Tak. Vores dejlige lille hund var blevet dårlig og skulle herfra. Vi kørte til centrum dyreklinik i Vejle hvor vi i forvejen var kunder. Vores smukke Baby kunne ikke komme herfra på bedre vis, både d... Se mere
Jeg havde min Shiba Inu hos Centrum Dyreklinik for første gang i dag, og jeg er simpelthen så positivt overrasket 🐾 Hun fik renset tænder og klippet negle, og selvom hun er en ægte Shiba (me... Se mere
Hver gang jeg har været hos Centrum Dyreklinik er både min kat og jeg blevetbehandlet SÅ respektfuldt og medmenneskeligt. Hver gang jeg har ringet har jeg fået en tid samme dag, de de tager os seriøs... Se mere
Hos Centrum Dyreklinikken er det altid den samme dyrlæge, du møder. Dyrlægen får derfor stort kendskab til dit kæledyr. Vi behandler udelukkende familiedyr. Det vil sige hunde, katte og andre smådyr. Vi vægter en venlig og faglig god behandling af vores patienter og kunder højt, og vi tager os altid god tid til hver enkelt konsultation. Dyrlægen har mange års erfaring, og holder sig fagligt ajour via efteruddannelse og kurser. Klinikken er let at finde, og har gode parkeringsforhold lige ved døren. Husk at stille P-skiven. Du og dit kæledyr er altid velkommen til at kigge ind og hilse på os i klinikken eller ringe for tidsbestilling, spørgsmål og råd. Vi kan træffes på telefon: 75 83 63 11 eller e-mail: info@centrum-dyreklinikken.dk
Flegmade 11 B, 7100, Vejle, Danmark
- www.centrum-dyreklinikken.dk
Tak for jer
Tak, fordi i gav jer tid til at give vores skønne hund Sally, en god og værdig afslutning. Tak fordi i altid tager jer god tid, og giver vores dyr den bedst mulige behandling. Tak for jer
5 stjerner herfra
Vores kat, Laban, som har været meget igennem, inden han kom til os, er meget tryg ved Birthe. Det er en fornøjelse at opleve, at han ikke er bange for at komme til dyrlæge. Samtidig oplever vi altid at få en god og kompetent behandling - også af det øvrige klinikpersonale. Vi kan kun anbefale klinikken.
Fem poter
Første gang hos klinikken som vi har fået anbefalet. De var super professionelle, venlige og ikke mindst med lidt humor. Kan klart anbefales!
En af de bedste dyreklinikker jeg har…
En af de bedste dyreklinikker jeg har oplevet.
Min kat har fået den bedste og mest kompetente behandling nogensinde og det oveni købet til en pris der er til at betale. Ejerne er empatiske mennesker som virkeligt elsker dyr og gør deres bedste for at tjene deres helbred.
Jeg kom for at ville købe en "prøve…
Jeg kom for at ville købe en "prøve pose" kattemad til min 12-årige kat. Han har i 12 år spist Royal Canin men vil pludselig ikke spise det. Jeg har før prøvet at købe forskellige smagsvarianter og ville prøve dette igen, bare i et andet mærke. Så fik jeg
2 forskellige slags med hjem GRATIS! Det er da fantastisk service! Kommer helt sikkert igen ❤️
Min oplevelse er egentlig at de har…
Min oplevelse er egentlig at de har nogle flinke mennesker ansat, men når man så ikke kan stole på dem kan det jo være ligegyldigt.
Vi har en hund på lige omkring 6 måneder og da hun var 3 måneder fik vi fjernet en svulst på hendes brystkasse, da hun følte sig irriteret over den og den var vokset til en størrelse af 2 cm eller deromkring.
Vi aftalte så over telefonen at den skulle sendes ind så vi kunne få at vide om den var godartet eller ej, nu har vores hund fået en ny svulst og da vi så ringer for at få at vide om de har fået resultatet på den første svulst, svarer hun gudhjælpemig at den ikke føltes ondartet så den er ikke blevet sendt ind, men at det jo heller ikke stod nogle steder på regningen, som forresten bare røg direkte til forsikringen.
Simpelthen uprofessionelt at man ikke kan aftale noget og så regne med at det er det der sker, endnu værre at lægen mener at vide bedre når man nu har spurgt om at få den indsendt.
Vi kunne aldrig drømme om at tage derned igen og alle vi kender fraråder vi at tage derhen.
Fantastiske mennesker og faglighed helt…
Fantastiske mennesker og faglighed helt i top. Og hvilken kærlighed hun/de har til dyrene.
Mine huskatte samt udekatte kunne ikke have ønsket sig en bedre behandling.
Selv den gamle her bliver rørt ❤️
Priviligeret at have så omsorgsfuld og…
Priviligeret at have så omsorgsfuld og empatisk dyreklinik
Jeg har været tilknyttet dyreklinikken i lidt over et år nu, og har søgt hjælp både med Fransk bulldog (hvalpe) og store blandinger.
Hver gang har jeg mødt omsorgsfuld, autentisk og ærlig vejledning.
