Jeg havde min Shiba Inu hos Centrum Dyreklinik for første gang i dag, og jeg er simpelthen så positivt overrasket 🐾 Hun fik renset tænder og klippet negle, og selvom hun er en ægte Shiba (me... Se mere
Tak. Vores dejlige lille hund var blevet dårlig og skulle herfra. Vi kørte til centrum dyreklinik i Vejle hvor vi i forvejen var kunder. Vores smukke Baby kunne ikke komme herfra på bedre vis, både d... Se mere
En dejlig og rolig dyrlæge, der er meget hjælpsom. Vi har brugt ham til årlige vaccinationer/tjek af vores 4 hunde - og har altid været godt tilfreds. Også brugt ham da vores tæve fik hvalpe og efter... Se mere
Ikke noget specielt god oplevelse ? Vores 7årige Franske Buldog Molly fik en operation i underlivet hvorefter den begyndte at bløde ud af oprations såret. Birthe gav den 2 gange sprøjter Så skulle... Se mere
Hos Centrum Dyreklinikken er det altid den samme dyrlæge, du møder. Dyrlægen får derfor stort kendskab til dit kæledyr. Vi behandler udelukkende familiedyr. Det vil sige hunde, katte og andre smådyr. Vi vægter en venlig og faglig god behandling af vores patienter og kunder højt, og vi tager os altid god tid til hver enkelt konsultation. Dyrlægen har mange års erfaring, og holder sig fagligt ajour via efteruddannelse og kurser. Klinikken er let at finde, og har gode parkeringsforhold lige ved døren. Husk at stille P-skiven. Du og dit kæledyr er altid velkommen til at kigge ind og hilse på os i klinikken eller ringe for tidsbestilling, spørgsmål og råd. Vi kan træffes på telefon: 75 83 63 11 eller e-mail: info@centrum-dyreklinikken.dk
Flegmade 11 B, 7100, Vejle, Danmark
- www.centrum-dyreklinikken.dk
Fantastisk oplevelse
Hun fik renset tænder og klippet negle, og selvom hun er en ægte Shiba (med alt hvad det indebærer 😅), blev hun mødt med ro, tålmodighed og forståelse fra hele personalet.
Det betød virkelig meget for mig, at de kunne rumme hende, som hun er – og jeg følte mig helt tryg ved at efterlade hende i deres hænder. Da jeg hentede hende igen, var hun rolig, og det hele var bare blevet håndteret så fint.
Personalet var utrolig søde, imødekommende og professionelle hele vejen igennem.
Kæmpe anbefaling herfra Sheila og Mille 🐕 ⭐️
Helt enestående oplevelse
Tak.
Vores dejlige lille hund var blevet dårlig og skulle herfra. Vi kørte til centrum dyreklinik i Vejle hvor vi i forvejen var kunder. Vores smukke Baby kunne ikke komme herfra på bedre vis, både dyrlægen og veterinær sygeplejersken var helt enestående ❤️ et smukt farvel i fine, rolige og hjemlige lokaler. Tak for jer
Skulle have klippet negle på min kat
Skulle have klippet negle på min kat. Det har været en dårlig oplevelse det tidligere sted. Det gik så fint. Meget professionel og et behageligt sted. Og ingen stresset kat. God anbefaling herfra
Hver gang jeg har været hos Centrum…
Hver gang jeg har været hos Centrum Dyreklinik er både min kat og jeg blevetbehandlet SÅ respektfuldt og medmenneskeligt. Hver gang jeg har ringet har jeg fået en tid samme dag, de de tager os seriøst og er enormt empatiske alle sammen.
Prisen kan jeg absolut heller ikke klage over. Alt i alt en KÆMPE anbefaling herfra!!
Vores lille hund Blobber (10 måneder…
Vores lille hund Blobber (10 måneder gammel) var hos Dyreklinikken i vejle i dag for at få fjernet tænder, kemisk kastration, vaccination og lavet pas – en stor dag for både ham og os. Vi havde hjertet helt udenpå tøjet, men fra det øjeblik vi trådte ind, følte vi os trygge og set.
Personalet var utroligt professionelle, rolige og ikke mindst enormt omsorgsfulde overfor vores lille fyr. De tog sig god tid til både Blobber og os, og vi følte os i de bedste hænder hele vejen igennem. Det betyder alverden, når man afleverer sit lille familiemedlem til så store indgreb.
Vi kan ikke takke jer nok, I er virkelig noget særligt! ❤️
Vi anbefaler jer varmt til alle, der leder efter en dyrlæge med både høj faglighed og hjerte på rette sted.
