Undgå at vælge cæsarsalat, med mindre du er vegetar. Bestilte en sådan, men blev ret skuffet, tror der sammenlagt var 10 gram kød, bestående af kylling og baconstykker😂. Croutonerne var så store og h... Se mere

Vi kom tilfældigt forbi....købte kaffe og brunch....fik simpelthen den lækreste brunch i mands minde...og nærværende opmærksom betjening.... Prisen er billig - og oplevelsen er helt i top! Kærlig h... Se mere

Jeg har kun spist der en gang. Der fik vi serveret brunch med rådne æg. Tjeneren blev sur da vi påtalte det. Og der er også virkelig beskidt der… Det undre mig overhovedet ikke at de lukker den biks.... Se mere

Dårlig oplevelse. Tallerkenen var varm, men maden kold ( pasta ret )Fik en ny portion som var lunken. Rigtig træls oplevelse. Personalet undskyldte , men det hjælper ikke på at maden ikke var iorden

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Corfitz er en café, restaurant, bar og lounge under ét og samme tag. Vi byder på spændende retter og alverdens drikke fra 10.00 morgen og helt til kl. 03.00 fredag og lørdag. Vi bruger de bedste råvarer og er konstant søgende efter nye og spændende idéer. På Corfitz ser vi det som vores fornemmeste opgave, at få vore gæster til at føle sig godt tilpas og få en god oplevelse.

2,2

Under middel

Var på Corfitz før Dizzy mizz Lizzy med…

Var på Corfitz før Dizzy mizz Lizzy med en kammerat. Har aldrig oplevet noget lignende.

Vi blev bedt om at sætte os udenfor og vente på en tjener, da vi henvendte os ved baren for at købe 2 øl. Og det selv om der stod 3 eller 4 ansatte bage baren og tørrede glas og snakkede.

Efter 10 minutters venten (der var ikke mange mennesker) gik jeg op til baren og fik lov til at bestille 2 øl. Blev igen bedt om at få ud og sætte mig og vente på de kom med dem. Det gjorde de efter 5 min yderligere.

Nu kommer det helt absurde! Vi havde bestilt 2 x 60cl sour øl. De kom ned med 2 x 40 cl ipa. Jeg påpegede, at det var de forkerte øl, hvortil hun svarede "ja, det ved jeg godt. Vi har ikke haft den sour i 14 dage, så I får dem her istedet".

Jeg nævner at vi har betalt for en stor øl hver og kun får en lille, hvortil hun svarer "man kan desværre ikke få ipa i 60 cl glas" hvorefter hun går!

Vi tror seriøst vi er med i skjult kamera.

Jeg går op og kræver forskellen på store og små øl tilbage og får det heldigvis uden bøvl.

27. maj 2023

Kaffe på terrassen

Min oplevelse af at blive betjent er yderst mærkelig.
Sad udenfor i det gode vejr.
Gik ind i cafeen for at bestille og betale.
Blev bedt om at gå ud og sætte os og bestille der.
Efter 10 minutter kom en servitrice og spurgte, om vi havde bestilt.
Tog imod vores ordre. Og ville også have betaling med det samme.
Der gik yderligere 10 minutter, før vi fik vores bestilling.
Kan ikke forstå, hvorfor vi ikke kunne bestille og betale indenfor.
Mærkelig oplevelse.

8. april 2023

Har lige været i Corfitz Horsens

Har lige været i Corfitz Horsens, og fik en cesar salat, hvor Der var næsten ingen kylling. Gik over til baren og snakkede med en medarbejde, hun var enig med at kylling var det ikke ret meget.

Jeg pillede al kylling fra undersalat og Der var meget lidt kylling og i små tern. Lignede rester..

Tjener var enig med mig at der skal mere kylling og var villig til at hente mere, da hun selv sagde at normalt få man mere og størrr tern.

Køkken svarede at de har lagt kylling og Hvis jeg vil have mere skal jeg tilkøbe ekstra.

Det er ikke min første gang. Har været mindst 2-3 gang pr mdr hos jer. I snart 1,5 år. Men nu vil jeg overveje. Da Jeg Synes ikke at det var penge værd at spise salatblader med brød.

