Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Villa La Perla in Moraira. Prachtig en goed onderhouden villa. Ook de ervaring met Casita Travel was vanaf de boeking tot bij aankomst in het huis heel pret... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad! Het boeken via Casita Travel verliep vanaf het eerste moment vlekkeloos. De communicatie was erg vriendelijk, duidelijk en professioneel, wat meteen zorgde... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij gaan al jaren naar de Costa blanco, en waar mogelijk via Casita travel omdat dit altijd zeer gemakkelijk gaat. Via website te boeken, hierna super fijn overleg, en bij aankomst is er iemand die u... Se mere
Virksomheden har svaret
voor het 3e jaar een prachtig huis geboekt en afgelopen week weer een heerlijke vakantie met ons gezin gehad. Lanzerote, Ibiza en nu in Moraira. 8 volwassenen en 1 kind. Huizen zijn zeer ruim, meer da... Se mere
Virksomheden har svaret
Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe. Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Spanje. Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe Ibiza-stijl vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten. Casita Travel staat bekend om de persoonlijke service, grote kennis en deskundig en eerlijk advies. Casita Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.
Linie 574-G, 7325 DZ, Apeldoorn, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een heerlijk gezellig huis met veel privacy en geweldig uitzicht. Fantastisch zwembad met mooie buitenkeuken en veel zitjes... Echt voor het heerlijke buitenleven. Als bonus een mooie 'jeu de boules' baan.

Besvarelse fra Casita Travel
Heel fijn contact gehad met Casita Travel vanaf het moment dat we geboekt hadden. Duidelijke en complete informatie. Ook op het vakantieadres heel fijn opgevangen door het team daar ter plaatse waardoor je je meteen thuis voelde en je wist dat met wat voor vragen je ook zou komen, er naar een oplossing zou worden gezocht. was overigens niet nodig, want alles was perfect op orde.

Besvarelse fra Casita Travel
Schitterend complex met een evenzo schitterend appartement
Het appartement heeft een praktische indeling zoals keuken/woonkamer met een schitterende terras, dat omgebouwd kan worden tot een afsluitbare serre, hierdoor ontstaat er een 2e woonkamer. De slaap- en badkamers zijn ook mooi en het fijnste van alles, het appartement ligt heel de dag in de zon. ‘s-Ochtends op het terras en later in de ochtend tot halverwege de avond op het grote balkon grenzend aan de 3e slaapkamer.
Verder nog een tip, neem je chromecast mee voor de TV!!
Het prettigst is toch wel de ligging dat (bijna) direct aan zee is, waardoor er een schitterend vrij uitzicht is op de zee, met in de vroege ochtend de opkomende zon, dat een heel mooi gezicht geeft, verder is er de afsluitbare ondergrondse garage.
Omdat het appartement zo praktisch en luxueus is ingericht, (ruim 100m2) is de behoefte om naar buiten te gaan minimaal. Om die reden hebben wij al een verzoek gedaan om het voor volgend jaar weer te reserveren.
Verder natuurlijk de complimenten aan de medewerkers van Cassita Travel in Apeldoorn alsmede op locatie in Altea

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hadden villa eldorado in coin geboekt bijCasita travel. Casita travel maakt het waar wat ze op hun site hebben staan.de foto's kloppen precies met hoe de villa in coin eruit zag.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Telefonisch staan ze heel vriendelijk te woord.

Besvarelse fra Casita Travel
We hadden bij casita travel een villa geboekt in coin.de villa overtrof nog van wat wij op de foto's hadden gezien.het contact met casita travel was heel vriendelijk en behulpzaam.reageren direct.

Besvarelse fra Casita Travel
Vanaf 25-09-2022 hebben wij 5 weken doorgebracht in appartement Bahia Blanca in Altea. Het totale appartementencomplex, incl. tuin, zwembad en parkeergarage was zeer verzorgd. Het appartement zelf was fantastisch en geheel overeenkomstig de beschrijving en dus onze verwachting.
Het niet direct beschikbaar zijn van Ned. TV (zelf maar geregeld door downloaden van NLziet) was wel een heel klein minpuntje.
Wij huren al een tiental jaren huizen in Altea en bij aankomst stond er altijd wel een kleine attentie klaar. (flesje wijn of water). Een klein gebaar maar altijd leuk.
In dit geval was er helemaal niets.(zelfs geen toiletpapier) Misschien een aandachtspunt voor Casita Travel.

Besvarelse fra Casita Travel
Afgelopen week (8-15 oktober) verbleven in casa Contenta in Moraira. Een mooi compleet en ruim huis in een rustig wijkje met alles (dorp, strand en winkel) op loopafstand. Huis is voorzien van alle gemakken zoals ruim uitgeruste keuken en hele mooie buitenkeuken. Lekker zwembad en tafeltennistafel. Ruime kamers, wij verbleven hier met 5 volwassenen. Ontvangst meer dan prima en we mochten ook op de dag van vertrek wat later vertrekkenService Casita Travel vooraf ook prima dus wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben villa Miramar in Benissa gehuurd via Casita Travel voor 1 week. De communicatie met Casita Travel verliep zeer vlot en vriendelijk. De Villa was helemaal in orde, mooi afgewerkt en had alle nodige voorzieningen. De locatie was top, gelegen tussen andere villa maar toch helemaal afgesloten waardoor er geen inkijk was in de tuin.

Besvarelse fra Casita Travel
Het huisje dat wij 2 weken lang hadden gehuurd voldeed aan al onze verwachtingen. Alles wat wij zouden wensen was aanwezig; van een kaasschaaf tot aan het wasmiddel voor de vaatwasser aan toe.
Alles was brandschoon zodat wij bij aankomst meteen konden genieten van onze vakantie. Het zwembad was ook keurig onderhouden en werd regelnatig schoongemaakt. Bij vragen was men 24/7 bereikbaar en men spreekt alle talen zodat, ook als je geen Spaans spreekt, je toch je verhaal kunt doen. Ons huisje was gesitueerd op een top locatie (boven op een berg) zodat wij en een super uitzicht hadden en heel veel privacy. Deze locatie zullen wij niet meer boeken want je moet wel een bergweg op en af om er te kunnen komen maar als dat geen belemmering is raden wij deze locatie zeker aan. Gelukkig heeft Casita Travel meerdere hele mooie huisjes op fantastische locaties dus ons volgende huisje hebben wij al op het oog.
Wij hebben zodoende een top vakantie gehad.

Besvarelse fra Casita Travel
1 week in villa sol naciente verbleven met 6 volwassenen en een baby, genoten van alles. Mooi schoon ruim zwembad, van alle gemakken voorzien in de keuken ( genoeg pannen, bestek , glazen etcetera. )
Heel netjes en schone slaapkamers met goede bedden. WiFi erg zwak, was enigste minpunt. Supermarkt om de hoek met heel veel keuze. Auto aan te bevelen, Naar moraira is te ver lopen.

Besvarelse fra Casita Travel
Geweldige website met leuke huizen en vriendelijk geprijsd

Besvarelse fra Casita Travel
Net als vorig jaar in villa Vista Bonita in Moraira geboekt via Casita Travel. Periode 17 juli t/m 7 augustus 2022. Gelegen in een prachtige wijk met fantastisch uitzicht op zee en de Ifach. Villa nog steeds wel gedateerd en veel is aan vernieuwing toe. Maar je leeft hoofdzakelijk buiten en dat maakte veel goed. Service Casita kantoor uitstekend en ook met de plaatselijke beheerders René Lagrand en zijn vrouw Erica. Op een mankement werd steeds adequaat gereageerd en uiteindelijk naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Wij raden Casita Travel ZEKER aan! Groeten Vincent & Francis

Besvarelse fra Casita Travel
Nog nooit eerder van Casita Travel gehoord, voorheen altijd huizen geboekt via andere websites. Nu last minute een prima huis bij hen gevonden en we zijn zeer tevreden. Zowel vooraf met het kantoor in NL als ter plaatse met René was de communicatie vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Wat ons betreft top en voortaan kijken we eerst bij Casita Travel als we op zoek zijn naar een vakantiehuis!

