Clear website, product is as described and well made so happy with purchase. Only slight downside would be that many items were sold out when I was buying.
Na wat vertraging bij de bestelling via messenger contact gezocht. Er werd direct gereageerd. Na het lezen van reviews maakte ik me wat zorgen. Dit werd direct opgepakt en een dag later werden alle s... Se mere
Had 2 plasma aanstekers besteld,1 voor mijzelf,1 cadeau.Maar bij ontvangst,was er 1 die kapot was,en de meegeleverde oplaadkabeltjes paste niet op de aanstekers.mail gestuurd,en kort daarna mail terug... Se mere
Bestelling moet ik nog daadwerkelijk zien. Deze is binnen NL verstuurd en komt nu per vliegtuig naar Curaçao. We zijn benieuwd. Over de communicatie ben ik matig te spreken. Meerdere berichtjes gestuu... Se mere
Cuberna is hét premium lifestyle platform voor jou! Het assortiment bestaat uit producten die naadloos aansluiten bij jouw Premium Lifestyle. Van handgemaakte humidors, sigarenaccessoires als aanstekers en kokers tot luxueus meubilair, bij ons zit je goed. Ons magazijn en kantoor bevinden zich in Emmen vanwaar wij dagelijks alle werkzaamheden verrichten om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij proberen alles op één locatie te houden, zodat wij onze klanten de beste service kunnen verlenen.
Kapitein Grantstraat 3, 7821AP, Emmen, Holland
Svarer typisk inden for 1 uge
Ich habe bei Cuberna einen Montecristo Zigarrenaschenbecher bestellt und bin absolut begeistert! Trotz einiger negativer Bewertungen war meine Erfahrung hervorragend. Die Lieferung war unglaublich schnell, der Preis unschlagbar und der Kundenservice außergewöhnlich freundlich. Der Aschenbecher ist von bester Qualität und genau wie beschrieben. Vielen Dank an das Cuberna-Team für den erstklassigen Service! Ich werde definitiv wieder hier einkaufen und kann Cuberna jedem wärmstens empfehlen!
Een v knipper van cuberna besteld. Netjes verpakt en verzonden. De knipper is sterk, solide en vergeleken met een merk als colibri voor een aantrekkelijke prijs aangeboden

Besvarelse fra Cuberna
Op 30/03/24 een humidor besteld was in stock dus zou binnen enkele dagen geleverd worden,we zijn nu 08/04 nog steeds niets gezien zelfs geen track en trace .
Eerste mailtje gestuurd op 03/04 en kreeg als antwoord dat er iets misgegaan was bij PostNL (makkelijk antwoord) sindsdien nog enkele mails verstuurd geen antwoord meer gekregen .
Ik ga nog 1 dag wachten en dan vraag ik mijn geld terug

Besvarelse fra Cuberna
Fast delivery and a great price/product ratio. I ordered one of the smaller humidors for my dads birthday. He loves it and it performs well.

Besvarelse fra Cuberna
het product werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit echt een aanrader
Super fast service, item that I ordered is just perfect match what they advertise with.
Na wat vertraging wel daadwerkelijk een goed product ontvangen, wat eigenlijk het meest belangrijke is.
Zeer snelle levering, ook de klantendienst reageerde dezelfde dag op mijn vraag. Een tevreden klant.
Hier een humidor besteld. De analoge hygrometer welke aan de buitenkant zit vertoonde vlekken op het goudkleurige. Hierover gemaild. Geen reactie op ontvangen. Nog een keer gemaild maar ze geven niet thuis. Slechte ervaring. Ik bestel er dus niet meer!
Super webwinkel, goeie artikelen van Cohiba beschikbaar en tegen betaalbare prijzen.