Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het
Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd. 2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog? Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk... Se mere
De afstandsbedieningen die wij besteld hadden werkten prima (soms zelfs té, want reageren snel). Jammer genoeg was er eentje die het al binnen een half jaar opgaf. Een mailtje naar 123afstandsbedienin... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Klein foutje gemaakt maar perfect…
Uitstekende service
Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.
Blij mee !
Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt gelukkig ook voor een oude airco 👍🏻 ik ben er blij mee ! Goedkoop opgelost 👍🏻
Unprofessional
Order made Sunday, 3 days after none informations, no contact, no data. No phone available, not responding emails. Unprofessional, highly not recommended 😑
Order : 471854
Ben een tevreden klant alles goed geregeld.
Snel besteld, snel bezorgd, Het bedrijf heeft verstand van zaken. Goede service. Over het gehele plaatje ben ik dik tevreden. Ben tevreden klant.
Afstandbediening voor Dyson cool en hot…
Afstandbediening voor Dyson cool en hot doet het niet.
Afstandbediening
Dit was de enige website die een vervanger voor mijn Samsung BN59-01480L afstandbediening had.
En deze werkte gelijk op mijn TV!
Prima levering!
Snelle reactie en goede service

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Origineel voor veel lagere prijs
Ik was opzoek naar een originele philips afstandsbediening voor mijn oled tv. Zag ze overal voor rond de 110 euro maar hier stond die voor 59,99. Ik was eerst wat sceptisch maar ik kon met klarna betalen en durfde de gok aan. Een paar dagen later kreeg ik precies waar ik naar opzoek was. Al met al een aanrader.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Afstandsbediening voor Panasonic TV…
Afstandsbediening voor Panasonic TV besteld, binnen 1 dag geleverd. Dankjewel

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Ik zie bij meerdere reacties
Ik zie bij meerdere reacties, dat wanneer je de afstandbediening gefrankeerd terug stuurt, je niets meer hoort? Het is dan heel makkelijk om te zeggen: Nee hoor, we hebben niets ontvangen. Gewoon weer op voorraad leggen en de klant negeren. Zo kan ik ook rijk worden! Walgelijke praktijken.

Zeer goed product
Uiteindelijk de afstandsbediening ontvangen, helaas was de communicatie slecht en heeft het lang geduurd. Er is mij beloofd om 30% terug te storten. Afwachten.
Prima service!
Prima service!
Defect geleverd product bleek gewoon een lege batterij.
Wel de helft van het aankoopbedrag retour. Heel netjes!

Groot assortiment
Ik kon een afstandsbediening nergens vinden voor mijn afzuigkap zelfs niet bij de fabrikant.
123afstandsbediening had een goede vervanger in een andere behuizing, nog beter en robuuster dan de originele afstandsbediening. Een aanrader!

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Ik heb besteld voor 14u en de dag erna…
Ik heb besteld voor 14u 2 dagen erna de afstandsbediening ontvangen. Helaas geen reactie op eerdere mails maar nu wel contact met ze, ik heb een gepaste oplossing en advies gekregen.

Een zeer tevreden klant
Had vorig jaar een afstandsbediening gekocht die niet goed werkte (van BeLife). Contact opgenomen, heb het aankoopbedrag teruggekregen en kreeg advies voor een andere, die passend was bij de TV. Die werkt uitstekend. Goed service, snelle verzending. Gewoon top! Een tevreden klant rijker.

Hanzender
Handzender besteld voor mijn garagedeur. Na de instructievideo gevolgd te hebben werkte de handzender meteen. Ik ben erg tevreden en de communicaties was prettig. Aanrader als je voor minder dan de helft van de prijs van een originele hanzender een volledig vervangende handzender wilt. De originele was meer dan twee keer zo duur bij de fabrikant.

Top service
Al jarenlang bestel ik hier afstandsbedieningen, zowel voor mezelf als voor mijn ouders, en in al die tijd ben ik nog nooit teleurgesteld. Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is hun uitstekende service en betrokkenheid. Ze reageren altijd snel op vragen, communiceren duidelijk en denken echt met je mee om tot de beste oplossing te komen.
Daarnaast merk je aan alles dat ze professioneel te werk gaan. Bestellingen worden netjes en op tijd geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Ook als je ergens niet helemaal uitkomt, staan ze klaar om je te helpen met deskundig advies.
Het is tegenwoordig best lastig om bedrijven te vinden die zo consistent goed presteren, maar dit is er absoluut één van. Ik blijf hier dan ook met vertrouwen bestellen en raad dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbare service en kwaliteit. Echt een aanrader – stuk voor stuk toppers!