Undgå at vælge cæsarsalat, med mindre du er vegetar. Bestilte en sådan, men blev ret skuffet, tror der sammenlagt var 10 gram kød, bestående af kylling og baconstykker😂. Croutonerne var så store og h... Se mere

Vi kom tilfældigt forbi....købte kaffe og brunch....fik simpelthen den lækreste brunch i mands minde...og nærværende opmærksom betjening.... Prisen er billig - og oplevelsen er helt i top! Kærlig h... Se mere

Jeg har kun spist der en gang. Der fik vi serveret brunch med rådne æg. Tjeneren blev sur da vi påtalte det. Og der er også virkelig beskidt der… Det undre mig overhovedet ikke at de lukker den biks.... Se mere

Dårlig oplevelse. Tallerkenen var varm, men maden kold ( pasta ret )Fik en ny portion som var lunken. Rigtig træls oplevelse. Personalet undskyldte , men det hjælper ikke på at maden ikke var iorden

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Corfitz er en café, restaurant, bar og lounge under ét og samme tag. Vi byder på spændende retter og alverdens drikke fra 10.00 morgen og helt til kl. 03.00 fredag og lørdag. Vi bruger de bedste råvarer og er konstant søgende efter nye og spændende idéer. På Corfitz ser vi det som vores fornemmeste opgave, at få vore gæster til at føle sig godt tilpas og få en god oplevelse.

2,2

Under middel

Magen til elendig service skal man lede…

Magen til elendig service skal man lede længe efter. Vi sidder 8 personer (fredag kl 17) og det tager ca 45 min før alle har fået drikkevarer. Alle har tomme glas inden at anden omgang kommer på bordet, hvor de desværre har glemt nogle således de skal vente yderligere 20 min.

Brug en af de andre cafeer i Horsens

12. oktober 2018

Don’t do it!

Bestilte en club sandwich. Modtog 3 stykker hvidt brød med tør kylling, gammel salat og bacon der knap kunne skæres over.
Fortalte det pænt til tjeneren, at dette var en smule sørgeligt. Dette ville de dog ikke gøre noget ved “da der jo ikke var noget galt med den”. De slettede en vand fra regningen som skulle godtgøre for det sørgelige måltid.
Kan ikke anbefale dette sted til nogen.

5. august 2018

Skuffende luxusbrunch dags formiddag

Vi havde fået et gavekort til brunch, valgte Corfitz, Horsens - og betalte forlods ekstra for luxusbrunch.
Mærkværdigvis var der gratis bobler, men der skulle betales for juice, kaffe og te.
Brød bestod af 6 stk. trekantede rugbrød, og samme antal små skiver skåret ud af en ret uinteressant flutes. Dertil en lille flad pakke smør.
Meget lille udvalg af pålæg. Af ost blot et par skiver, ingen grøn ost eller andet osteudvalg.
Af frugt : N A D A !!!
Hyggelige lokaler kan vi bringe med som eneste positivt - og det kørte vi 30 km for at opleve.
Skuffet ? Ja, meget

25. marts 2017

Altid en fornøjelse

Corfitz er altid et besøg værd, og specielt hvis Søren er på arbejde.
Han yder restaurantens bedste service, og tager alt med et smil og en kvik kommentar.
"SØREN, jeg vil gerne bede om nogle pommes kl. 00:30, tak."

10. januar 2017

Dyr mad

Der var ikke styr på bestilling. Skulle betale dyrt for at få dybbelse til fritter der var bestilt som siders. Urimeligt dyr mad til oplevelsen

24. september 2016

Skøn oplevelse

Min datter og jeg spiste på Corfitz i går. Vi kendte ikke stedet da vi er nye i byen. Vi valgte 5 snackretter, som alle smagte over al forventning særligt panko-rejerne og laksen tog kegler. Vi bliv betjent af en frisk og venlig tjener der gav en personlig og professionel betjening. Vi kommer helt sikkert igen.

