Egentlig et fantastisk koncept - hvis stedet er ordentligt vedligeholdt. Det virkede misligeholdt. Ødelagte EUR.paller lå henlagt. Græsset vokser op igennem skiunderlaget. Skilifte der kun er i drif... Se mere

Vi havde desværre en super ringe oplevelse! Præcis kl. 12 gik vi opad og havde planlagt at spise lidt frokost i caféen, før vi ville spille en omgang fem-kamp. Fik besked på at der ikke var andet end... Se mere

Jeg har stået på ski i mange år og jeg er dybt chokeret over hvor ringe denne oplevelse var! Lige fra udlejningsshoppen til den meget FARLIGE bakke, hvor første og eneste tur ned resulterede i fle... Se mere

Slidte ski, slidte løjper og generelt et slidt anlæg. Det føles som at køre på en iset løjpe med bløde og slidte ski og er derfor direkte farligt pga manglende grip. I nuværende stand har anlægget i... Se mere

1. Skiklub

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi nærmer os åbningen af Københavns nye epicenter for urban mountain sport. Du kan allerede nu læse mere om hvilke aktiviteter og arrangementer, vi kommer til at tilbyde.

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det værste lo-rt nogensinde!

Det værste lo-rt nogensinde!! Dette er decideret farligt!! 3 ud 5 mand røg på hospitalet. Alle mand står på ski hvert år og er dygtige skiløbere! 1 mand med hjernerystelse og 2 mand med en flænset hånd, som skulle syes. IKKE BRUG JERES PENGE PÅ DET LO-RT!

9. april 2022

IKKE FOR NYBEGYNDERE!

IKKE FOR NYBEGYNDERE!
Inden jeg besøgte skibakken havde jeg aldrig nogensinde rørt et par ski før. Det var derfor dejligt med et hjælpsomt personale i udlejningen, som kunne hjælpe med at få støvlerne til at sidde rigtigt og give gode god (Grunden til 2 i stedet for 1 stjerne).

Desværre var det en ringe oplevelse på skibakken. Den er BESTEMT ikke lavet til nybegyndere, som ikke engang kan finde ud af at carve ordentligt. Jeg styrtede flere gange og slog mig gevaldigt. Jeg kunne næsten ikke gå dagene efter oplevelsen.
Der er stor forskel på at styrte på sne og så falde på hvad der svarer til ren is.

Hvis jeg endelig skal komme igen, vil det KUN være for at gå en tur. Skituren snupper jeg et andet sted. Øv.

30. marts 2022

Gør det for gåturen - IKKE caféen.

Gåturen og udsigten er helt i orden, men caféen…….!! Under halvtaget er der bare ulækkert - bordene er ikke tørret af og duelorten ligger i bunker. Der var IKKE travlt, da vi kom og alligevel er man udgået for cacao.?!
Man kan jo undre sig over, a5 den unge pige bag baren, havde tid til, at kigge på sin telefon hele tiden.

22. februar 2022

Desværre en helt utroligt dårlig…

Desværre en helt utroligt dårlig skioplevelse. Som at køre på ren is. Jeg er faktisk rystet over, hvor ringe det er. Jeg havde ikke forventet, at det var som at stå på ski på sne. Men det her kan man ikke byde nogen.

Det vil ødelægge enhver nybegynders lyst til at lære at stå på ski, hvis man prøver denne bakke først. Synd.

8. februar 2022

Ubrugeligt skiløb og dårlig service

Hvor er det en god tanke at bringe skiløb til København. Men det var desværre ikke som vi håbet på... Til at starte med fik vi en mail 1h før vores skiløb skulle starte, hvor det blev skubbet 2h frem pga. farligt udslip fra bygningen. Den information kunde vi godt fået tidligere? Og gerne via en opringning, nu hvor det var så tæt på?
Når vi endelig kom ud på ski er “børsterne” som erstatter sne, så slidt at pisten minder en en fuldstændig iset pist uden greb.

700kr ud i luften for dårlig service og ubrugeligt skiløb.

Virkelig en ærgelig oplevelse, da konceptet kunde været så godt...

Kan desværre ikke anbefales til nogen. Gælder både nybegynder og dygtige skiløber.

18. december 2021

EKSTREMT “is-et” piste.

Var forbi Copenhill med en kammerat i går for at prøve conceptet.
Står selv på ski.. men kan på ingen måde sammenligne det med rigtig ski.
Vanskeligt at stå fast - det kunstige underlag er som at køre på hård is.
Skulle have min kæreste med - for at prøve at se hvordan det ville være at stå ski - men er GLAD for han ik var med. Det ville skræmme ham væk fra en rigtig ski ferie da det føles ekstremt usikkert.

