Dyreklinikkencentrum Anmeldelser 17

4,2

4,2

God

Bedste dyrlæge vi nogensinde har haft

Begge vores katte (Gilbert og Åse) er patienter hos Dyreklinikken Centrum i Hvalsø - og vi er 100% trygge ved, at de er i de bedste hænder ❤️

Dyreklinikken Centrum i Hvalsø er den bedste dyrlæge, vi nogensinde har haft!

Dyrlægerne er søde og imødekommende, og selvfølgelig også utroligt kompetente. Vi bliver altid talt til i øjenhøjde, og vi kører altid derfra med ro i sjælen. Vi vil især gerne fremhæve Sofie og Line - 5 stjerner til dem hver ⭐⭐⭐⭐⭐

7. januar 2026

God behandling

God behandling. Altid klar på at hjælpe og jeg oplever god service i forhold til eftertjek. Dejligt at blive ringet op for at høre hvordan det går med ens kære dyr efter en operation.

21. november 2025

Akut operation

Vores dejlig hund havde det desværre spist en sok og måtte opereres akut. Vi fik som altid super service, god rådgivning og kærlig omsorg af vores hund.
Tak for alt.
Fedt man kan ringe om aftenen og helligdage.
To dage efter ringede dyrlægen og spurgte ind til Oskar.
Kan kun anbefale alle 3 klinikker

28. maj 2025

Kæmpe stor anbefaling.

Kæmpe stor anbefaling.
De giver sig tid og har forståelse for det en hund kommer med og har behov for.
Brugshund med stort B - du kan roligt og positivt få den hjælp, din hund har brug for.
Begge mine maller har fået akut hjælp og begge gang forløb det hele gnidningsfrit.

15. april 2025

Fantastisk god behandling, og modtagelse i klinikken

Rigtig ked af at se alle de dårlige anbefalinger fra dyreklinikkenCentrum
I Hvalsø, 😳 for jeg har selv fået en fantastisk behandling hele vejen igennem mit forløb med min elskede lille hund Bella ❤️

Fin og behagelig modtagelse..❤️
Fantastisk søde dyrlæger ..❤️
Dygtige og søde ved de fire benet patienter, og giver sig rigtig god tid
til, at behandle og forklare alt omkring
medicinering m.m ..❤️
Du ser røgten billede m.m, så du kan følge behandlingen af din hund..❤️
Pæne og rene lokaler ..❤️
Priserne er som gennemsnittet ❤️

Kan kun sige jeg har fået en fantastisk behandling, og siger af hjertet tusind tak til hele personalet, samt stort
TAK til den dygtige hunde tandlæge,
der er knyttet til dyreklinikkenCentrum / Hvalsø🌟🌟🌟🌟🌟
Absolut fem kæmpe store stjerner til personalet på
dyreklinikkenCentrum 🌟🌟🌟🌟🌟
Kæmpe stort tak fra Bella, og Bellas forældre❤️❤️❤️
Mvh Liselotte / Holbæk

3. januar 2025

Som om det hele ikke var slemt nok i forvejen.

Efter et dyrelægebesøg, som gik rigtigt godt, blev min elskede hund syg og måtte aflives.
Både dyrlægen Sofie og sygeplejersken Britta var meget, meget søde og jeg var godt tilfreds, til jeg idag fandt ud af, at Britta havde smidt sele og navneskilt ud.
Hun havde taget det af, og jeg glemte det i farten.
SMIDT DET UD 😲
Tlfnr. stod jo på skiltet.
Jeg er SÅ ked af det 😪

21. oktober 2024

En sand pengemaskine

D. 5 oktober besøger vi Dyreklinikken i Hvalsø med en glad newfoundlænder som vi er bekymret for pga et vægttab og en rømmen, ikke hoste med rømmen.
Det er dyrlæge Line der står for undersøgelsen af vores hund.
Da alt ved konsultationen virker normalt beslutter vi i samråd mes dyrlæge Line at han skal have taget røntgenbilleder af hjerte og lunger og han skal tjekkes for hageorm.
Han bliver lagt i narkose og kan hentes senere på dagen.
Ved afhentning er det igen Line der står for samtalen, hun mener at vores hund har for stort hjerte og skal have det videre undersøgt, samtidigt viser Line røntgenbilleder af hans lunger som ifølge Line ikke ser godt ud, der er en betændelsestilstand som skal behandles OG samtidigt udelukker hun ikke cancer på de lunger og Line gør mig opmærksom på at det ligger til racen og de bliver tit ikke ret gamle.
Vores verden braser helt sammen.
Vi har en glad hund som ikke virker syg, men har tabt sig.
Line foreslår nu at Carlos skal have Prednicortone for de lunger, vi er herhjemme ikke meget for det, da der er store bivirkninger.
Der bliver også lavet en maske så Carlos efter denne behandling kan få medicinen i maske resten af sit liv.
Carlos bliver død syg af det medicin i flere dage og onsdag d. 8/11 er det så slemt at vi er ved at få ham aflivet.
Vi beslutter os for at få ham undersøgt på Københavns dyreklinik, vi har ingen tiltro til Hvalsø længere.
D. 10/11 får Carlos en akut tid i Kbh, han bliver indlagt og vi har en god fornemmelse da vi går fra ham.
6 timer senere henter vi ham og dyrlægen der har undersøgt Carlos fra top til tå kan med en hovedrysten fortælle os at Carlos hverken har for stort hjerte, betændelse i sine lunger eller cancer.
Vi har en hund der er sund og rask med en rømmen og et vægttab muligvis pga den hageorm han er blevet behandlet for.
Det kostede os 9000 kr at få stillet en diagnose som slet ikke fandtes af en dyrlæge i den klinik .
Klinikken har selvfølgelig fået muligheden at tilbagebetale pengene, men det vil ejer Laila ikke, da hun ikke mener at Line har handlet forkert.
Jeg kan se at flere skriver at den dyreklinik er en pengemaskine, og det vil jeg give alle ret i.
At pådutte en hund en sygdom som slet ikke findes er jo vanvittigt.
Den dårligste anbefaling herfra.

