Fik mail om at varerne var sendt, men fik så dagen efter hvor jeg skulle kunne hente dem art den ene af 2 var forsinket - om det så var compumail eller post nord ved jeg ikke
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Compumail
Danmarks bedste leverandør af IT- og elektronikprodukter. Bredt udvalg af produkter med mere end 10.000 forskellige varer på lager - alle til billige priser
Høgemosevænget 1, 8380, Trige, Danmark
- support@compumail.dk
- www.compumail.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilling og levering uden bøvl
Bestilling - og levering - af el-løbehjul gik super hurtigt👍
Intet at klage over.
Hurtig effektiv bestilling og…
Hurtig effektiv bestilling og fremsendelse af varerne. Super god og hurtig service
Under middel kundeservice
Kundeservice kunne godt forbedres. Lang og frustrerende mailtråd nedenfor
Hej Compumail,
Er det muligt for mig at betale for et Ubiquiti 50cm 10GBase-kabel, og tilføje det til min ordre og forsendelse?
Hej,
Det er desværre ikke muligt at tilføje til bestillinger, beklager
Ja det er beklageligt.
Jeg har lige brugt 14.000 over 2 bestillinger og syntes det ville være træls at betale fuld porto på sådan et kabel.Kan du ikke lav en rabatkode på tilsvarende porto, eller gøre noget andet måske?
Hej,
Det er desværre ikke muligt at tilbyde, beklager.
Hej,
Så kan du vel annullere ordre ####, så jeg kan bestille forfra... Eller hvad?
... Venter nu på svar
Meget hurtig levering
Bestilte kl 19 og varen var leveret kl 12 dagen efter
en gode pris og hurtig levering det…
en gode pris og hurtig levering det ærlig at man kan ikke går til fysisk butik jeg vil det det er billig .såden er det jeg arbejder selv i en butik give en folk en oplevelse tak for jeg og gode dag
Smart watch
Bestilte et smart ur fredag efter kl 13. får en mail med at jeg skal validere min adresse via telefon. Dette kan man ved at trykke "30" i telefonsvaren, men bliver bare smidt af. Mandag finder jeg ud af at de sælger samme ur 300,- billigere nu, så da jeg kommer igennem for at validere min adresse. Så vil gerne have det til den nye pris, men det kunne ikke lade sig gøre, da det var et andet varenr (men 100% den samme vare). Så validerede den anden ordre for at slette den og efterfølgende lave en ny ordre for at få den billige pris. 3 dage senere får jeg en mail om de slet ikke har det på lager alligevel. Har fundet det et andet sted, til samme pris..

Besvarelse fra Compumail
God pris og kvik levering :-)
Seriøst god pris og dag-til-dag levering - intet at klage på :-)
SUPER EXPRESS LEVERING (MED SUPERMAND MÅSKE)
Bestilte varer torsdag 6 august klokken 20.07 og varerne var i pakkeshoppen den 7 aug. klokken 11.56.
Det er fra aarhus egnen og til Lolland på under 16 timer
Det er knagme EXPRESS levering.
Sidste gang var det ca. 24 timer.
Ikke første gang vi handler hos COMPUMAIL, og bestemt heller ikke sidste gang.
10 stjerner herfra.
Mega dårlig Bytteservice
Mega dårlig Bytteservice. Ingen fleksibilitet på trods af uåbnet emballage

Besvarelse fra Compumail
Falsk tryghed med skarpe priser
Falsk tryghed med skarpe priser. Bestilte en vare til en god pris, men efter 4 dage aflyste Compumail ordren, fordi de "ikke kunne skaffe den til prisen". De udnytter deres forbehold om, at modtagelseskvitteringen ikke er bindende, så de ansvarsfrit kan annullere, hvis deres egne indkøbspriser stiger. Rigtig ærgerlig fremgangsmåde og spild af tid.

