Wij hebben 6 weken in de wintermaanden de villa La Pinada in Benissa gehuurd. het is een authentieke spaanse villa omringd met een mooie tuin en palmbomen ook een groot en mooi zwembad, is wel wat... Se mere
Virksomheden har svaret
1 week in villa sol naciente verbleven met 6 volwassenen en een baby, genoten van alles. Mooi schoon ruim zwembad, van alle gemakken voorzien in de keuken ( genoeg pannen, bestek , glazen etcetera.... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn vanavond teruggekomen van twee heerlijke weken in villa la Siesta. We werden ontvangen door Sara, net zoals bij alle contacten met Casita travel verliep ook dit soepel en zonder problemen. Erg... Se mere
Virksomheden har svaret
Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe. Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Spanje. Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe Ibiza-stijl vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten. Casita Travel staat bekend om de persoonlijke service, grote kennis en deskundig en eerlijk advies. Casita Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.
Linie 574-G, 7325 DZ, Apeldoorn, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heldere communicatie, snelle antwoorden. Klantgericht. Mooi aanbod.

Besvarelse fra Casita Travel
ook een groot en mooi zwembad, is wel wat koud in de wintermaanden.
de Villa is van alle gemakken voorzien met goed uitgeruste keuken, woonkamer met houtkachel en airco's. slaapkamers met goede bedden en goed verwarmde badkamers
de plaatselijke begeleiding van Joyce en Stephan was helemaal top.
wij hebben heerlijke weken gehad en komen zeker terug in het mooie Costa Blanca

Besvarelse fra Casita Travel
Goede informatie vooraf, zowel over het huis als over de omgeving. Leuke ontvangst door Stephan, gaf goede uitleg, op elk moment bereikbaar.

Besvarelse fra Casita Travel
Dankzij casita travel en de eigenaren van villa dadores in Benitachell 6 heerlijke weken gehad Fantastische villa met alle voorzieningen en een heel mooi groen uitzicht Dank voor casita travel en de eigenaren

Besvarelse fra Casita Travel
Hoewel we een overwegend positieve beoordeling hebben achtergelaten, is onze beoordeling door Casita Travel bewerkt. Een deel van onze tekst dat gasten zou kunnen weerhouden om de accommodatie te boeken, is verwijderd (we hebben ons aan hun beoordelingsrichtlijnen gehouden). Door een beoordeling niet volledig te publiceren, zijn gasten mogelijk niet op de hoogte van een probleem met een accommodatie, waardoor ze uiteindelijk de verkeerde accommodatie voor hun vakantie kunnen kiezen.
Als ik naar de beoordelingen hier op Trustpilot kijk, zie ik dat wij niet de enige klanten zijn die dit hebben opgemerkt. Het antwoord van Casita Travel dat hun systeem slechts een deel van een beoordeling publiceert, is volstrekte onzin (alleen de negatieve opmerkingen worden verwijderd!?)
Als potentiële gasten een beoordelingssysteem niet kunnen vertrouwen, kun je beter helemaal geen beoordelingssysteem hebben. In Nederland is het verboden om beoordelingen te bewerken of niet te publiceren, tenzij daar een geldige reden voor is (bijvoorbeeld omdat de regels van de website voor het achterlaten van een beoordeling niet zijn nageleefd). De ACM en AFM kunnen een bedrijf een boete van maximaal 2 miljoen euro opleggen als er aanwijzingen zijn dat deze regels niet worden nageleefd.

Besvarelse fra Casita Travel
Wegens verbouwingen naast en tegenover ons geboekte huis(casa la Luz), wat netjes van te voren gemeld is door Casita Travel, hebben wij om een andere locatie gevraagd. Dit is super en snel geregeld en was ons verblijf in Villa Lena in Javea fantastisch en hebben wij genoten van onze vakantie. Mooi huis,fijn zwembad,alles erop en eraan. Dikke pluim voor Casita Travel.

Besvarelse fra Casita Travel
Vriendelijk onthaal door de host, heel geschikte woning, netjes en alles voor handen

Besvarelse fra Casita Travel
Tot 2 keer toe verbleven we in Villa Alegria in Benissa, Moraira. Een supergoeie service met een vriendelijk onthaal en snelle oplossingen bij probleempjes! Wij komen graag nog terug en boeken met plezier via Casita Travel want zo weten we dat we een fijne vakantie tegemoet gaan. Voor een betrouwbare partner om een vakantiehuis te huren ben je hier absoluut aan het juiste adres!

Villa Regazo Andaluz
Wij hebben de maand februari 2025 genoten van een heerlijk verblijf in dit prachtige vakantiehuis. De locatie is schitterend, met een perfecte combinatie van rust en natuur. Het huis zelf is werkelijk van alle gemakken voorzien aan alles is gedacht! Van de volledig ingerichte keuken tot de comfortabele slaapkamers het voelde als een tweede thuis.
Wat het verblijf extra bijzonder maakte, was de enthousiaste host. Vanaf het eerste contact tot het afscheid stond de host altijd klaar. Geen moeite was teveel, en we voelden ons echt welkom. Of het nu ging om tips voor de omgeving of een snelle reactie op vragen, alles werd met aandacht en zorg geregeld.
Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zorgeloos wil genieten van een ontspannen vakantie. Wij komen zeker nog eens terug!

Besvarelse fra Casita Travel
Een fantastische accommodatie en villa! De ligging was precies zoals beschreven was op de website. Daarnaast echt een super goede service!

Besvarelse fra Casita Travel
Eind september hebben wij voor 2 weken een prachtige villa via casita travel geboekt.
Finca flor del almendro , wat een heerlijke vakantie hebben wij samen met ons gezin gehad.
We werden door de beheerders heel fijn en hartelijk ontvangen, het was echt een warm welkom.
Hele fijne mensen die voor je klaar staan.
Alles klopte in en om de villa, mooie schone kamers met mooi opgemaakte bedden , alles was aanwezig wat we nodig hadden.
We konden overal gebruik van maken.
Een mooi zwembad met een buiten bar waar we goed gebruik van hebben gemaakt, een jeu de boules baan, heerlijke hangmatten.
We hebben volop genoten , het was een heerlijke vakantie.
Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan .

Perfect huis en service
We zijn net terug van een heerlijke maand in villa Oliva nabij Moraira. Alles was prima geregeld door Casita Travel. Betalingen, ontvangst, schoon huis en welkom. Stephan kwam wanneer nodig. Wij zullen weer boeken via casita travel

Besvarelse fra Casita Travel
Eind oktober hebben we een bezoek gebracht aan Villa Dadores Benitachell. We hebben een geweldige tijd gehad in deze prachtige villa tijdens onze vakantie in Spanje! Het huis is ontzettend ruim en bood meer dan genoeg ruimte aan ons gezelschap van 5 volwassenen personen. Toen we binnenkwamen in de villa viel ons ook gelijk op hoe lekker schoon en fris het huis was. En overweldigend hoe mooi alles is ingericht. Het huis voelt als een warme deken.
We voelden ons er helemaal thuis, ook omdat de keuken goed was uitgerust. Onze favoriete ovengerechten konden we gewoon maken omdat alles aanwezig was.
De slaapkamers zijn ruim met ruime kasten voor je kleding en de douche was heerlijk,ook na 4 volwassen personen nog steeds lekker warm.
"Mijn"stoel in de eetkamer blijft een favoriet plekje om te genieten van het prachtige uitzicht.
Buiten is er een ruime tuin met zwembad een buitenkeuken en een prachtig uitzicht.
Een uitgebreide supermarkt is op slechts 5 autominuten rijden en Moraira is ongeveer 10 auto minuten rijden je kan er zelfs gratis parkeren op de grote parkeerplaats. Het is dan nog maar 5 minuten lopen naar het strand. Moraira is een geweldig leuke plaats met genoeg keuze in restaurantjes, terrassen en leuke winkeltjes. We komen heel graag weer.