5. oktober 2023

Hold jeres dyr LANGT væk!

Hold jeres dyr LANGT væk!

Vi fik opereret vores hund der, efter var vi til opfølgning for at få sting klippet op og fjernet

Her efter 1 1/2 månede opdager vi så der stadig er tråde i som ikke er klippet op og fjernet, da hunden begynder og vise tegn på den er irriteret, vi ringer herefter til dyreklinikken og de ville ikke fjerne den uden beregning trods vi allerede har betalt engang, i vores optik er det dårligt dyrelæge arbejde man ikke kan se hvor mange sting man har klippet, de må jo have noteret det ned at hun ex. Har fået 10 sting og man så kun har klippet 7 ud så må alle klokker da ringe i hovedet på en.

Sjusk og fusk… HOLD JER LANGT VÆK DET ER REN AMATØRER DER ER DER.!
EN REN PENGEMASKINE!!!

1. juni 2023

Aftale om honorar ikke overholdt

Blev ved konsultationen i forbindelse med tandoperation på min ene hund anbefalet, at få mine to hunde vaccineret tidligere,
Da konsultationen for den hund der blev oppereret ville være en gratis, ved eftersyn efter operationen.
Valgte derfor at få begge vaccineret tidligere - da som dyrlægen anførte, at jeg ville spare konsultationshonoraret for den ene hund.
Efterfølgende får jeg opkrævning på konsultationen for den hund der efter aftale ville være gratis - og besked om der er sket en misforståelse.
Når man laver en aftale, er det åbenbart nødvendigt at få det på skrift eller optage samtalen.
Det er ikke beløbets størrelse der gør mig utilfreds men måden, man bliver mistænkelig gjort på.
Pengene kunne først udbetales ved næste konsultation.
Fagligt er alt ok men tilliden er bristet når man ikke kan stole på hvad der er aftalt.

24. maj 2023

100% i orden altid imødekommende og…

100% i orden altid imødekommende og nærværende for os og vores hunde ! Har prøvet både fødselshjælp og aflivning altid respektfuldt stor tak for hjælp senest til fødselshjælp hvor 3 ud af 4 hvalpe reelt ikke levede men alle 4 lever ….

6. april 2022

Alvin

Alvin - min Lhasa Apso på knap 3 år har fra start været plaget af voldsom dårlig mave. Her føler vi os endelig hørt og hjulpet. Altid hjælpsomhed, venlighed og empati for dyr og deres ejere. Føler os trygge

4. april 2022

4+ fra os

Et stort fire-tal. Vi har næsten udelukkende haft positive oplevelser hos vores dyrlæge gennem knap to år. Der har været en del udfordringer med vores hyperaktive og nysgerrige blandingshund, så vi har måttet kigge forbi i mange forskellige anledninger og fået en god behandling. Der har kun været få og små problemer undervejs.

22. april 2021

Søde og kompetente dyrlæger/veterinærsygeplejersker

Jeg er lige begyndt at bruge denne dyreklinik og jeg har kun gode ting at sige om dem. De er rigtig søde både overfor deres to benede og firbenede kunder, mine dyr elskede dem der inde og de havde rigtig godt styr på det hele.
Næste gang jeg skal besøge dem, gælder det en operation af min fritte og jeg er rigtig nervøs, men jeg stoler virkelig på at de har styr på hvad de laver og det er virkelig ikke mange dyrlæger der har nogen erfaring med fritter, så blev rigtig glad da jeg fandt ud af at de havde, så jeg kan bruge den samme dyrlæge til alle mine dyr.
Der er ikke mange anmeldelser af dyreklinikker, så derfor tænkte jeg at jeg ville tilføje en anmeldelse her inde, det er ofte rart at høre om andre folks oplevelser hvis man skifter dyrlæge.

2. oktober 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto