Bosma Bedden Assen en Groningen BV Anmeldelser 15

4,4

1. Soveværelsesmøbelbutik

Bosma Bedden Assen en Groningen zijn deskundige en klantgerichte beddenspeciaalzaken die zich toeleggen op het leveren van het beste slaapcomfort en de hoogste service. Het bedrijf Bosma Bedden Assen en Groningen heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot dè slaapspecialist in Noord-Nederland. De nadruk ligt op persoonlijk advies en maatwerk slaapoplossingen.

4,4

Top service!

In de winkel werden we op een hele spontane wijze ontvangen. Daarnaast hele vriendelijke, professionele begeleiding in en door de winkel.

uiteindelijk voor een hele mooie en schappelijke prijs een bed aangeschaft! Top service!

21. marts 2026
Bosma Bedden Assen en Groningen BV-logo

Besvarelse fra Bosma Bedden Assen en Groningen BV

Elmar, dank voor je reactie en mooie compliment. Heel goed dat onze visie van manier van klanten adviseren zo goed bij je is overgekomen.

Zeer tevreden.

afgelopen vrijdag is ons nieuwe bed geïnstalleerd. Het is keurig volgens afspraak geleverd. Ook in de winkel in Assen zijn wij uitstekend geïnformeerd. Wij zijn zeer blij met het geheel en kunnen Bosma Bedden zeker aanraden in onze vriendenkring.

19. januar 2026

Waterbed specialist

Wel een goede klantenservice maar niet voorruit te branden

27. maj 2025
Bosma Bedden Assen en Groningen BV-logo

Besvarelse fra Bosma Bedden Assen en Groningen BV

Beste Spiky,

Allereerst bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat je onze snelheid als onvoldoende hebt ervaren. We herkennen dat we soms niet de snelste zijn – simpelweg omdat we liever kiezen voor zorgvuldigheid dan haastwerk. We geloven dat kwaliteit en persoonlijke service belangrijker zijn dan snelheid alleen.

Daarnaast zijn we in sommige gevallen ook afhankelijk van leveranciers of andere partijen, wat invloed kan hebben op de doorlooptijd. Dat neemt niet weg dat jouw ervaring voor ons telt, en we gaan graag met je in gesprek om te horen wat er precies is misgegaan en hoe we dat kunnen verbeteren.

Zou je contact met ons willen opnemen via 0592-375570 of assen@bosmabedden.nl? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op 06-55000204.

Een bedrijf die echt goede garantie…

Een bedrijf die echt goede garantie geeft.
We hebben een waterbed van Poseidon.
Inmiddels al diverse keren lek geweest. Twee jaar geleden al een nieuwe waterzak gekregen, maar na de laatste paar lekken op de andere waterzak gaf Poseidon nu niet thuis.
Bosma bedden heeft uit eigen coulance ons een nieuwe waterzak bezorgd.
Top service Bosma bedden 👍👍👍👍

12. marts 2025

Bij het aanschaffen van een topper…

Bij het aanschaffen van een topper uitstekend advies gekregen en vervolgens de mogelijkheid voor proefslapen met topper. Geweldige service. Daarnaast tijdelijk een leenbed gehad. Brengen en halen supergoed!
Heel blij met deze enorme goede klantvriendelijke winkel! Een echte aanrader voor goede adviezen en een fijne service!

17. december 2024

Goed advies

Top service! Eindelijk een fijn bed gevonden dankzij hun goede, persoonlijke advies!

2. april 2024

Goede service

Showroom bed gekocht, prima service en levering! Nu alweer een aantal jaar plezier van. Ook het vervangen van een kapot onderdeel werd snel gerepareerd. Vriendelijk personeel, goede service.

4. marts 2024