Har også taget billeder og vil rigtig gerne høre om det er jeres ny mængde i anvender i jeres meny. Eller bare mig har været uheldig.

Laks var super fin og Smagt godt.

4. marts 2023

Rigtig kedelig mad

Rigtig kedelig mad - bestilte to club sandwich. Så kedelig og tørt mad skal man lede længe efter. Tre stykker hårdtristet toastbrød, bacon ikke stegt, ingen antydning af karrysmag i dressing, salat i overmængde og smagsløs kylling til en formidabel pris af kr 168,00 pr. Stk.
Kommer der ikke igen.

8. november 2022

Dårlig service,,

Dårlig service,,, tjener var ikke smilende og meget surt anlagt som kunne mærkes sååååå tydelig,,, vi spurgte kl 10.40 om man kunne bestille andet mad end brunch og fik af vide af tjener at det først var kl. 11. men spurgte om vi måtte se i menu kortet indtil kl 11 så vi så kunne bestille derefter,, men fik af vide om jeg ikke havde hørt efter at kortene først kom på bord kl. 11 selvom vi kun ville kikke.. :-( fik så en dårlig betjening at jeg virkelig overvejer at sætte min fod derind igen :-( meget ubehageligt :-(

25. april 2022

Flabet og arrogant behandling

Generelt en meget dårlig oplevelse. Caféen var godt fyldt op og vi ( 2 Pers) blev bedt om at rykke vores bord for at give plads til endnu et par. Det gjorde vi selvfølgelig og foreslog at rykke vores bord op mod en væg for ikke at sidde midt i en gang. Da en anden tjener/ måske indehaver skulle servere for at andet bord fik vi på en flabet måde at vide at vi sad i vejen. Meget ubehagelig behandling. Vi burde være gået men blev faktisk lidt paf. Kyllingburgeren var smattet og kold, så heller ikke noget positivt at sige om maden.
Mest elendige behandling. Kan absolut ikke anbefales.

10. oktober 2021

Dårlig / syg musling og ligeglad kok.

Var i dag på Corfitz for at få frokost, det viste sig at være en kæmpe fejl.
Vi bestilte blåmuslinger med urter og fløde.
For det første var der næsten ingen urter og dem der var, var skåret i forholdsvis store stykker, hvor man normalt til muslinger får masser af urter som er skåret i helt små tern.
Suppen / fløden havde absolut ingen smag og havde ikke set skyggen af salt.
Vi måtte bede om salt og peber og der var heller ikke brød med, hvilket vi bad om, og den unge pige kom så med en POSE med 4 tynde små skiver flutes og 3 små stykker rugbrød. (Jeg har aldrig før hørt om rugbrød til muslinger)
Da vi havde spist ca. en tredje del af de kedelige muslinger, fik min mand en dårlig musling. Den smagte ikke godt og var fuldstændig smattet og blød.
Ham spyttede den hurtig ud og vi fik fat i tjeneren.
Hun tog den med til kokken og det eneste svar hun kom tilbage med var, at den nok bare havde lagt øverst.
Vi ønskede selvfølgelig ikke at spise mere, da de alle jo var kogt sammen med den dårlige musling, men ingen kompensation.
Prismæssig var vi også rystet. Muslingerne kostede 145 kr pr portion, ud over det bestilte vi hver et glas hvidvin og fik et glas vandhane vand og vi kom af med 480,00 lidt dyre drikkevare.

25. september 2021

Dårlig stil

En halv time ventetid på 2 kopper kaffe. Gik ind for at rykke for kaffen og hvad møder mig 3 tjener der står og småsnakker og nærmest ikke ænser deres kunder … får så at vide at deres bartender har forrygende travlt, og at kaffen er på vej … sidder så yderligere 15min.. hold nu kæft ikke i orden …

10. september 2021

Laaang ventetid

Laaang ventetid, ingen glade medarbejdere og dårlig service. Vi fik burgere med bøffer der lige var til den røde side. Men tålmodigheden på at vente igen, magtede vi ikke, samt vi havde betalt for alt mad og drikke før servicen (hvilket er underligt). Jeg vil ikke komme igen.

28. juli 2021

Ringe

Ringe, absolut ringe...

