Egentlig et fantastisk koncept - hvis stedet er ordentligt vedligeholdt. Det virkede misligeholdt. Ødelagte EUR.paller lå henlagt. Græsset vokser op igennem skiunderlaget. Skilifte der kun er i drif... Se mere

1. Skiklub

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi nærmer os åbningen af Københavns nye epicenter for urban mountain sport. Du kan allerede nu læse mere om hvilke aktiviteter og arrangementer, vi kommer til at tilbyde.

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ingen kælkning

Vi havde endelig fået vejr og familie til at gå op i en højere enhed, så vi kunne komme ind at kælke.
Men sikke en skuffelse.
Der reklameres så flot for kælkning på både hjemmeside og skilte på stedet, at man kan "do sledding at the bottom of the ski slope".
Men det kan man altså IKKE.
Man kan leje en doughnut for (stadig) kr. 50,- for så at køre på en lille bitte og meget kort bane ved siden af cafe-området.
Sikke en skuffelse. Så det ville vi ikke betale for.
Inden vi fandt ud af ovenstående, ville vi jo leje en doughnut. På skiltet står der også - fejlagtigt - at man kan betale hos personalet ved skibanken. Han forstod ingenting, talte gebrokkent engelsk og sendte os i skibutikken. Hun sendte os så videre til baren, hvor der også var forståelsesproblemer. Men han fik os forklaret, at man ikke kan køre doughnut på skibakken, men kun på den lille bakke udenfor caféen.
Selve Copenhill er jo imponerende, og vi gik både trekkingstien op og trapperne ned. Café området på toppen var lidt mangelfuld ift. oplysning om bespisning, så vi valgte at køre de få minutter til Reffen madmarked.

18. juli 2025

Værste kundeservice EVER

Værste kundeservice jeg nogensinde har været udsat for.
Bestilte tid en måned forinden. Får besked 3 dage inden min booking, at de må aflyse grundet privat event. Det er hvad det er. Jeg beder om returnering af penge og har ikke fået svar i en måned. Dårlig service, godt vi ikke kom afsted. Jeg afventer stadigvæk med refundering.

1. april 2025

Kunne jeg give 0 stjerne

Kunne jeg give 0 stjerne, gjorde jeg det.
Deres kælkebakke er slet ikke skæg.
Vi var derude idag for at kælke, og den var slet ikke noget at råbe hurra af. Den er slet ikke stejl nok, til at små børn kan få lidt fart på. Tværtimod gik børnene i stå halvvejs nede. Og der er så meget mos, som gror op igennem plastik måtterne, så måtterne er ikke glatte. Det var for at sige det mildt kedeligt, og slet ikke pengene værd. Båndet op til start af bakke (liften) er så smal, at børnene har svært ved at holde fast på gummi hjulene. Slet ikke den store oplevelse overhovedet. 👎

9. marts 2025

Det var desværre ikke den oplevelse vi…

Det var desværre ikke den oplevelse vi havde håbet på 3 voksne og 4 børn, fra et opholdsstedalle var skuffet, alle havde erfaring fra rigtig ski men dette her er langt fra noget der kan sammenlignes.
Den store bakke var lukket på grund af blæst, der skulle betales yderligere 50 kr pr kælk, og her er der så kun 10 meter der må kælkes på, alt var nedslidt og med byggeaffald og andet forfaldent lige ved siden af bakken, meget dyrt og ikke et sted vi kommer tilbage til eller vil anbefale.
Vi var så skuffet og ville efter 30 min gerne have nogle af de 4500 kr vi havde beyalt refunderet, men der er ingen der kan tage et ansvar og ordne dette, men der skal så skrives mail til de overordnet......

11. februar 2025

Vi havde desværre en super ringe…

Vi havde desværre en super ringe oplevelse! Præcis kl. 12 gik vi opad og havde planlagt at spise lidt frokost i caféen, før vi ville spille en omgang fem-kamp. Fik besked på at der ikke var andet end veggie-pizza og snacks, det var virkelig beskidt, de to unge mænd bag baren havde møgbeskidt tøj på, på toilettet var der ingen sæbe eller papir til hænderne og håndklædet var møgbeskidt! Bemærk, at vi kom præcis i det øjeblik de åbnede, så mad og rengøring burde vel have været på plads inden åbning.

31. juli 2024

Fake kælkebakke!!