8. november 2021

Amatør butik

Amatør butik
Værsgo at gå op og finde ud af de har lukket for caféen pga privat arrangement det kunne man da godt have skrevet på skiltet ved indgangen
Men alt var også lukket dernede mærkeligt sted man skulle tror de bare åbner porten og lader det sejle

2. september 2021

Håbløst skiløb.

Håbløst skiløb.
Svarer til at stå på ren is på ski uden kanter.
Ingen mulighed for at undvige.
Helt umuligt for begyndere som får et forkert indtryk af, hvordan det er at stå på ski.

23. august 2021

Skuffende

Ski bakken er sgu i ringe stand, alt alt for glat
At stå på ski på Neveplast er som at stå på en hårdt iset piste. Det er ikke for nybegyndere.
Personalet ved udleveringen er ikke specielt service mindet.

12. juni 2021

Fra 6 til 0 stjerner

Vi havde til vores barnebarn på 8 år købt 2 timer. I forbindelse med booking opstod der et par problemer som blev professionel løst ved komikation med Info.
Ankomst og udlevering af udstyr, perfekt. Den første time blev brugt til at få den 8 årige i gang på ski, hvor jeg hjalp til uden at jeg have ski på.
Vi tog en lille pause og jeg fik ski på. På dette tidspunkt var alt til 6 stjerner.
MEN, lige før vi var klar kom der, hvad jeg tro var en efterskole, jeg gætte på der var ca 30 personer hvoraf størstedele nok aldrig havde haft ski på. De tumlede rundt og blokkerede de to nederste sektioner af banen.
Så resultatet blev at vi havde en frustreret barnebarn og jeg kom ikke på ski. Vi nævnte det for personalet som høflig gav os ret og beklagede. Vi føler det var spild af penge.
Mvh Preben

20. maj 2021

Copenhill - venligst svar på jeres kundehenvendelser

Jeg har nu siden medio februar 2021 forsøgt 4 gange at få kontakt til Copenhill via info-mail adressen samt to andre e-mail adresser, for at benytte min afbestillingsforsikring - og har endnu ikke hørt tilbage fra dem.

Copenhill - er i venlige at svare på jeres kundehenvendelser...

20. marts 2021

Meget ærgerlig oplevelse

Min kæreste og jeg havde booket én time på ski, men jeg kom efterfølgende til skade, og jeg blev på den baggrund forhindret i at deltage. Da jeg kontaktede Copenhill for at gøre brug af vores tilkøbte "afbestillingsforsikring", så bliver jeg oplyst af kundeservice, at deres afbestillingsforsikring udelukkende giver mulighed for udstedelse af et tilgodebevis eller en voucher? Dette stod intet sted, da jeg bestilte, og jeg mener i øvrigt også, at det er vildledende markedsføring at sælge en "afbestillingsforsikring", som ikke leverer dét, som en afbestillingsforsikring gør - nemlig at få pengene retur. Jeg oplyste kundeservice - og efterfølgende deres direktør - om denne ulovlige praksis, men de oplyste mig bare, at "det er dit eget ansvar at læse vores betingelser (som jo ikke fremgik), at de har haft 30.000 kunder, og at en fåtal var utilfredse som mig, mv.". Da vi ikke kunne få vores penge retur, så valgte min kæreste at tage afsted med en ven (så vi ikke mistede alle vores penge). Ændringen af bestillingen til en anden person var pludselig også et problem for Copenhill, og "ikke noget de normalt gjorde, men at de ville gøre en undtagelse med mig".

Alt i alt føler vi os super dårligt behandlet. Copenhill har solgt os et produkt - en afbudsforsikring - som ikke eksisterer! Det er ikke fordi vi skal gå fra hus og hjem af den årsag, men for mig er det et princip, at jeg selvfølgelig ikke vil betale for noget, som jeg ikke får. Det forhold, at Copenhill blot skylder skylden på mig er dybt uprofessionel, for deres betingelser fremgik ikke, og derudover er jeg også af den opfattelse, at de naturligvis ikke skal sælge et produkt, som ikke findes. Copenhill har gennem hele processen været usamarbejdsvillige, og det har været en meget dårlig oplevelse. Det er ikke et sted, som vi nogensinde kommer tilbage til. Min kæreste og hans ven var i øvrigt ikke imponerede over skioplevelsen.

21. februar 2021

Ikke for nybegyndere

At stå på ski på Neveplast er som at stå på en hårdt iset piste, og lige så sjovt. Det er ikke for nybegyndere. Som øvet, er kun den øverste 1/3 del brugbar, da båndliftene er for langsomme.

16. februar 2021

Ikke specielt tilfredsstillende. Spild af mine penge

Jeg besøgte CopenHill i lørdags sammen med min far, hvor jeg havde bestilt 2 timers ski til os. Vi endte med kun at stå på ski i 20 minutter, da vi ikke fandt oplevelsen tilfredsstillende. Støvlerne klemte meget, hvorfor vi begge forsøgte at skifte dem ud med nogle andre støvler, som desværre også klemte. Det gjorde det ikke bedre, at man stod og ventede i rimelig lang tid på de meget langsomme "lifte". Vi er begge erfarne på ski og har stået i mange år, men vi syntes, at bakken var yderst glat at stå på. Derudover kom andre skiløbere susende på det forholdsvis smalle stykke, man kunne stå på, hvilket gjorde oplevelsen lidt farlig.

Jeg synes, det er super ærgerligt, at vi følte os nødsaget til at gå derfra efter blot 20 minutter, (nu hvor vi skulle have haft 2 timer), grundet de trykkende/skidte støvler som var med til at gøre oplevelsen på bakken dårligere. Jeg føler, jeg har spildt mine penge. Det er også en skam, at der oppe i caféen på toppen af bakken, var udsolgt af flere forskellige varer. Alt i alt synes jeg desværre ikke, at det var en behagelig eller specielt god oplevelse.

8. februar 2021

Ingen toiletfaciliteter :-/

Vi har Copenhill i “vores baghave”, så vi benytter ofte muligheden, at gå tur til toppen af bakken for at nyde stemningen derovre samt beundre den smukke udsigt fra toppen af bakken 😍 Men I dag overhørte vi en dialog imellem 2 ældre gæster og en medarbejder i “shoppen”. De efterspurgte toiletter, men fik svaret at alle toiletterne var lukket af 😩
Hvordan kan I holde åben for skigæster, kælkende, klatrende og gående samt servere varme drikke, og så ikke have et toilet ?? Jeg kan heldigvis gå hjem, hvis behovet for et toilet melder sig, men hvad gør andre gæster. Jeg håber ikke, at det snart ikke kun er hundenes efterladenskaber vi finder området 😬😬

6. februar 2021

Dyrt og dårligt

Langsomme og dårlige lifter. Man kører baglæns i modvind. Man må ikke bruge elevatoren - den er kun for de gratis gående. Det grønne underlag er som at køre på is - Ikke et sted for begyndere. Og det er meget dyrt!

29. januar 2021

Vi havde en super oplevelse igår

Vi havde en super oplevelse igår! Havde købt 2 deals gennem Downtown. Havde først bestilt til forrige weekend, men en hændelse gjorde, at vi ikke kunne nå det alligevel - skrev til CopenHill (det var en søndag og med 2 timers varsel) , der svarede 'det ordner vi da bare'. Og vi fik en tid her 14 dage senere. Super flexi. Service både hos 'hospitality manager', i skiudlejning og på pisten i top. Man skal lige vænne sig til underlaget, og man kan ikke forvente en 'sneagtig' oplevelse, det er noget andet. Men 2 sjove timer, hvor der blev øvet bevægelser og flow

20. september 2020

Har i dag været på besøg på Copenhill…

Har i dag været på besøg på Copenhill med mine 3 børn. Desværre skulle min datter på toilettet og kunne ikke holde sig til vi nåede toppen. Der er flere steder skiltet med pile til toilettet, som er i cafeen, som kun er for betalende gæster. Vi skynder os derhen, jeg vil så købe noget i baren efter at min datter har tisset ( havde jeg ventet ville det ikke være endt særlig godt). Min datter får tisset, da vi så skal ud viser det sig, at vi er blevet låst inde. Døren ud til caféen er blevet låst. Min datter bliver selvfølgelig bange og jeg må stå og ruske i døren. Døren bliver låst op og jeg bliver mødt af en medarbejder, som siger, at toilettet kun er for betalende gæster. Giver det Jer ret til at låse os inde? Jeg får en lidt vag undskyldning, men brød mig uanset hvad om ikke at blive låst inde. Det undrer mig, at der skilte til toilet flere steder rundt om Copenhill, men man må kun bruge det, hvis man køber noget? Ikke så fedt, når man står med en 5 årig, som skal tisse nu! Derudover så købte jeg noget i baren efterfølgende.
P.S Toppen af Copenhill får 5 stjerner!

11. juli 2020

Virkelig dårlig oplevelse og alt for…

Virkelig dårlig oplevelse og alt for dyrt. Alt for glat, alt for smalt og fir stejlt til nybegyndere, hårdt underlag. Nybegyndere får en dårlig oplevelse da det er meget sværere end på alm sne. 1 time fir 4 personer :1400 kr - alt for dyrt

14. februar 2020