1) Elendig kundeservice. Sure og flabede og slet ikke serviceminded.
2) Maden var kold, det var mit og de andres der var med også.
3) Der manglede bestik, man får kun en kniv på tallerkenen, men ingen gaffel. Så er det altså lidt svært at spise sin mad.
4) Man betaler for maden inden man overhovedet får den, hvilket så besværliggjorde processen, da de så alligevel skulle tilbagebetale dem bagefter, da vi forlangte pengene tilbage. Har aldrig oplevet før, at man betaler for maden inden. Det er ikke særlig smart.
5) Alt for lang ventetid.
6) Ingen undskyldning for at maden var kold.
7) Ikke styr på hvor mange penge vi skulle have tilbage igen. Absolut ingen styr på noget som helst.

Jeg spiser aldrig her igen. Det er første og sidste gang jeg har sat mine ben der. Kan på ingen måde anbefale dette sted. Og den ligger også langt under middel herinde, hvorfor mon...!?

Skal nu hjem og lave min egen aftensmad, som jeg ellers havde planlagt at spise ude.

Spis ikke her, tænk dig/jer grundigt om inden I går derind. Men hvis man ikke er typen der klager over sin mad, men bare accepterer det som det er, så kan man sagtens gå derind. Ellers lad være...!

10. juli 2021

Var på corfitz for en måned siden for…

Var på corfitz for en måned siden for at bruge et gavekort til brunch. Tjeneren sagde kaffen var inkl. men da vi sku betale opkrævede han 138 for kaffe og juice. Da jeg gjorde opmærksom på det sagde han at det var champagnen der var gratis, men det havde vi slet ikke fået. Det var bare ærgerligt for os fik vi af vide 🤦🏼‍♀️ Utrolig dårlig stil. Når man kontakter dem får man ingen svar. Meget arrogant holdning.

7. august 2020

Dårlig service og dyre Virgin-drinks

Opdatering: efter en direkte DM på Facebook undskyldte ejeren og gav to nye drinks på huset.

Original:
Min veninde og jeg sad hver og fik en mojito uden alkohol. Da vi skulle betale fik vi at vide at de kostede det samme, som hvis de havde haft alkohol i. Dvs 75kr for sukker, sodavand og mynthe.
Virkelig dårlig kundeservice ikke at gøre opmærksom på dette ved bestilling - frygter at jeg ville skulle betale prisen for en Long Island Icetea hvis jeg i stedet havde bestilt en cola.

4. juli 2020

BYENS DYRESTE DANSKVAND

Jeg har her til aften været på Corfitz med nogle veninder.
På menukortet så jeg, at man kunne bestille en mojito til 75 kr. Jeg bestilte to mojitos uden alkohol og uden sukker eller rettere sagt et glas danskvand med et par limeskiver og nogle brune mynteblade.
Da jeg skulle betale fik jeg da den ene gratis pga de mugne mynteblade, men tjener påstod at en danskvand med lime og mynte ca. 30 cl koster 75 kr.- ja du læste rigtigt. Det SAMME som en mojito cocktail med det hele.
Av for den. Det er den dyreste lille danskvand jeg nogensinde har fået. Næste gang vi skal ud og have noget koldt at drikke, bliver det nok ikke Corfitz.. øv

4. juni 2020

Sad og ventede i 30 min på ingenting

Sad udenfor og ventede i 15 min på tjener, for så selv at gå ind for at bestille, hvor jeg fik af vide at han vil sende en tjener ud, ventede yderligere 15 min, og ingen tjener at se.
Imens vi ventede, sad dem ved bordet ved siden af os også og ventede på deres sidste drikkevare, som kom da alle andre var færdige med deres.
Totalt dårlig stil!
Så sæt dog mere eller bedre personale på!
Jeg har ind til videre kun oplevet 1 af jeres medarbejdere som er skide dygtig!

17. december 2019

Fik en luksus brunch og valgte corfitz

Fik en luksus brunch og valgte corfitz. Det gør vi ALDRIG igen. Vi skulle betale for kaffe og juice. Men fik et glas bobler 🤔 smøret var for gammelt og harsk. Ingen frugt meget lidt brød og ost. Alt i alt en meget dårlig oplevelse.
Vi kommer der ikke mere.

27. oktober 2019

Er dette din virksomhed?