Vi var fire personer
Vi var fire personer, som fik tildelt et bord af en kvinde/pige, der så ud som om vi kom til besvær.
Efter ca. fem minutter kom en tjener, og vi bestilte fire burgere og fire øl. Et par minutter efter kom drikkevarerne, og efter ca. en halv time efter vores ankomst kom der een burger. Tjeneren fik at vide, at vi havde bestilt fire, hvilket han beklagede meget ikke at have opfattet. Han forlod stedet, men vi kaldte ham tilbage og sagde, at vi ikke ville have den første burger, men derimod tre mere, så vi fik fire i alt. Det forstod han godt.
Efter ca. en time efter ankomst bestilte vi endnu tre øl, og et par minutter efter kom en kvinde med FEM øl. Vi forklarede, at vi havde bestilt tre, og det faldt åbenbart ikke i god jord - ansigtsudtrykket taget i betragtning.
Da der var gået fem kvarter efter vores ankomst fik vi serveret burgerne. De var til gengæld gode, og der var intet at udsætte på det.
Da regningen kom var der sat i alt ni øl på. Altså to mere end bestilt, men det fik vi rettet. Og af tjeneren fik vi flere gange at vide, at service ikke var inkluderet i regningen (læs: Giv mig nogle drikkepenge). Og ja, det ville vi ha' gjort i alle tilfælde, og gjorde det selvfølgelig også her.
Fin og sjov - og kæmpestor - restaurant, som havde rigtig mange gæster, så et eller andet må de jo have gjort godt.
Tre stjerner for maden, og de manglende to stjerner for sur betjening og manglende opfattelse af de bestilte varer.