Jeg var i butikken igår (16/9). Sikke en fantastisk oplevelse. Sødeste personale og sikke et udvalg af lækre naturlige snacks 😍 jeg var så begejstret at jeg glemte at kigge resten af butikken 😅 men... Se mere
Har tidligere købt akvariefisk her og fået yderst kompetent vejledning. Sunde og flotte fisk. Ringede ind til Carstens Dyrehandel d.d. ang. spørgsmål om sygdom hos fisk (endda købt andetsteds og var æ... Se mere
Jeg elsker de fleste dyr, og kommer bl.a derfor ofte i kontakt med andre dyr + ejere. Alle der spørger mig om hvilket sted jeg vil råde dem til i Aalborg/Nordjylland, siger jeg altid Carstensens Dyreh... Se mere
Kære kommende kunder hos Carstens Dyrehandel, Jeg kan varmt anbefale Carstens Dyrehandel, da de giver en personlig rådgivning/service og ofte et godt humør :) Har ikke oplevet nogle syge dy... Se mere
Carstens Dyrehandel er en mindre dyrehandel i Aalborg der også driver websalg. Vi stræber efter at give den bedste service, både for dig og dit kæledyr.
Reberbansgade 22, 9000, Aalborg, Danmark
- info@carstens-dyrehandel.dk
- www.carstens-dyrehandel.dk
Andre kiggede også på
Kan ikke finde på at handle andre steder
Jeg har igennem en del år efterhånden handlet hos Carstens Dyrehandel. Jeg har altid fået god og kompetent rådgivning, og kan kun give forretningen mine bedste anbefalinger. Der er altid tid til en snak, og der er ofte super gode tilbud. Dyrene i forretningen har rigtig gode forhold, og de er velplejede, så det er tydeligt, at de ansatte og Kim lægger hjertet og sjælen i forretningen. Jeg har anbefalet stedet til flere venner og veninder, som også er rigtig glade for at handle hos dem. Super sted, og super service :-D
Carstens Dyrehandel= DEN BEDSTE DYREHANDEL
Kort sagt, topkarakter til Kim for din viden, engagement, service.
Kompetent samt ærlig vejledning, er ALTID VÆRD at vente på. Kim er en overlever i en branche, hvor butikskæder popper op. En lille lokal butik med STORT hjerte for dyr og ejer.
Tak og BUM herfra👍
Personligt engagement, stor viden og kærlighed til både dyr og dyreejere!
Har været der en enkelt gang, og det er bestemt ikke sidste! Et sted hvor man kan mærke, at dyrene betyder noget for dem, på lige linie med min oplevelse som kæledyrsejer. De gav sig tid til at lytte, forklare og dele egne oplevelser og erfaringer, også selv om der stod andre kunder og ventede, så det var lige før jeg selv fik dårlig samvittighed over at blive ved med at have spørgsmål og lytte til ekspedientens fortællinger om sine egne katte :). En god formidler af gode måder at have kæledyr på.
Jeg kommer der snart igen, også selv om jeg bor 10 km væk.
Aalborg's absolut bedste dyrehandel.
Af personlig erfaring vil jeg våge, at påstå at Carsten's dyrehandel er den bedste dyrehandel i Aalborg, -hvis ikke i landet.
Jeg har handlet hos Kim & Co. og har fået god service HVER gang. Det kan godt være at man lige skal vente 5 minutter ekstra ind i mellem, men det er ventetiden værd. Hellere vente 5 minutter ekstra og få ordentlig service, fremfor at det skal gå hurtigt og være uprofessionelt.
10 stjerner herfra.
bedste betjening ever.
Jeg er kommet i carstens dyrehandel siden 1998 og handlet både til hund kat hamstre fugle og fisk.
Jeg har altid fået en helt igennem fantastisk behandling og hjælp til diverse problemer og vil absolut forblive kunde derinde og kan stærkt anbefale dem til andre. :-)
Super god service..
En af de bedste dyrehandler jeg har vært ved altid en god service......
