BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET.
DE SERVICE IS SLECHT
ER IS NIET TE Communiceren MET DHR,
JE WORD OPGELICHT EN HIJ IS ZEER Onvriendelijk.
Bak besteld deze was geleverd zonder problemen. Bij het wisselen van de bak, zat er wat lichte verf schade op de bak, echter ging DHR helemaal uit zijn stekker en stond te schreeuwen en schelden. Bak zat al onder de heftige krassen.
Dhr begon gelijk te dreigen dat we de nieuwe bak niet kregen. Dat ik aangaf dat DHR dan het geld terug moest geven begon hij weer agressief te reageren.
Er valt niet met deze meneer te communiceren.
Bestel hier dus niet want diensten worden niet geleverd en je krijgt geen geld terug.
Politie is ter plaatse geweest echter was DHR helaas al weg want die wilde hier niet op wachten.
Mail en bericht naar DHR gestuurd echter word hier niet op gereageerd.
Als consument sta je goed in je recht gezien er nergens staat aangeven dat mocht je wat verf schade maken, wat logies is met een bouwaval bak want daar schaaft wel vaker wat langs je een boete krijgt of geen nieuwe bak meer krijgt of je geld niet meer terug krijgt.
Wij zullen dan ook mocht DHR niet binnen bepaalde tijd betalen verdere stappen gaan ondernemen.
Bestel hier asjeblieft niet, je word uitgescholden, er word tegen je geschreeuwd. En je krijgt je spullen niet en geen geld terug.
Je word zo opgelicht waar je bij staat.
De meneer is zeer onvriendelijk en als je aangeeft dat je dit eerlijk gaat opschrijven omdat hij geen goede reviews vediend word je maar uitgemaakt voor zielig wijf.
Slechte reviews worden helaas verwijderd, op zijn eigen site. Zo ook de mijne. ik wil graag andere mensen waarschuwen zodat hij niet meer mensen kan duperen.
Wees dus gewaarschuwd en zoek verder naar een goed bedrijf.