Desværre har jeg haft brug for klinikken en del gange, men Om det har været de helt små uger gamle hvalpe, eller mine store, meget syge, blandinger har jeg mødt kompetent personale, som har gået langt både for mig som ejer, men også for at sikre at mine hunde har fået en værdig behandling.
Tak for jer, særligt i de hårde tider med Vilja og Kaos.
Meget kompetent dyrlæge
Meget kompetent dyrlæge. Har altid tid til spørgsmål og kommer med gode råd. Kan sit kram. Fornuftige priser. Skønne mennesker i hele butikken, har altid tid til en lille sludder og er super god med vores hunde.
Kunne ikke komme til pga dårligt…
Kunne ikke komme til pga dårligt parkeret biler. Så jeg måtte køre op til vindinggard dyreklinik i stedet for.
Ud over dette er deres medarbejde yderst høflige og professionelle.
Mvh Darius.
Fremragende og professionel
Fremragende og professionel. Vi har ikke en 'nem' hund, men den er altid i gode hænder her - vil gerne anbefale til andre dyrevenner.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse
Vores labrador, Bardo, slugte et ben. Vi var bekymrede for, at det ikke kunne komme ud på naturlig måde. Selv om Birte og Christina havde forrygende travlt, tog de sig tid til at undersøge Bardo. Efter røntgen viste det sig, at benet lå i mavesækken. Der blev gjort flere forsøg på at få benet ud på naturlig måde og da det ikke lykkedes, blev der gjort klar til operation, hvor benet blev fjernet fra mavesækken.
Under hele forløbet blev vi mødt med stor empati og omsorg for både hund og ejer. Dagen efter, lørdag, ringede Birte hjem til os for at høre, hvordan hunden havde det.
Jeg kan varmt anbefale Centrum Dyreklink, ikke bare udfra ovenstående oplevelse. Vi har brugt Birte som dyrlæge også da hun arbejde i en anden klinik.
Både Birte og Christina er meget imødekommende mennesker med et stort engagement og stor faglighed. Samtidig ligger priserne noget lavere end hos de fleste dyrlæger.
Man kan med det samme man kommer ind i…
Man kan med det samme man kommer ind i klinikken mærke deres engagement og kærlighed for dyr.
Du får en grundig undersøgelse og en ærlig vurdering. Ingen unødvendige omkostninger.
Jeg er meget taknemmelig for den behandling jeg har fået til min hund.
I er i de bedste hænder 💜
Kan kun sige positive ting
Kan kun sige positive ting.
De er så søde og hjælpsomlig, og svare hurtigt på mails.
Vil altid være min dyrelæge, og siger til alle se skal bruge dem
God dyrlæge gennem 8 år til vores 4 hunde
En dejlig og rolig dyrlæge, der er meget hjælpsom. Vi har brugt ham til årlige vaccinationer/tjek af vores 4 hunde - og har altid været godt tilfreds. Også brugt ham da vores tæve fik hvalpe og efterfølgende blev steriliseret. Også senere da hun fik inkontinens.
Da vores hunde ikke har haft alvorlige sygdomme, har vi brugt ham til alm. besøg - og vi har været godt tilfredse alle årene. Bruger ham fortsat :-)
Perfekt
Altid venlig og professionel behandling af mine dyr
Har haft denne dyrelæge over 3 år og der har aldrig været problemer
Dyrelægen er en rolig og behagelig mand, hvilket afspejles i mine dyr når vi er til konsultation
Regning dobbelt så stor
Min hund på godt og vel 5 måneder fik sig en svulst i hovedet der skulle fjernes via et indgreb. Jeg spørg dyrlægen hvad jeg max kan forvente at betale og han svare ca. 1500kr. (DET MENTE HAN, IKKE KUNNE BLIVE DYRER)
Hvilket er fint.... Så har man det at gå udfra... Lige indtil....
Da jeg så modtager min regning er den på 3100kr. Inkl. Moms. Flot.
Plus at sammenlagt tiden det tog at gå ind - og gå ud fra dyrelægen til hurtigt tjek tog max. 4min. Det tog han lige 496,00kr. For. Han sagde at svulsten ville kunne gå i sig selv med tiden, men han også kunne tilbyde at fjerne den. Det siger jeg ja tak til og laver en tid 5 dage efter.
Kan ikke opfodre andre til at bruge denne dyrlæge. Medmindre du altid har det dobbelte ved hånden at kunne betale når dyrlægen giver sin mening.
Indgrebet havde ingen komplikationer og krævede ikke ekstra tid ej heller udstyr alt gik som han forventede. Han tog bare dobbeltpris.
Når man konfrontere med det bliver det ikke rigtig besvaret hvorfor og telefondamen er meget uforstående overfor min reaktion. (Hvilket JEG er uforstående overfor)
Super dårlig oplevelse. Hører ingen steder hjemme.
Kan IKKE anbefale en så utroværdig dyrelæge samt personale. Blev så skuffet. Jeg vil betale dyre domme for min hund, også selvom det ville koste 10 gange større beløb end dette tilfælde. Det her er en principsag. :-/