Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Aldrig mere Citroën !
Jeg giver een stjerne fordi man ikke kan give mindre. Købte en ny eC4 i 2022 hos en fri forhandler der importerer biler fra Tyskland. On board charger er nu stået af og bilen kan ikke længere lades hjemme, kun offentligt ved hurtigladere. Reparation / udskiftning koster 40.000 kr. Hos diverse Citroënforhandlere føler jeg mig behandlet som om jeg har smitsom bulepest fordi jeg har købt bilen udenom dem. De vil ellers gerne tjene penge på service og diverse reparationer. En meget myndig eftermarket-dame hos Citroën Roskilde belærte mig om, at jeg jo havde “ meldt mig ud af Citroën familien “ fordi der er uregelmæssigheder med service. Hun drejede også servicediskussionen over til “ Automester” selvom jeg aldrig har brugt dem som værksted. Morsomt nok brugte en værkfører hos Citroën Holbæk samme vending, da han beskyldte mig for at få min information hos “Automester“. Jeg tror at de måske har været på kursus sammen, emne : “ Hvordan sjofler vi kunderne mest muligt “.
Det er fantastisk at Citroën kan få lov at slippe for at tilbagekalde biler med en kendt produktionsfejl for at reparere dem per kulance. Uanset hvor de købt !
Gps system i min Citroën eC5 aircross…
Gps system i min Citroën eC5 aircross fra 2026: automatisk kørsel efter officielle hastighedsbegrænsninger er helt ude af trit med virkeligheden. Ofte angiver bilen forkert hastighedsbegrænsning, f.eks 80km/t, hvor man kun må køre 50km/t
Utrolig dårlig service hos Citroën.
Utrolig dårlig service hos Citroën.
Det er helt uacceptabelt, at man skal vente over to timer på at blive kontaktet – og jeg venter stadig. Jeg ringede til forhandleren og valgte salgsafdelingen (tryk 1), men personen, jeg talte med, virkede fuldstændig ligeglad og var ikke interesseret i at hjælpe.
Det giver et meget dårligt indtryk af Citroën. Hvis man har brug for service eller skal have repareret sin bil, forventer man en ordentlig kundeservice og en professionel behandling – ikke en ligegyldig attitude og manglende opfølgning. Det er en oplevelse, der bestemt ikke kan anbefales.
E-c3 bilen ingen ønsker
Skod bil. Jeg begriber ikke hvordan det kan være okay at sende en bil på gaden, med utallige fejl og mangler, Citroen e c3 er da den værste el bil nogensinde lanceret i Danmark. Gør jer selv en tjeneste og hold jer langt væk fra den.
Citroën er på grænsen af hvad der er må være lovligt
Opdateret: Min kæreste er så uheldig at have købt en Citroën e-c3. Da hun skulle have den til værksted med et problem med laderen for nu snart fem måneder siden valgte Citroën at opdatere softwaren i bilen.
Den nye software viser sig så at gøre, at bilen ikke kan køre uden, at alarmerne bimler om bamler.
Hun venter stadig på at få sin bil tilbage fra Citroën her i midten af august. Hun afleverede bilen 9. marts.
Selvom garantien stadig er gældende er der tilsyneladende intet, der kan gøres indenfor lovgivningen trods, at den kunne køre, da den blev sendt til reparation.
Citroën har slet ikke styr på deres software til deres biler. Undgå dem som pesten.
ÅGERPRISER.
ÅGERPRISER.
Der røg to pærer i mit instrument bræt på min gamle Xara Picasso. Citroen ville have 130,- stykket, altså 260,-. Fandt kompatible hos Autodoch til 14,- stykket, og de virker upåklageligt. Aldrig købe hos dem mere. Vinduesvisker koster 368,- stk, og jeg fandt et sæt med alle 3 for 71,-. De kører perfekt endnu, selvom de nu har siddet på i 7 måneder.
Få nu jeres app til at virke
Få nu jeres app til at virke. Det er en omgang bras
Citroën ë-C3
Købte en Citroën ë-C3 i januar. Bilen er god, og jeg er meget tilfreds, men der er et stort problem – appen virker ikke. Forhandleren siger, at det er et globalt problem hos Citroën. Jeg vil meget gerne kunne bruge appen, da mange funktioner ellers ikke er tilgængelige. I sidste ende var appen jo en del af bilens pris, men jeg har ikke mulighed for at bruge den.
Lad vær med at køb deres El bil
Jeg har købt en ny Citroën ë-C3, og det mest alvorlige er, at helt basale ting som opladning, rækkevidde og den generelle drift ikke har føltes stabile. Der har været vedvarende problemer med software, connected services og funktioner, som burde fungere i en fabriksny bil.
Derudover har MyCitroën-appen aldrig virket. Den viser ikke kørselsdata, bilens position, seneste parkering eller korrekt ladestatus, og fjernfunktioner som klima virker ikke. Forbindelsen mellem bil og app er ustabil, Bluetooth forbinder ikke automatisk, og CarPlay giver yderligere problemer.
Bilen har også været præget af infotainment- og softwarefejl, herunder skærm/radio der kobler fra og genstarter under kørsel, samt sidespejle der ikke altid kører ud som de skal. Flere funktioner har manglet, virket ustabilt eller forsvundet igen efter opdateringer.
Jeg har haft bilen på værksted omkring 7 gange og været i kontakt med både forhandler og Citroën i månedsvis uden en reel løsning. Først meget sent er sagen sendt videre til fabrikken.
Mit samlede indtryk er en bil med umoden software, ustabil integration og alt for mange fejl – også på helt grundlæggende områder. Det har været et komplet mareridt, og jeg kan på ingen måde anbefale Citroën baseret på denne oplevelse.
Har købt en Citroen ec3 og den kommer…
Har købt en Citroen ec3 og den kommer med en app styring der bare ikke virker og trods utallige henvendelser er der ingen svar tilbage
Sålænge man betaler for bilen så er de glade alt andet kundepleje er åbenbart for dem total ligegyldigt
Jeg har en 5 år gammel e-C4
Jeg har en 5 år gammel e-C4. Den har nu fået udskiftet varmeblæser til kabine. Et sensorkabel som var irret over og nu i gang med at få en ny onboard charger. Reparationer til knap 50.000 kr.
Nyere biler med så graverende fejl og kvalitetsproblemer burde købes retur af producenten.
Har haft to C 3
Har haft to C 3. 1 brugt og 1 ny. Den brugte bar præg af anmindeligt slid og kørte forøvrigt udmærket.
Den nye C3 1.2 Puretech 110 Hk 5d, er nu knap 7 år gammel, alle service overholdt, indkaldt til skift af tandrem uden beregning. Der har ikke været fejl i de to biler og behandlingen hos Andersen biler i Ballerup har været upåklagelig.
Kvalitet på Citroën og behandling af…
Kvalitet på Citroën og behandling af reklamation.
Jeg kan kun sige igen tænk dig om ved bilvalg.
Køb ikke Citroen….
Prøv at måle laktykkelse og husk at måle indvendig på bunden af døre hvor jeg mener at det er vigtig der er maling til beskyttelse mod vand mm. min erfaring viste på vores C5 Hybrid på indvendig var der 0,33 og udvendig 1,02 så det må være helt galt.
Men det giver ikke nogen mening, men Citroën siger det er ok ??
John Ilum Christensen
Hjørring
Citroen C5 4år rust i dørene
Vi har Citron c5 Hybrid som der kommer tydelig rust på indvendig side af dørene 4 år og får en arrogant og afvisende behandling ved Citroen.
Så det bliver den sidste Citroen i vores familie.
John ilum Hjørring
Airbags eksploderer. Citroën har ingen kundeservice …
Jeg ringede i dag til Citroen Danmark for at høre om problemerne med airbags i DS3 og C3. Efter endnu en dødsulykke og et kørselsforbud snart i Frankrig og i hele Europa, ville jeg høre hvornår min bil bliver indkaldt til udskiftning af airbags. Jeg fik ikke lov til at tale med nogen, kun med en meget uhøflig telefondame som ikke kunne eller ville svare på nogen spørgsmål. Jeg køber aldrig mere en Citroën og vil anbefale alle at lade være med at købe hos dem. Det handler om liv og død når airbags eksploderer og det er simpelthen uacceptabelt at man ikke kan få den mindste oplysning. Forfærdeligt.
Jeg kører glad rundt i C3
Jeg kører glad rundt i C3, 100 hk diesel fra 2016. Har ikke haft et eneste nedbrud og har kørt 190.000 km. Jo, tandrem og kobling blev skiftet ved 120.000 og AdBlue tank og tilbehør næsten samtidig. Husker ikke at den samlede udgift oversteg 20.000, så jeg er åbenbart en af de heldige Citroen - ejere. Til 320 kroner i årlig ejerafgift
jeg brugte Citroen Danmarks hjemmeside…
jeg brugte Citroen Danmarks hjemmeside for at få oplysning am hvornår en reservedel til udskiftning vedr. en airbag som motorstyrelsen havde sendt besked om til min Eboks. Alle Citroener med den type airbag skulle laves da det var konstateret at de i værste fald kunne medfører at folk blev dræbt når de udløstes på grund af drivmidlet i dem lavede for stort tyk,. På hjemmesiden var der en chatrobot man kunne bruge. der stod det kostede 5 Kr som man ville få tilbage. jeg kan nu se at de 5 kr, er trukket fra min konto samt et beløb på 306 kr. Jeg ringede til min bank for at stoppe betalingen og fik at vide at jeg ikke var den eneste der havde henvendt sig vedr. samme firma og at de uden at oplyse om noget som helst havde oprettet et medlemskab til 306 kr. om måneden. det her er svindel og skal stoppes.
Ligegyldig systemfejl efterlader en værdiløs bil
Jeg har en tilbagevendende fejl relateret til AdBlue-systemet på min C5 Aircross. Det er et velbeskrevet fænomen på nettet for både Citroën og Peugeot, men Citroëns 'autoriserede' værksteder kan ikke løse fejlen. Gentagne henvendelser til Citroën Danmark ignoreres bare, eller sendes til det uvidende værksted. Efter 3 forgæves værkstedsbesøg og knap 5.000.- til mandetimer (jeg skal åbenbart betale for at værkstedsfolkene øver sig i at fejlfinde), står jeg med en usælgelig bil med meget lille brugseffekt. Tak for handlen!
Har i dag fået undersøgt min bil for…
Har i dag fået undersøgt min bil for rust. Bilen er købt den 4. januar 2023 i Aalborg. De fandt rust ved venstre fordør. Det er i dag den 13. januar 2025. Pga af de 9 dage skal jeg selv betale for udbedringen. Det synes jeg er helt urimeligt. Men som jeg ser her, er jeg ikke den eneste som er utilfreds med Citroen.
Hvorfor kører i en “kæmpe” salgs…
Hvorfor kører i en “kæmpe” salgs kampagne for den “nye” e c3, når i ikke kan leverer -og heller ikke kan give en dato for levering……, det virker useriøst!