– De kærligste hilsner fra Blobber og familie 🐶✨
Omsorgsfuldt personale
Vi havde været ved 2 forskellige dyrlæger med vores hund Xavi, hvor han ikke var til at trække ind af døren og rystede af skræk. Så prøvede vi centrum dyreklinik og lige fra første besøg hos dem, gik han gladeligt ind af døren. De var så gode til at håndtere ham. Han fik hjælp i en del år af virkelig omsorgsfuldt personale. I går tog vi afsked med vores elskede hund. Dette foregik i et lille værelse, som de har indrettet hyggeligt og fredfyldt.De gode rammer gjorde også det sidste farvel til en god oplevelse. De gav sig tid til os og vores hund lå trygt og godt og udåndede. Vi giver vores bedste anbefalinger ♥️
Kompetente, proffesionel dyrlæger
Jeg har været kunde hos Centrum Dyreklinik gennem mange år og har altid haft en særdeles positiv oplevelse. Det er bemærkelsesværdigt, hvor hurtigt man kan få en tid – uanset om det drejer sig om sterilisation, kastration eller behandling af en syg kat.
Personalet, herunder dyreplejerskerne, er imødekommende, venlige og engagerede. De tager sig tid til en snak og deler gerne erfaringer fra deres egne dyr, hvilket bidrager til en tryg og tillidsfuld atmosfære.
Dyrlægerne, Birte og Karin, udviser høj faglighed, stor professionalisme og en oprigtig interesse for dyrenes trivsel. De lytter opmærksomt til mine bekymringer og giver altid kompetente og relevante råd.
Centrum Dyreklinik er en dyreklinik, jeg med stor overbevisning kan anbefale.
Reproduktions NEJ TAK
vi fik vores tæve undersøgt og taget progesteronmålinger. Desværre blev det en både dyr og uheldig oplevelse. Klinikken fik ikke foretaget en ordentlig undersøgelse af hende, hvilket resulterede i, at vi gennemførte to parringer. Ved den første pev tæven, og efter den anden begyndte hun at styrtbløde, så vi måtte akut til vagtdyrlægen i Fredericia, som hurtigt sendte os videre til Århus Dyrehospital.
Senere kom vi til en erfaren reproduktionsdyrlæge i Hinnerup, og her fandt de ud af, at hun havde en streg, der spærrede for, at hvalpene kunne blive født. Det er noget, en kompetent reproduktionsdyrlæge ville have opdaget ved en almindelig undersøgelse, før man overhovedet planlægger parringer.
Jeg kommer stadig i klinikken, men når det gælder progesteronmålinger og reproduktion generelt, vil jeg ikke anbefale at få det lavet der, når man risikerer, at så vigtige detaljer bliver overset.
Fantastisk dyreklinik
Fantastisk dyreklinik, smilende personale og venlige, samt at Birthe er helt fantastisk. Min Flemming (kat) kan rigtig godt lide Birthe
Jeg vil fraråde dyrlæge centrum ud fra…
Jeg vil fraråde dyrlæge centrum ud fra min egen oplevelse. Jeg synes der er alt for travlt dernede og dyrlægen er ikke nærværende og tog det ikke seriøst at min kat blev nedstemt og småtspisende, Og gav en forkert diagnose.
Min kat blev syg den 4 september en onsdag, den begyndte at blive meget småt spisende med sit tørfoder og stoppet med at drikke væske, vi fik tid ved en veterinær sygeplejerske og dyrlæge Birthe kom også ind at tilså min kat, da der ikke blev målt
feber, skulle jeg bare prøve at have noget AD
vådfoder med hjem, og så vil det nok gå i sig
selv.
Fra fredag aften til lørdag stopper min kat helt med at spise og drikke og er passiv og vi tager akut til dyrlæge uden for åbningstiden, den får noget binyrebarkhormon der er
appetit regulerende, så den kan klare sig til
om mandagen, hvor den akut dyrlægevagt anbefaler blodprøver for nyrer og levertal ved min egen dyrlæge.
Om mandagen får min kat målt nyrer og lever
tal og de viser sig at være fine, jeg har spurgt ind til hvad med dens tænder, men de er fine bliver det sagt og mere skal der ikke gøres, for hun mener der ikke er noget galt.
Selvfølgelig fortryder
jeg at jeg ikke banket mere i bordret for det er jo ikke normalt når en kat mister sin appetit og bliver nedstemt, en lille periode går det lidt fremad igen.
jeg ender med at sende min min kat til tandrens desværre, da det ikke er
blevet bedre, først der finder man ud af den
har tandresorptioner i 2 tænder, men ved min
kat er det ikke så slemt får jeg afvide. En af veterinærsygeplejerskeren har set det der er meget værre.
Jeg får besked på at min kat skal til en specialiseret dyrlæge om et år ved næste tandrens. Selv om de ved den ikke har særlig meget appetit og er nedstemt, jeg er rystet, jeg havde jo tillid til dem da jeg havde haft dem i mange år. Men valgte heldigvis at bestille en tid hurtigt ved min nye dyrlæge.