17. august 2016

Skuffende

Vores forventninger til Corfitz blev slet ikke indfriet. Med en perfekt beliggenhed og hyggelig indretning var vores forventninger meget høje. Ligegyldig attitude fra personalet (når de endelig var til at få i tale). Burgerne sejlede i dressing, og pommes fritterne var til den bløde side. Det lå ikke personalet på sinde at spørge, om alt var i orden, eller om maden smagte, som det hør og bør sig. Et uhumsk toilet til deling mellem alle gæsterne var i underkanten denne lørdag eftermiddag. Vender helt sikkert tilbage til Horsens, da vi opdagede at Café Gran er alt det, som Corfitz ikke er.

10. april 2016

Arrogante medarbejdere!

Jeg har godt nok aldrig oplevet ringere service fra jeres medarbejdere. De kaster rundt med tingene, med telefonen som klistret til hans øre. Yderst utiltalende service. Og så er han endog så flabet at rulle med øjnene af os to der kommer ind. Syntes godt nok ikke i er pengene værd.. Desuden var jeres kakao KOLD da veninden fik den. Og det eneste jeg tænker nu, er at hos jer, kommer jeg godt nok aldrig igen. Absolut et kaos at vade ind i, og INGEN service. Medarbejderen der modtog mig, virkede yderst ubehagelig!

17. marts 2016

Elendig service

Har efterhånden været på corfitz adskillige gange, og hver gang siger jeg til mig selv, jeg ikke gider komme igen. Jeres service er elendig. Tjenerne er flabede, slet ikke professionelle og giver slet ikke nogen form for opmærksomhed hverken før, under eller efter maden. Det er pinligt, I ansætter folk, der er så blanke på, hvad det vil sige at være en god tjener, og som slet ikke anstrenger sig for at give gæsterne en god oplevelse. Selvom jeres mad er fin, ødelægger servicen hele oplevelsen. I burde skifte hele jeres tjenerstab ud og ansætte nogle ordentlige tjenere, der rent faktisk går op i jobbet og gæsterne.

26. januar 2016

Dårlige råvarer

Vi fik blandt andet avocado og rejer. Avocado var tæt på at være rådden og rejerne var varme og smagte af gammel fisk. Alt i alt en meget skuffende oplevelse i Horsens.

7. september 2015

Dårlig service i Horsens afd.

Bestilte chiken burger som vi fik leveret. Kunne se der var skinke i (og vi spiser ikke svinekød )og mig og min veninde kunne ikke se på menukortet der stod skinke. Vi siger vi ikke spiser svinekød og håber der vil være forståelse for dette. men vi får et tilbud om at få fjernet skinken fordi de ikke kunne lave to nye da det koster noget!!! Og de mente og viste der stod serone så vi burde at vide ??? Men der står kun serone og ikke serone skinke ??? Helt ærligt vi spiser ikke svinekød også er det jo klart vi ikke ved det er skinke.... Burde der ikke stå serone skinke i stedetfor? Snakkede med chefen man han vil ikke gøre noget udover fjerne skinken... Virkelig dårlig service. I har fået to negative kunder og omtale.... Jeg træder aldrig mine ben i jeres forretning. Mener i sluger folks pengepung på denne måde. En god måde at køre forretning på. 👌

26. juni 2015

Utrolig dårlig service

Fredag d. 4 juli 2014 var jeg sammen med 3 kollegaer på Corfitz for at spise og have en hyggelig aften. Vi havde på forhånd bestilt bord og ankom allerede kl. 17, så vi lige kunne nyde en øl i solen inden vi skulle spise. I maj måned fejrede Corfitz 15 års fødselsdag og havde i den forbindelse lavet en helside i avisen med rabatkuponer. Vi havde netop sådan en kupon som skulle give 25% på hele regningen i forbindelse med spisning. Dette kunne godt tyde på et mediestunt, da vi 5 gange forsøgte at få startet en regning op for vores aften, men hver gang vi bestilte noget skulle vi betale med det samme.... vi købte for mere end kr. 2500 men endte med kun at få rabat på hovedretterne og én øl. Personalet ved ikke hvad god service er og trænger bestemt til at få strammet smilebåndene op. Vi købte 4 stk. Garage og fandt efter vi havde drukket dem ud af at de havde holdbarhed indtil 06.12.2013. Det fortalte vi tjeneren og svaret fra hende var: "at det kunne hun jo ikke rigtig gøre noget ved"!!!
Jeg tror bestemt ikke at jeg skal på Corfitz igen

11. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (58 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto