiden at stole på deres vurdering, fordi de er fagfolk, og jeg ikke selv er cykelmekaniker. Set i bakspejlet føler jeg desværre, at den tillid blev udnyttet. Jeg havde identificeret problemet fra første dag, deres medarbejder kunne selv mærke det, og alligevel står jeg med en cykel der ikke virker.
I foråret afleverede jeg cyklen en sidste gang efter en vinter, hvor jeg ikke brugte cyklen meget og derfor ikke fik taget mig sammen til at tage derud i frustration over alle de timer jeg brugte på at aflevere og hente. Jeg anerkender min egen fejl i ikke at få fulgt op i de 3 vintermåneder, men frustrationerne var vokset så store og jeg følte mig magtesløs når de ikke lyttede til min anmodning om reklamation.
Et par dage efter aflevering modtog jeg en sms om, at problemet nu skyldtes slid på kæde og kassette, som ville koste 700-800 kr. at skifte. Det var frustrerende, da de samme dele allerede var blevet skiftet tidligere netop som forsøg på at løse problemet, og helt uden nogen effekt. Jeg gjorde derfor meget tydeligt opmærksom på, at jeg ikke ønskede at betale for at få løst et problem, som havde været der fra dag ét. Jeg skrev samtidig, at når de havde løst problemet, så var jeg villig til at lytte på deres faglige vurdering om hvorvidt kæden og kassetten skulle skiftes.
Efter knap seks uger, hvor jeg forsøgte at ringe til dem 2 gange og til sidst måtte skrive en mail for at få status på min sag hos dem fik jeg cyklen tilbage, hvor de havde skiftet de slidte dele, men ikke løst det reelle problem. Og for at gøre det en smule værre, så efter det seneste værkstedsbesøg begyndte cyklen desuden at lave en skrigelyd, hver gang jeg skifter gear.
Så efter mere end et år står jeg stadig med en cykel, der ikke føles som en ny cykel. Den føles snarere som at køre på en 10 år gammel cykel, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt.
Det, der frustrerer mig mest, er ikke, at en ny cykel kan have en fejl. Det kan ske. Det afgørende er for mig at jeg gjorde opmærksom på problemet, inden jeg tog cyklen med hjem, deres medarbejder kunne selv mærke det, jeg stolede på deres forklaring om, at den skulle køres til og over et år senere er problemet stadig ikke løst.
Jeg har tidligere været glad for Cykelexperten, men efter denne oplevelse har jeg desværre ikke længere tillid til deres faglige rådgivning, når noget ikke fungerer.
Jeg kan derfor ikke anbefale Cykelexperten.
(Denne anmeldelse er skrevet lidt tid efter seneste værkstedsbesøg, da jeg lige måtte få frustrationerne ned før jeg kunne skrive denne anmeldelse høfligt).

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Hej cykelexpert, jeg er meget tilfreds, alt service er super fint 👍

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Nemt at finde vare på sitet og vare sendt og modtaget som lovet

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Opdatering. Jeg modtog mail fra Kevin ved Cykelexperten. Den var virkelig god og forstående, og det endte med en samlet god oplevelse af at være kunde ved dem på trods af en super dårlig start. Tak:)
Jeg havde lagt en onlinebestilling, som skulle afhentes fysisk i butikken på grund af deres lager. Det var fint nok. Da jeg ankom for at hente varerne, tog ekspedienten dem alle seks ud af en pose og lagde dem på disken og så ud til at mene, at arbejdet var overstået. Jeg spurgte, hvorfor han tog dem ud af posen, når jeg så nu skulle balancere de seks varer i hænderne i stedet for blot at bruge posen, hvortil han svarede, at den kunne jeg ikke få med, fordi den kostede fem kroner. Jeg havde allerede brugt 1000 kr., så jeg vil gerne bruge yderligere fem kroner for ikke at skulle bære på mine varer i hænderne, men det måske også været smart nok, at de blot havde pakket dem alle sammen ind, ligesom de ville sende en onlinebestilling. Jeg endte med at købe posen, og ekspedienten dumpede varerne tilbage i med en tydelig grad af irritation.
Det var en meget lille ting, men ekspedientens arrogante holdning og manglende forståelse for kundens perspektiv gjorde, at jeg gik derfra med en irriterende fornemmelse i kroppen, som så nemt kunne være undgået

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Virkelig god service og meget imødekommende personale

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Hurtig levering og rigtig god information inden levering.
Også rigtig god information og billeder af det købte.

Besvarelse fra Cykelexperten.dk A/S MEGASTORE
Jeg returnerede en ny ebike pga af en vildledende vægt på deres hjemmeside, men returneringssagen forløb fint. Jeg kan også godt lide deres 6 års garanti som indikerer at de forhandler kvalitetscykler
Mvh ;-)