Vi betalte 50 kr. for at kælke. Det viste sig at det reelt var højst 5 meter at “ kælken” kunne glide ned på den meget korte bane. Vi gik efter 3 forsøg. Da vi klagede over oplevelsen fik vi afvide at det bedst virker når banen er våd og bare ærgeligt at vi var der en dag med sol.
Vi kan virkelig ikke anbefale nogen at kælke da det ikke fungere overhovedet!!

12. juli 2024

400 spildte kroner.

Helt forfærdelig oplevelse. Vi har et gavekort på skattejagt, kælketur og is eller pandekager eller varm kakao.
vi blev informeret om at de ikke kunne få hverken is pandekager eller varm kakao. Der var ikke noget personale i den bod der skulle udlevere kælke til os og skattejagten var heller ikke et kæmpe hit. Alt i alt 400 spildte kroner.

Update
Vi har nu været i kontakt med dem.
Og de har rettet det til at vi nu for det,  vi bliver lovet på gavekortet.  derfor retter jeg det selvfølgelig til fem stjerner.

28. marts 2024

Har absolut intet med skiløb at gøre

Det er svært at sætte ord på, hvor ringe en oplevelse det var.

Underlaget var som spejlblank is og skiene har de værste kanter jeg har oplevet i mine 4 årtier på ski.

Hvis der var en som ville give mig 600 for at stå på bakken i en time ville jeg sige pænt nej tak og kunne aldrig drømme om rent faktisk at betale for det igen

27. december 2023

Egentlig et fantastisk koncept

Egentlig et fantastisk koncept
- hvis stedet er ordentligt vedligeholdt. Det virkede misligeholdt. Ødelagte EUR.paller lå henlagt. Græsset vokser op igennem skiunderlaget. Skilifte der kun er i drift på halvdelen af skibakken. Men dummest af alt:
Serveringssteder og toiletter lukket midt i turistsæsonen. Det hele vidner om en ufattelig dårlig ledelse af stedet

16. august 2023

Kælkning på copenhill

Hvis det var muligt at give -10 stjerner havde det været tilfældet.

Det var det rene L O R T, kælkebakken var 10 meter lang, og ikke særlig stejl. Vi prøvede 3 gange og måtte opgive fordi man går i stå under halvvejen. Man skulle bruge sine ben og arme for at overhovedet komme i bevægelse. Vi vejer over 50 kilo hver og prøvede at sætte os sammen i en som vi fik anbefalet, får at få den samme triste kedelige oplevelse. Så tænker det må være fuldkommen umuligt for børn at overhovedet komme en lille smule ned af den ringe L O R T E bakke. Man ville få en 10 gange federe oplevelse af at tage en kælk hjemmefra, og gå ud at finde en bakke bare med græs på. Det er de værste 50kr jeg nogensinde har brugt i mit liv.
Håber for alles bedste at stedet går neden om og hjem

6. januar 2023

Man må ikke komme ind og bruge…

Man må ikke komme ind og bruge toilettet hvis man "ikke har en aftale". Det bryder sig mod en af de basale menneske rettigheder, ikke nok med det det er også pisse besværligt at finde frem til. Kunne man give mindre end 1 stjerne hade jeg gjort det

25. april 2022

Slidt

Slidte ski, slidte løjper og generelt et slidt anlæg. Det føles som at køre på en iset løjpe med bløde og slidte ski og er derfor direkte farligt pga manglende grip. I nuværende stand har anlægget intet med normalt skiløb at gøre.
Udlejningsskiene slibes højst sandsynligt ikke fordi de så vil slide endnu mere på det i forvejen slidte underlag.
Det var den oplevelse og vi kommer ikke igen.

24. april 2022

Så nedslidt, at den udgør en seriøs sikkerhedsmæssig risiko

Jeg har stået på ski i mange år og jeg er dybt chokeret over hvor ringe denne oplevelse var! Lige fra udlejningsshoppen til den meget FARLIGE bakke, hvor første og eneste tur ned resulterede i flere skader blandt de skiløbere jeg var afsted med. “Børsterne” man står på som erstatning for sne er nemlig så nedslidte på den øverste halvdel af bakken, at underlaget slet ikke giver noget “grib” herudover er de knækkede “børster” så skarpe at de flænser alt fra tøj til hud når man styrter.

Bakken er ubrugelig indtil de skifter underlag!

Hold jer endelig væk. I kommer til skade derude.

10. april 2022