Sagen af min kat havde ikke tandresorptioner😱 På det tidspunkt er jeg frustreret og har næsten opgivet Keiko min kat, min nye dyrlæge siger at hun mener man kunne undersøge den for gigt og andre ting, men der er jeg desværre blevet så fastlåst og har ikke den vilde tillid til dyrlæger, men den har noget meget hævet tandkød den kommer i antibiotika for og den blomstrer op igen, desværre går det ned af bakke igen, og jeg og den nye dyrlæge aftaler den skal have hevet de 2 tænder ud hvor det stadigvæk er hævet, efter tandudtrækning blomstrer Keiko op næsten en mdr, men er jo samtidig på smertestillende og tandkødet heler pænt op. Den bliver meget nedstemt igen i slutningen af december og i samråd med dyrlægen ender min kat Keiko med at få fred.
En god oplevelse
God velkomst, god information, super empatiske dyrlæger, Sygeplejersker m.m.
Rart at man føler man er på samme hold.
Ikke noget specielt god oplevelse ?
Ikke noget specielt god oplevelse ?
Så skulle det gå iorden . Efter 2 uger kunne Molly ikke spise mere så ringede jeg til Birthe igen hun havde ikke tid ? Så kørte jeg på Vejle Dyrehospital Hvor Molly blev undersøgt i 4 timer blodprøver scanning røngten jeg fik at vide at det var ikke noget akut skulle køre til Birthe igen næste dag kl 9 .efter 30 min ringede Bithe og sagde der er ikke noget vi kan gøre tarmene er klistret sammen den skal aflives.
Uanset af hvilken årsag jeg kommer …
Uanset af hvilken årsag jeg kommer, er det ALTID hurtig og super service jeg får. Jeg kan komme med en hund med et åbent sår i trædepoten, en hund som skal scannes for drægtighed, Hvalpevaccinationer og sundhedstjek. Oprensning af ører. Kort og godt uanset hvad , er jeg helt tryg når Birte behandler mine hunde 🐩🐩🐩som betyder uendelig meget for mig.
Endnu et kæmpe plus: Man kommer ind til aftalt tid. Jeg er STOR fan
Dbh Benedikte Antonsen, Horsens
Vil ikke anbefale
Alt for travle - har slet ikke deres fokus rette sted og de rigtige diagnoser blev ikke stillet.
Ville ønske, vi i min familie, havde reageret på dette noget før, så vores hund ikke skulle have været igennem forløbet hos dem, inden han endelig kom til en ny dyrlæge og fik den rette hjælp og diagnose
Fusk med regninger
Jeg betalte min regning og troede at nu var det det. Senere finder jeg ved et tilfælde ud af at regningen er der endnu, men nu er den steget yderligere og tilmed har rykkere der overstiger 1000 kr. da jeg ringer til dem siger jeg det er for dårligt at det kan ske når jeg endda har skrevet til dem og meddelt at den er færdig betalt. Men jeg får smidt næsvist i hovedet at nu er det jo ikke dem der er dårlig betaler men mig som er det. Jeg bliver råbt af, afbrudt, nedgjort og tilsvinet. Jeg ender med at skulle betale yderligere knap 900 kr. for hvad ved jeg ikke, men hvor er det simpelthen for groft og meget usagkyndig behandling. Jeg vil til enhver tid fraråde folk at komme her. Jeg har ikke tal på hvor mange gange min første regning pludseligt er steget og hvor mange underlige beløb der er blevet tilføjet. Hold jer væk. Der foregår helt sikkert noget ulovligt her hvor de tjener lidt ekstra
Kære alle
Kære alle, jeg er relativ ny kunde her i dyreklinikken Skottegården og jeg kan varmt anbefale at komme herned med din hund. Har været nede med min hund, Bailey og har fået god service. Vi går til hundetræning om mandagen og deres hundetræner er super sød og dygtig samt hjælper gerne med mange spørgsmål du som hundeejer måtte have.

Besvarelse fra Centrum Dyreklinikken
Tålmodighed
Tak for god, omsorgsfuld og tålmodig håndtering af vores tidligere vild- og internatets. Det blev en god 1. Oplevelse for alle!
Stedet man kommer når kun det bedste er godt nok!
Jeg har altid fået den bedste behandling til mine hunde både hvalpe og gamle store og små i alle de efterhånden mange år Birte har været deres dyrlæge. Vi får altid en god behandling på klinikken og kan komme med ro i maven vel viden om at det er den bedste og mest kompetente behandling hundene får :) TAK FOR JER! Hilser Mali, Fifla, Priima og Tempo
Dejlig sted at komme med sin lille hund…
Dejlig sted at komme med sin lille hund ..søde og venlig personale ..rigtig dygtige dyrlæger
Her er der hjælp og hente
Her er der hjælp og hente, dygtige og flinke damer, hvor dine dyr er passet godt på, super sted.