nykjaermaler.com Anmeldelser 1

3,3

3,3

Middel

1 anmeldelse

De tager ikke ansvar for deres arbejde.

Jeg har desværre ikke haft en særlig god oplevelse med Nykjærs Malerfirma, da vi har fået malet alle gavle i transparent, hvilket har efterladt synlige overlap. Det er ikke særlig kønt og Nykjærs Malerfirma mener, at jeg er ansvarlig for overlap, da jeg har valgt en transparent. Udførelsen og kvaliteten af arbejdet har ikke noget at gøre med, om jeg har valgt en transparent, men om det udførte håndværk og hvordan gavlene er malet, da der selvfølgelig ikke skal være overlap (synes jeg egentlig siger sig selv). Havde Nykjærs Malerfirma oplyst mig om, at de ikke var i stand til at male med transparent uden synlige overlap, havde jeg ikke betilt arbejdet. Nykjærs Malerfirma har afvist at udbedre reklamationen og jeg har droppet at forfølge det, da de stod meget stejlt på, at jeg var årsagen til overlap (hvordan det så hænger sammen).

Efterfølgende har vi haft en gavl, hvor malingen simpelthen faldt af, da den ikke var renset ordentligt ned inden maling. Det efterfølgende tovtrækkeri omkring ansvar (over en måned), hvor Nykjærs Malerfirma igen mente, at jeg havde ansvaret, da træet var meget tørt. Det var netop derfor gavlen skulle males og Nykjærs Malerfirma havde beset og givet tilbud inden påbegyndelse uden anmærkning eller anden form for forbehold, hvorfor Nykjærs Malerfirma selvfølgelig er ansvarlig for udførelsen og kvaliteten af deres arbejde. Hvordan kan det overhoved diskuteres? Jeg har bedt om transparent og Nykjærs Malerfirma har valgt malingen. Resultatet blev, at de ikke kunne give garanti på at malingen kunne blive på gavlen og jeg fik derfor en kreditnota, hvilket jeg var tilfreds med. Dette ændre dog ikke på, at jeg fortsat har to gavle med synlige overlap, som Nykjærs Malerfirma ikke ønsker at udbedre, da det efter deres mening er min skyld, at de har malet gavlene fra side til side og ikke fra top til bund (jeg antager, at det er sådan man undgår overlap).

Nykjærs Malerfirma har gennem processen brugt Flügger som syn og skøn, hvilket er ganske unormalt. Uanset hvad Flügger konstaterer, så udgør Flügger ikke syn og skøn, men udelukkende deres leverandørs vurdering af Nykjærs Malerfirmas arbejde og vurdering af Flüggers egen maling.

Min opfordring til Nykjærs Malerfirma er, at tage deres kunders reklamationer alvorligt og ikke bruge så meget tid på at påvise, at det er kundens skyld, som det har været tilfældet her.

De får to stjerner, da jeg rent faktisk har modtaget en kreditnota på den ene gavl, som ikke var vasket ordentligt ned og som de ikke mener at kunne male, da den er tør.

10. juli 2020

Er dette din virksomhed?