Besvarelse fra Casita Travel
2 weken in Moraira in Vila Monica gezeten met ons gezin. Een fantastisch huis met veel privacy. Super zwembad en gezellige tuin.
Woning was zeer comfortabel. 1 airco ging stuk en de volgende dag hing er al een nieuwe. Goede keuken met alle gemakken en een fijne woonkamer voor als het overdag erg warm is buiten.
NL tv met alle sportkanelen zoals ESPN.
De beheerder Jan Dijkhof is top. Alles keurig geregeld en je krijgt echt VIP gevoel.
Familiebedrijf Casita Travel heeft het goed voor elkaar en zorgt voor een een goede accomodatie, zijn vriendelijk. Kortom... net thuis en nu al kijken voor volgend jaar.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben in tolox villa platano gehuurd van vrij 5 aug tm vr 12 aug. Aan de buitenkant mooie zwembad en het huis zag er oke uit. Totdat het avond werd en wij door het geblaf van de honden en rare vreemde geluiden maar naar binnen zijn gegaan en het huis hebben afgesloten. Tot onze verbazing was er alleen airco in de slaapkamer. Wij met onze kinderen opgekrompen in de slaapkamer om te kunnen genieten van de airco. Na het vinden van de afstandbediening hiervan uiteindelijk aan de praat gekregen. Deze deed het niet. Dot aangegeven aan de eigenaar maar helaas geen hulp hierbij gekregen. Wij zijn na 2.5 dagen ipv 7 dagen weer vertrokken naar Nederland. Ik raad casitatravel aan niemand aan. Telefonisch allemaal vriendelijk totdat er betaald is en dan sta je er alleen voor. Voor ons nooit meer

Besvarelse fra Casita Travel
We zijn vanavond teruggekomen van twee heerlijke weken in villa la Siesta. We werden ontvangen door Sara, net zoals bij alle contacten met Casita travel verliep ook dit soepel en zonder problemen. Erg prettige organisatie waar ze graag met je meedenken. Het huis was precies zoals de foto’s op de site hadden laten zien. We maken graag in de toekomst nog vaak gebruik van jullie diensten

Besvarelse fra Casita Travel
Met 4 personen villa casa naria gehuurd in Moraira van Casita Travel alwaar we op 20 juni hartelijk ontvangen werden door onze gastheer Rene Lagrand.Na een duidelijke rondleiding en een leuke attentie van Casita kon onze vakantie beginnen.De villa had alles wat er maar voor nodig was voor een leuke vakantie...zwembad..de ruimte..uitzicht..het weer..restaurants..Maar aan alles komt een eind..dus ook aan deze vakantie die wij allemaal als prachtig ervaren hebben.Rest ons alleen nog om Casita Travel te bedanken voor een onvergetelijke vakantie.

Besvarelse fra Casita Travel
Eindelijk een villa vakantie mogen beleven... Villa Alegria in Benissa/Moraira. Fantastisch verblijf, vanaf de 1e minuut een onvergetelijke "vibe".
Prachtige villa, van alle gemakken voorzien, veel ruimte en privacy en heerlijke tuin met zwembad dat van 1.5m naar 2.5m afloopt, ideaal. Het heeft een geweldige eettafel overdekt in de tuin, een lounge zonnebed, pingpong tafel en veel ligbedden.
Lekker fris en schoon, fijne bedden, volledig ingerichte keuken met extra's... een dikke 10 !!!!

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben een geweldige vakantie gehad in
Finca de la Torre vakantiehuis in Alhaurin de la Torre
Voor we op vakantie gingen had ik nog een paar vragen.
Ik belde op naar bureau en werd netjes te woord gestaan.
Ook de mailwisseling onderling verliep vlotjes.
Zelf doe ik Castiatravel ook aanbevelen aan familie en vrienden.
Ik ga hier zeker weer boeken.

Besvarelse fra Casita Travel
We zijn net terug van een week Villa All Mar in Moraira en nog steeds in een soort van roes....al langer was er de wens om een mooie vakantie met het hele gezin te hebben. Als dan alles precies zo mooi, luxe en fijn is als dat je je steeds had voorgesteld en waarvan je ooit gedroomd hebt dan kan je alleen maar dankbaar zijn...Heel blij dat ik Casita Travel heb gevonden op internet en bij hun geboekt hebt. Fijn contact gehad, meedenkende medewerkers en uiteindelijk op locatie ook een fijn contactpersoon die altijd direct reageerde als wij een vraag hadden.

Besvarelse fra Casita Travel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.