Besvarelse fra Casita Travel
Voor de tweede keer een prachtige villa gehuurd via Casitatravel. Het boekingsproces verloopt soepel en onze vragen worden zeer snel beantwoord. De villa voldoet aan al onze verwachtingen. Het ontvangst door ons contactpersoon is hartelijk, een fles wijn, fris en wat lekkers zorgen voor een extra welkomsgevoel. De villa is werkelijk prachtig en we brengen uren op de veranda en bij het zwembad door. De goede service van Casita Travel is de kers op de taart. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Toplocatie
Alles van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Schoon opgeleverd bij aankomst. Hartelijk ontvangst met glaasje en lekkers. Kortom een droomvakantie met onze twee dochters in deze prachtige villa.

Besvarelse fra Casita Travel
Betreft Villa Monica, Moraira.
Wordt prachtig omschreven maar betreft een gedateerd huis met kleine kamertjes en zeer matige bedden en super slechte kussens. De bedden in het onder gelegen appartement zijn gewoon slecht. Airconditioning is oud en maakt veel herrie. 6 ligbedden bij het zwembad hebben wij niet gezien (zijn er 4 en een vervallen cabana-tje). De bbq is echt waardeloos. Kansloos ding. Heel veel blaffende honden in de omgeving. Zeker van de keffer van achterbuurvrouw word je knettergek. Dezelfde buurvrouw verzorgt ook iedere morgen een luid hoorbare aqua-jogging voorstelling met de muziek op 100 en met afwisselend een Duitse of een Franse instructeur (m/v). Niet heel prettig voor je dure centen. In de overigens prima keuken vind je een overload aan keukenspullen. Alle kasten puilen uit. Zoveel dat je geen boodschap kunt opruimen. Alle kastjes zitten tot hun nek vol met borden glazen pannen en overig keukenspullen. De stoelen die om de geroemde tuintafel staan kun je er niet onder schuiven. Je zit dus zit altijd op een afstand van de tafel of op het randje van de stoel. Een ramp? Nee. Stom? Ja. Locatie tov openbare strand en het oude centrum is prima. Zeker te belopen als je goed ter been bent: Het huis is op hoogte gelegen en terug moet je dus omhoog lopen. Al met al een prima huis, maar het is het net niet. Een flinke opknap beurt zou het goed doen.

Besvarelse fra Casita Travel
Hele goede eerste (en zeker niet laatste) ervaring met Casita travel. Na het boeken word je gelijk gebeld door een vriendelijke dame of je nog vragen hebt. Voor de reis ontvang je duidelijke mails en snel en vriendelijk antwoord op vragen. Afschrijvingen van de reissom worden vooraf aangenodigd en gaan automatisch.
De lokale beheerder was heel vriendelijk en makkelijk bereikbaar. Gehuurde huis was uitstekend, we hebben een hele fijne vakantie gehad.

Besvarelse fra Casita Travel
Hebben nu al 2x een huis gehuurd via Casita Travel voor onze vakantie. Uitstekend bevallen. Als je vragen hebt krijg je snel antwoord. Contact ter paatse in het Nederlands wat fijn is al hadden wij ons in het spaans ook gered.
Huizen waren beide keren netjes.
In de toekomst gaan we waarschijnlijk weer boeken.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben al vaker huizen in Spanje geboekt via Casita Travel. Ik kan ze zeker aanbevelen. Duidelijke website, mooi en goed huisaanbod. Na het boeken duidelijke communicatie en altijd een snelle reactie als je vragen hebt. Gewoon een fijn bedrijf wat veel voor je doet.

Besvarelse fra Casita Travel
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.