CJ Hvidevareservice Aalborg Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 58 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunder roser ofte virksomhedens service for dens hurtighed, effektivitet og den overordnede positive oplevelse. Mange fremhæver personalet for at være venligt, hjælpsomt og yderst dygtigt. Teknikernes professionelle tilgang sikrer ofte hurtige og effektive reparationer, så apparater fungerer korrekt. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, da visse apparater forblev problematiske eller krævede flere forsøg på reparation. Andre oplevede dårlig kommunikation, uoverholdte aftaler og forsinkelser i service eller teknikerne, der ikke ankom til tiden. Enkelte anmeldere nævnte tilfælde af uhøfligt personale eller oplevelser, hvor de følte sig misforstået vedrørende produktfejl.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den super gode, hurtige og... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange oplever, at nye maskiner ikke fungerer... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, effektivitet... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle oplever hurtig levering og god service,... Se mere

Quality

Brugere udtrykker stor utilfredshed med produktkvaliteten, især med apparater der ikke fungerer korrekt fra... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Teknikeren var til UG. Han var venlig, hurtig og klarede problemet og gav gode fif til hvordan, at vi kunne sørge for mindre risiko for problemer fremover. Det tog dog lang tid for firmaet op til at s... Se mere

Super god service vi havde idag, teknikere kom og udskiftet dele til vores vaskemaskine, som ikke havde virket i 2 måneder, vi har fået en midlertidig vaskemaskine som rystet helt vildt, og han to si... Se mere

Jeg fejl meldte, i vendte hurtig tilbage,i manglede reservedelene fra grundig. Da i fik den kom reparatør mellem 8-11.30 og tiden overholdte i. Arbejde udført. Tester maskine nu. Tænker alt ok

1. Reparation af husholdningsapparater
  2. Hvidevareservice
  3. Hvidevarekundeservice
  4. Elektroværksted
  5. Elektronikværksted
  6. Hvidevarereparation

Hos CJ Hvidevareservice Aalborg finder du reservedele til alle mærker hvidevarer samt småapparater! Vi er autoriseret reparatør på mere end 50 mærker og bestiller reservedele direkte fra fabrikkerne, hvilket sikrer dig den bedste pris.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

60 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig service

Købte for lidt over 2 år siden en Samsung vaskemaskine. Har haft besøg af tekniker 4 gange og de 3 af dem for den samme underlige lyd. Ved sidste besøg fik jeg af vide af teknikeren der kom (som forøvrigt var fantastisk) at sidste gang havde de strammet et bælte som havde noget med kuglelejer gøre men han kunne ikke stramme det mere så der skulle nyt bagleje på da der vist nok manglede en kugle i kuglelejet. Fik også af vide at eftersom det var samme fejl, ville deres reperations garanti dække eftersom at de 2 års garanti på maskinen var udløbet.
Samme aften modtog jeg så en invoice på 3500 kr. For reperation, reservedel og tekniker besøg. Jeg spurgte hvorfor jeg skulle betale for noget jeg var informeret om var samme fejl som tidligere og fik så af vide at det var det altså ikke, da de sidste gang havde strammet en møtrik.
Så mange reparationer på samme lyd på lidt over 2 år og nu skal jeg så betale halvdelen af hvad jeg gav for maskinen fordi de ikke er enige om hvad der er lavet på den.
Servicen er så langt under hvad den burde være her så jeg takkede nej tak og forklarede endnu en gang og spurgte om det kunne være rigtigt. Fik bare en ny invoice på 900 kr. For tekniker besøg. Ingen forklaring eller svar på min mail. Er så skuffet over den ringe service at jeg heller vil købe en ny vaskemaskine end skulle have noget som helst med CJ hvidevareservice at gøre igen og køber absolut ikke en maskine der gør jeg skal have noget at gøre med dem. Så vil i have god service så hold jer langt væk fra dem.

28. maj 2025

Dårlig kundeservice

Jeg afleverede en maskine til reparation, som stadig var under garanti. Reparationen blev udført, hvilket jeg er meget tilfreds med.

Dog opstod der et problem ved afhentning. Da jeg indleverede maskinen, havde jeg sørget for at pakke den forsvarligt ind i både silkepose og anden beskyttelse. En uge senere, da jeg henter den, får jeg den blot udleveret direkte i hånden – uden nogen form for emballage eller beskyttelse.

Jeg påpegede med det samme, at den var blevet afleveret godt beskyttet. Den mandlige medarbejder fandt en tom papkasse, som han lagde maskinen i, men jeg nævnte, at det ikke var tilstrækkeligt. Han gik derefter for at finde yderligere beskyttelse.

Imens han var væk, kiggede hans kvindelige kollega op og sagde, at jeg “bare kunne lægge den på sædet i bilen”. Da jeg forklarede, at jeg var meget bekymret for maskinen, da den har høj værdi for mig, rullede hun øjne af mig – hvilket jeg oplevede som både nedladende og respektløst.

Den mandlige medarbejder kom tilbage med en alt for lille plastikpose og virkede hverken interesseret eller engageret i at hjælpe yderligere.

13. maj 2025

Reparation af espressomaskine

Jeg indleverede en espressomaskine som jeg mente var defekt. Fik besked om, at der var et undersøgelsesgebyr på 500 kr., hvilket jeg synes er fair nok. Herefter fik jeg så et tilbud på næsten 5.000 kr. for udskiftning af en defekt ventil samt afkalkning, som jeg pænt afslog. Efter jeg selv har afkalket maskinen, virker den igen helt som den skal.

9. maj 2025

Håbløs dårlig service

Det er godt nok sjældent at jeg giver anmeldelser - men denne case er helt udenfor målskiven. Vil klart anbefale jer at finde nogle andre, og hvis man har købt noget der skal reklameres over, så brug andre! Har været i dialog med dem, og haft en positiv tilgang til deres dårlige håndtering (start til slut).

14. april 2025

Kvik og hurtig at bestille hos.

Jeg skulle bruge en sprøjtearm til opvaskemaskine. Efter at have kontaktet 2 andre leverandører, som ikke forstod hvad jeg manglede, kontakter jeg Cjservice, og uden problemer forstod de hvad jeg skulle bruge. Afsendte delen samme dag, og til halv pris af hvad den koster andre steder. God service.

8. april 2025

Vedrørende en reparation på mit…

Vedrørende en reparation på mit nyindkøbte liebherr køle fryseskab som var købt hos pover for 18000 kr det fungerede overhovedet ikke i hverken køl eller frys kontaktede Witt som anbefalede CJ servis for reparation var på besøg og bestilte print og ventil det hjalp ikke så di kontaktede Witt som omgående sendte et nyt kan anbefale CJ servis godt tilfreds god dag

27. marts 2025

Fantastisk!

I 2 år har vanddispenseren på vores amerikanske køleskab ikke virket, og jeg vi har prøvet alt muligt. CJ Hvidevarer vidste præcis, hvad der var galt, jeg kunne klare det selv og de kostede ikke en krone. Tusind tak for det gode råd - det virkede 😊👍

11. marts 2025

Jeg har haft en ekstremt dårlig…

Jeg har haft en ekstremt dårlig oplevelse med CJ Hvidevareservice Aalborg i forbindelse med en garantisag. Mit TV havde en fejl hvor der stak to plastik tråde ud ved skærmen. I stedet for at tage sagen seriøst, gav de mig en sø forklaring: De mener, at jeg selv skulle have lagt to plastiktråde ind i mit TV under rengøring – hvorfor skulle jeg nogensinde ville gøre dette!

Faktum er, at jeg slet ikke har rengjort TV’et, men blot opdagede fejlen, da jeg gjorde mit værelse rent. Der er tydeligvis tale om en produktionsfejl, ikke forkert brug.

Før jeg blev viderestillet til CJ Hvidevareservice Aalborg, havde jeg allerede skrevet til Samsung support 3-5 gange, men uden nogen reel hjælp. Derfor måtte jeg gå videre med service, men oplevelsen har været elendig.

Hold dig væk fra CJ Hvidevareservice Aalborg, hvis du forventer reel hjælp og professionel service.

P.S de tilbageholder dit TV indtil deres faktura er betalt, selvom de ikke har ydet reparation.

28. februar 2025

God service og hurtig udrykning.

En fjerdyne var gået i stykker i min tørretumbler under tørring. CJ Hvidevareservice i Aalborg blev kontaktet. De rykkede hurtigt ud, og service teknikeren fik renset maskinen og alt fungerer igen. Fuldt tilfreds med besøget og servicen. Kan varmt anbefale CJ Hvidevareservice i Aalborg.

19. februar 2025

Samsung har kontakede jer før jul

Samsung har kontakede jer før jul . Og i skulle hente min tv den 6. Januar 2025 og den blevet aflyst. Og det blive 8.januar . Og intilvidre i har ikke lavet den. Jeg er mega træt af den service i givet mig...

24. januar 2025