Indsigelse til banken
Jeg bestilte tre varer hos Compumail, som blev sendt i to pakker. I den ene pakke modtog jeg desværre en anden vare end den, jeg havde bestilt og betalt for. Jeg kontaktede Compumail om fejlen samme dag.
Efter et par dage blev jeg bedt om at returnere den fejlleverede vare, hvilket jeg gjorde. Returpakken blev desværre væk under transporten med PostNord.
Herefter oplevede jeg, at sagen gik i stå. Jeg gjorde Compumail opmærksom på, at problemet med den bortkomne returpakke efter min opfattelse var en sag mellem dem og PostNord, og at jeg fortsat manglede den vare, jeg havde bestilt og allerede betalt for.
Jeg gav derfor Compumail en frist til at levere min vare og oplyste, at jeg ellers ville gøre indsigelse mod betalingen. Da varen fortsat ikke var afsendt efter fristens udløb – omkring en måned efter jeg oprindeligt modtog den forkerte vare – valgte jeg at lave en indsigelse gennem min bank.
Først cirka en uge efter min indsigelse blev jeg kontaktet med besked om, at Compumail nu havde sendt varen, og at jeg skulle annullere min indsigelse.
På det tidspunkt havde forløbet trukket så længe ud, at jeg valgte ikke at modtage den efterfølgende forsendelse og i stedet fastholde min indsigelse.
Jeg er meget utilfreds med håndteringen.

Besvarelse fra Compumail
Nemt at finde produkter på hjemmeside…
Nemt at finde produkter på hjemmeside og hurtig levering.
Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition
Varen bestilt fredag sidst på eftermiddagen og klar til afhentning lørdag. Det kan vist ikke gøres hurtigere.
god oplevelse
effektiv og hurtig levering samt god kommunikation, Handler gerne her igen
Fin og hurtig ekspedition og præcis…
Fin og hurtig ekspedition og præcis levering som stillet i udsagt.
Dårlig kundeservice
Købte originalt Apple stof kabel til at oplade telefonen med.
Det gik i stykker efter kun 2 mdr. brug.
Skrev med deres kundeservice, som ikke vil kompenserer med et nyt kabel.
Utrolig dårlig kundeservice, når man køber Original varer....

Besvarelse fra Compumail
Hurtig levering til de rigtige priser👍
Uacceptabel service og nul fleksibilitet
Mega dårlig service. Jeg kan overhovedet ikke anbefale at handle hos Compumail. Deres kundeservice er fuldstændig ufleksibel, og deres reklamationsbehandling er alt for langsom.Jeg bestilte en Makita-boremaskine, som desværre ankom defekt, da tænd/slukknappen var knækket af under transporten eller inden pakning. Jeg oprettede straks en reklamationssag og sendte den retur med det samme efter aftale med butikken. Da de modtog maskinen, fik jeg at vide, at den skulle sendes til et eksternt værksted, og at der ville gå 6-8 uger. Da jeg skulle bruge maskinen til et akut projekt ugen efter, bad jeg om at få købet krediteret, så jeg kunne købe en anden. Det afviste Compumail blankt med henvisning til det eksterne værksted. Jeg var derfor tvunget til at købe en ny boremaskine i en anden butik for at kunne færdiggøre mit projekt. Efter 7 uger får jeg så besked om, at fejlen er udbedret, og at de sender den oprindelige maskine retur til mig. Jeg ringede med det samme for at bremse forsendelsen og bede om pengene retur, da jeg jo allerede havde været nødt til at købe en ny. Svaret fra Compumail var blot, at det var mit eget problem, at jeg havde købt en anden maskine, og at de ikke ville tage den retur. Nu står jeg tilbage med to boremaskiner. Compumail viser absolut ingen vilje til at finde en mindelig løsning for kunden, når de leverer et defekt produkt. Hold jer væk, hvis I ønsker en tryg e-handel.

Besvarelse fra Compumail
handlet mange gange hos dem
Jeg har handlet mange gange hos Compumail.dk gennem årene, uden problemer.
bla. så sent som d. 1/8.
Og d. 8/7
jeg ku blive ved.
d. 3/8 modtager jeg en mail fra dem, at bestillingen fra d. 1/8 er slettet. Der står at det er pga manglende etagenr, det forstår jeg ikke, da den skal sendes til en pakkeboks, ligesom jeg gjorde med bla. pakken d. 8/7.
som jeg efterfølgende skriver til dem, at den lille petitesse troede jeg var ligemeget, fordi jeg IGEN får afleveret pakken til en pakkeboks.
Efterfølgende købte jeg varen et andet sted, endda en bedre vare som blot kostede 100,- mere - jeg havde varen samme dag, så lidt fik jeg da ud af det.

Besvarelse fra Compumail
Hurtig levering , bestilte varer - leverede dagen efter.
Gode priser. 👍