Fantastisk oplevelse Vi havde købt en deal til 256 kr for 4 retter og var spændte på maden til den gode pris. Og alle 4 retter var fantastiske: Cremet og velsmagende hummersuppe Spænden carp... Se mere
3 x 4 retters menu, dejlig mad.Hyggeligt sted, flinkt imødekommende betjening. (5 stjerner)Hvis i fik fikset yderdøren så den kan lukke rigtigt. Kokken bør også fjerne det blå “kiks” eventuel lægge... Se mere
5 ⭐️😃👍 Vi holdte en dejlig familie middag forleden. Vi bestilte en 6 retters menu sammen med en fin afstemt vinmenu. Stemningen var helt fantastisk hyggelig 😃 og vi blev guidet super fint igennem... Se mere
Virkelig en super god oplevelse
Virkelig en super god oplevelse lige fra man træder ind af døren.Lækkert mad der tangere finere gorme absolut 5 stjerner på serveringen maden og omgivelser vi fik 2 gange 4 retter +vinmenu + ekstra glas vin til 1275kr det billigt for den standard.
Virkelig god mad og god service
Virkelig god mad og god service. Hyggelig atmosfære. Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk mad og god service
Fantastisk mad og god service. Vi kommer helt sikkert igen 👏
Fire ud af fem stjerner
Kære Restaurant Le Pagnol
I går, mandag aften, besøgte min kone og jeg jeres resraurant. Som madanmeldere og kogebogsforfattere plejer vi altid at give en tilbagemelding på vores oplevelse. God som dårlig. Vi forventer ikke svar.
Vi blev henvist til et bord midt i lokalet. Jeres aircondition blæste kold megen kold luft på os, men jeres tjener fik hurtigt skruet ned på et tåleligt niveau. Tak for det.
Vi blev lidt overrasket over at vores middag allerede på forhånd var valgt, da vi havde et GoDream gavekort. Det burde vi have læst på hjemmefra. Havde vi vidst det, havde vi nok ikke valgt jeres restaurant. Men ikke jeres skyld.
Et ældre ægtepar kom senere end os og selvom vi var klar til at bestille valgte tjeneren at betjene dem først. En lille irretation fra start - og også senere - fordi vi så skulle vente endnu længere tid på vores mad. Der gik en time før vi fik mad.
Vi blev spurgt, hvilken vin, vi ønskede. Min kone valgte husets hvidvin og jeg jeres rødvin. Blev skuffet over, hvor lidt vin jeg fik hældt op. Se vedhæftede. Normalt omkring 150 ml (15 cl). Her var der 100 til 125 ml. Vi betalte trods alt 699,- for to retter.
Første servering, forret bestående af cremet jomfruhummersuppen. Suppen var lunken og croutonerne var ikke længere sprøde. Vi blev lovet brød og pesto til, men det kom ind for sent, da vi næsten var færdige.
Det smagte godt, men da vi elsker at få suppe serveret rygende varm og sprøde croutoner, så lidt skuffelse.
Hovedret, grass fed oksefilet. Lækkert og mørt kød med lækkert tilbehør. Lækker sauce, som vi bestilte ekstra af. Tak for det. Desværre fik jeg et stykke kød med en lang og tyk sene. Bemærkede det for tjeneren efter spisning, men hun kom blot med en ikke-plausibel forklaring om, at den ikke kunne fjernes inden stegning. (Jeg er prisvindende butikslagter og har aldrig hørt denne forklaring før). Kommer gerne og viser hvordan man gør.
Alt i alt en 'okay' oplevelse til prisen, men vi følte os ikke set og fik aldrig oplevelsen af at være de mest velkomne gæster i jeres smukke og hyggelige restaurant.
Fire ud af fem stjerner.
Tom og Dorte
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Og alle 4 retter var fantastiske:
Cremet og velsmagende hummersuppe
Spænden carpaccio med trøffelmayo, grillede grøntsager og salat
Veltilberedt mør oksemørbrad med kartofler, to glatte purerer og 3 slags grøntsager
Lun chokoladefondant med dejlig vanilleis
Alt flot anrettet og yderst velsmagende
Hertil kommer et flot vinkort, huggelig indretning og ikke mindst en utrolig sød og venlig betjening.
Her kommer vi helt sikkert igen - også uden en deal😊
5 ⭐️😃👍
5 ⭐️😃👍
Vi holdte en dejlig familie middag forleden. Vi bestilte en 6 retters menu sammen med en fin afstemt vinmenu. Stemningen var helt fantastisk hyggelig 😃 og vi blev guidet super fint igennem menuen af en rigtig sød og kompetent værtinde👌🤗 maden var ikke mindre end framragende. Den bedste anbefaling herfra 😄 Alt i alt en aften vi sent vil glemme.
En lille bid af Paris midt i Aarhus
En lille bid af Paris midt i Aarhus – en uforglemmelig oplevelse!
Besøget på Le Pagnol i Aarhus C var intet mindre end magisk. Allerede fra vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af en varm og indbydende stemning, der straks fik os til at føle, at vi var rejst direkte til Paris – med et strejf af sydens varme og charme. Indretningen, musikken og atmosfæren var gennemført hyggelig og autentisk, som at være på en lille café i hjertet af Montmartre.
Servicen var i top – imødekommende, nærværende og med sans for de små detaljer, der gør en stor forskel. Man kunne virkelig mærke, at personalet brænder for det, de laver.
Og så til maden… Wow! Hver eneste ret var smukt anrettet, fuld af smag og tilberedt med kærlighed. En særlig stor tak skal lyde til køkkenchefen Ali, som leverede en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige – det var ganske enkelt himmelsk.
Le Pagnol er en perle i Aarhus, som jeg varmt kan anbefale til alle, der søger en ægte fransk spiseoplevelse med masser af sjæl, varme og smag.
Vi kommer helt sikkert igen!
Skøn madoplevelse
Skøn madoplevelse, dejlig servering, sødt personale. Varm anbefaling herfra - også med sweetdeal. Stor kvalitet for pengene.
Jeg er fan 🤗
Dejlig, dejlig 3 retters menu med laks, lam og chokolade fondant.
Sød og kompetent betjening.
Alt i alt et rigtig godt sted midt i Århus - jeg er fan.
Super lækker kulinarisk mad 👏👏
Fik 4 retters menu. Alle retter var super lækre både smagsmæssigt og visuelt, alt tilberedt til perfektion. En skøn kulinarisk oplevelse til yderst fornuftig pris. Vi kommer helt sikkert igen.
Le pagnol, Århus
Var på Le Pagnol i Århus igår aftes og havde købt et Spotdeal bevis og det var 4 retter mad vi fik. Hummersuppe var lækker cremet med brød og lidt oliven humus, Carpaccio med frisk salat og lidt olie/dressing, stor oksefilet som var lige som den skulle være, rødvins sauce og tilbehør og dertil flyvende chokoladekage og lidt is og frugt.
Virkelig hyggeligt lille restaurant og betjeningen og service var i orden, de kom og spurgte til maden, og maden kom hurtig efter hinanden ikke noget med at vente lang tid. Virkelig lækker mad og fine gode portioner.
Vil give mine 5 stjerner for det hele, personalet er utrolige søde piger, kunne godt tænke mig og komme igen.
Fantastisk velsmagende kulinarisk…
Fantastisk velsmagende kulinarisk oplevelse. Man mærker at der er dybde, smag og sjæl hos Le Pagnol. Jeg giver dem min bedste anbefalinger.
Som sædvanlig en super god oplevelse
Som sædvanlig en super god oplevelse
Velsmagende mad og sød betjening, vil være et sted vi gerne besøger igen
Super lækker oplevelse
Super lækker oplevelse. Noget af det bedste vi har prøvet. Fik en 3 retters menu til en rimelig pris af ca 299 kr pr person.
Alle 3 retter var en smagsoplevelse af de store og super lækkert anrettet og ikke nærrig med størrelsen af portioner.
Fik drinks “Dark & Stormy og Gin Tonics”, store, fyldige drinks og flot udseende for kun 75 kr stykket.
Søde og imødekommende personaler, der grundigt fortæller om indhold i alle 3 retter.
Ventede måske lidt længe fra forret til hovedret, men den positive oplevekse In all, overskygger ventetiden.
Ærgerligt vi bor så langt væk, ellers var vi kommet igen x mange. Men vi vil rigtig gerne anbefale det til andre for det var SÅ lækkert
Super lækker mad og god betjening til…
Super lækker mad og god betjening til fornuftige priser. Kan klart anbefales.
Vildt dejlig og velsmagende mad og…
Vildt dejlig og velsmagende mad og yderst behagelig betjening 😄
God mad
God mad og der er kredset om detaljerne. Betjeningen venligt og imødekommende. Prisvenligt. Alt var godt. Vi har været der flere gange, men kommer helt sikkert igen.
Ekstrem langsom betjening
Dejlig og meget lækker mad. Det smagte rigtig godt. Sød og servicemindet servering. Men det gik alt for langsom. Vi havde booket bord til kl. 18. I forbindelse med bestillingen havde vi bestilt maden. Forretten fik vi kl. 18.43 og så gik der meget lang tid til næste ret. Efter pres på personalet kunne vi sluge desserten kl. 20.43. Så herfra er ingen anbefaling, hvis man har en skarp bagkant eller af anden grund forventer et hurtigt flow i modtagelse af mad
Virkelig lækker mad!
Vi er kommet på Le Pagnol flere gange og bliver ALDRIG skuffede! Maden er uovertruffen og betjeningen er helt i top, tjeneren var enormt nærværende og matchede stemningen ved vores bord 🤗 Vi kommer igen og igen!