1. Forlystelsescenter
  2. Eventbureau
  3. Eventlokale
  4. Festival

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

COPENHELL REFSHALEØEN

2,7

Under middel

Latterlig høje priser - aldrig igen

Latterlig høje priser (på alt), latterlig lavt indhold. Medmindre du gerne vil se de samme bands spille ikke bare 2 gange, men hele 3 gange hver - som erstatning for den håndfuld bands som aflyser. Madpriserne er stukket af. Merch prisene er stukket af. Musik i samme genre spiller på samme tid på forskellige scener. Iskolde bade på campingpladsen og igen en kiosk med latterlig høje priser for koldt middelmådig mad.
Snak om at tørre r** med folks penge.

Det bliver et nej tak til næste år. Europa har mange flere indbydende metal festivaller med LANGT bedre program og lavere priser.

18. juni 2025

Copenhell merchandise

Da min datter skal passe sin skole og jeg skal passe mit arbejde, gør det at vi vælger at gå til Copenhell om lørdagen.
Vi ankommer kl. 11 til festivalen, da min datter ønsker at købe en Copenhell hoodie i str large som et bevis på at hun har deltaget i årets event.

Desværre mødes vi af en opgivende salgsassistent, der informerer os om at der er udsolgt, af hoodies, men opfordrer os til en anden gang at komme tidligere på ugen.

Hvis en lørdags billet skal koste 1385 kr.- stykket, forventer jeg at der er mulighed for at min datter kan få dækket sit behov.
Det ville klæde jer, til næste år, at have nok merchandise til alle dage, eller sætte prisen ned på lørdags billetten, så vi ved, at vi køber en sekundær billet, og ikke kan regne med at få de ting vi ønsker på dagen.

Dbh Joen Seyffart

22. juni 2024

Copenhell 2024 var en lunken oplevelse

Copenhell 2024 var en lunken oplevelse. Her er min vurdering.

Det negative:
- Flere af årets større navne var skuffende: Bruce Dickenson, Kerry King og TOOL var ringe. TOOL`s optræden var mest af alt et it-show, hvor der blev vist gode programmeringsevner i form af deres visuelle skærmshow. Men man så nærmest ikke selve bandets medlemmer. Forsangeren stod i mørke hele tiden. Så alt i alt mange skuffende optrædender.

- Priserne på pladsen er vanvittige. Man betaler allerede ca. 2700 kr for 4 dage. Så føler man sig snydt, når en dåseøl koster 64 kr!!! Og chili con carnen til 115 kr. kun fylder absolut bunden af et papbære ud.

Det positive:
- Selve konceptet med mange kreative indslag og oplevelser på pladsen.

- Enkelte gode koncerter, hvilket især Corey Taylor og Limp Bizket stod bag.

23. juni 2024

Fantastisk fed festival

Fantastisk fed festival! Alt er gennemført. Alt spiller , helt ud til busserne når man skal hjem. Og som altid super god stemning. Særligt placeringen er virkelig god, med det rå beton ligesom den rå Metalrock. De kæmpe betonhaller der fører en tilbage til industritiden. Det kan noget. Samtidig de grønne bakker, der altid giver, sådan en som mig( der ikke er så høj) mulighed for at se bandsene på scenen. Og Tool sprang alle rammer i år, med det vildeste show ever ,og den fedeste koncert i sin helt egen klasse . Så tak for det🙏🏼💪🤘

23. juni 2024

Copenhell 2024 - discount festival til åger pris

Programmet på årets festival 2024, var på ingen måde prisen værd, da der i den grad manglede store navne og kvalitet. De grådige hænder fra de gamle rigmænd i Liberty Media Corporation indvarsler en ny money making taktik. Høje priser, billigt indhold. Festivalens udbud 2024 målte sig på ingen måde med prisen, og det var pinligt at opleve mangel på seriøse hovednavne. Dette gav en festival uden egentlig samling, hvor indtrykket mere var en slingrende forvirrende genre prøve. At live nation er nogle grådige bæster, for hvem PENGE er alt, er der naturligvis ikke tvivl om, og derudover betaler idioterne heller ikke skat i danmark. FY !

22. juni 2024

Fantastisk!

Fantatisk! Altid en oplevelse og nu også med "talks" og nørderi på Copenhell Con.. Eneste anke: Dælme dyre øl og mad.

27. juni 2023

Ingen over og ingen ved siden af Copenhell

Ingen over, ingen ved siden af. Det er en genrespecifik festival, som iblandt kradser lidt - den med afstend fedeste og hyggeligste festival at deltage i i Danmark. Fanstastisk stemning, fantastiske mennesker, meget, meget begrænset døsdruk & kamppåvirkede teenagere - og så er omgivelserne jo også spot on. Selvom man ikke skulle være til rock/hård rock/metal skal man unde sig selv i det mindste at komme ud og opleve festivalen. Vi ses i 2024!

14. juni 2023

Var der for første gang i år

Var der for første gang i år, en enkelt dag fredag.
Egentlig synes jeg at festivalen er hyggelig, og stemningen fed, men så stopper det også her.
Alt er bare dyrt, 80 kr for en lille kop irsk kaffe, øl tæt på de 60 kr.
Købte en burger med pommes, mener stedet hed noget med Tommys, 155 kr og burger var kedelig og bollen tør.
Og så virker TDC's net meget dårligt på festivalen, så jeg kunne ikke købe et par regnslag da det begyndte at regne, da MobilePay ikke virkede pga nettet.

Stemningen er god derude, man står ikke i kø til øl, dog
Lidt irriterende at man skal til Lukes for at købe Jack D, og en lidt arrogant og humor forladt ekspedient, så der gider jeg ikke lægge min penge.
Kunne man ikke sælge lidt Jack i de andre alm boder?
Få nu nogle færre madboder og mere kvalitet, i hvert fald til de priser, det hænger ikke sammen.

Få nu en Power/Prog scene, og udvid genrerne lidt.

Jeg kan ikke se mig komme igen, det er ganske simpelt for dyrt og for lidt kvalitet på bands

16. juni 2023

De stjæler fra udsatte

Jeg samlede sammen med et par venner pant på COPENHELL 2022. De har undladt at overføre 20.000 kroner af de penge, som vi tjente. De ignorerer konsekvent mine mails og har ingen oplysninger om telefonisk kontakt.
Da de er en underfilial af TICKETMASTER, har jeg været i kontakt med dem. Men selvom jeg både har ringet, skrevet og besøgt kontor, kan ingen af dem bringe mig i kontakt med COPENHELL. Jeg er virkelig i chok over, at det her kan ske i Danmark. De er som sunket i jorden.

18. juni 2022

Skulle betale 2500kr selvom jeg var frivilig og kom til mine vagter

Kom en halv time for sent til en af mine vagter, hvilket åbenbart er nok til at få en efterfakturering på 2500. Ikke nok med det, sendte de en mail om det to måneder efter festivalen, hvilket gør at ingen af holdlederne kan huske mig. Efter nogle mails imellem mig og Copenhell stoppede de bare med at skrive igen tre uger før det var krævet at jeg skulle betale. Forfærdelig behandling af frivilige. Vil selv ikke komme igen eller råde folk til at gøre det.

15. oktober 2019

Den bedste og fedeste festival!

Den bedste og fedeste festival!
Der er ingen ballade, søde og rare mennesker, pæne toiletter uden lange køer, plads til børn,ældre og folk med handicaps, ren festplads og camping og ikke mindst et par smilende politifolk !
Og nej jeg var ikke heldig! Har været der flere gange, og hvert år kommet glad hjem 😎

25. juni 2018

Er dette din virksomhed?