Altid god og venlig betjening
Jeg har handlet i butikken mange gange og har altid fået en god og venlig betjening
personlig og professionel betjening :-)
Jeg oplever en rigtig god service ved Carstens dyrehandel. Man føler sig altid velkommen, lige meget om man kommer alene, eller med en hvalp der tisser på gulvet (er prøvet... :-p). Der er plads til at være den nørdede dyreejer og en tid til snak, og eventuel vejledning fra begge parter. De ved hvad de sælger til os kunder og hvorfor netop de produkter er gode til kæledyret, frem for andre produkter. Men samtidig er de også lydhøre for, hvis man opdager et 'hul' i deres varesortiment og får dette hul udfyldt til de fremtidige kunder, der mangler et sådan produkt. De er ligeledes rigtig gode til at hjælpe, hvis man ønsker en specifik vare bestilt hjem. Det er helt klart min yndlingsdyrehandler :-) desværre så er jeg ikke længere ret tit inde i Aalborg, så får ikke handlet der så meget mere :-(
Super butik
Altid god service-super kompetent personale-gør meget for at have dansk opdrættede fisk og krybdyr..
ALTID imødekommende og humørfyldte!!
Vi kommer MEGET ofte nede i butikken, både for at kigge, men ganske enkelt også fordi det er skidehyggeligt. Alle tager altid godt imod os, også selvom de ved, at vi oftest kun kommer for at se, hvad de har fået hjem siden sidst. De er ALTID klar til at give et godt råd, hvad enten det handler om vores kat, vores slanger, foder, pindsvin, you name it. Selv den aften, hvor Kim allerede havde lukket biksen op mod påske, hvor vi manglede foder til vores slanger, løb han gladeligt ind og hentede en pose mus til os, selvom det var tydeligt, at han var på vej hjem!
Jeg kan kun give ros og anbefalinger, og gør det gerne - og ofte! :-)
Prof. betjening
Jeg har kendt butikken og dens ansatte i en del år nu og har altid gået derfra med et smil. De servicerer seriøst og jeg vil altid anbefale dem til andre.
fantastisk service gennem mange år!!!
altid professionel og venlig betjæning. masser af viden. ærlig og troværdig. Tak!!!
Kanon service HVER GANG ;-)
jeg har købt lidt kongepytoner og lidt snoge af Carstens dyrhandel....
Det er et sted som jeg altid anbefaler til venner og bekendte, da jeg mener at man får en kanon service samt rådgivning...
Alle de gange jeg har været på besøg hos dem syntes jeg at de har haft tid overskud til en god snak og rådgivning, så at der er en der har haft en dårlig oplevelse og måtte vige pladsen lidt for betalende kunder ligger meget fjernt fra det jeg har oplevet hos dem....
så alt i alt får i 5 stjerner herfra fordi i er hvad en dyrhandel SKAL være ;-)
Kanon service!
Vi bruger kun Carstens dyrhandel, fordi de giver en kanon service. De har altid tid til at snakke, hvis vi har spørgsmål. De har styr på deres sager og de hjælper gerne hvis vi er brug for det.
Vi har købt en boa ved dem, som er blevet relativ stor, og det kan derfor være vanskeligt at finde foder, da den også er kræsen. Her er de gode til at hjælpe i Carstens dyrehandel. Vi har før fået sat rotter "til side". I andre tilfælde, hvor vores boa ikke har villet spise, har vi kunne levere rotter tilbage.
Med andre ord er Carstens dyrehandel et sted, hvor de er fleksible, og ønsker at kunden (og dyret) får den bedste behandling og service.
Dejlige mennesker og betjening
Elsker at komme i carstens dyrehandel.
Vi har fået en masse god vejledning til vores hund, og de er altid smilende og imødekommende når vi har været der inde:)
Vi har kun fået den bedste betjening, og kan kun anbefale andre at besøge dem :)
Altid ærlig!
Jeg handler altid de ting jeg skal bruge til min kat hos Carstens dyrehalden og har gjort det i 8 år. Jeg er flyttet til Fredericia men kommer stadig til Aalborg, og altid med et kig ind i butikken.
Du for altid en kompetent og ærlig vejledning, Kim giver altid sin mening også selvom at det betyder at han sælger et billigere produkt.
Kompetent og venlig vejledning
Vi har købt inventar, fisk og andet til et akvarie, som vi havde købt andetsteds. Behagelig og kompetent vejledning, masser af gode råd og en opfordring til at vende tilbage med evt. spørgsmål.
Lille butik, stor viden.
Jeg anbefaler alle mine venner at handle hos Carstens Dyrehandel, selvom det er en lille butik set fra gaden, finder man mange vare på hylderne og hvad der ikke lige er på lager kan de altid skaffe.
Venlig og imødekommende personale.
Personlig betjening
Altid venlig og personlig betjening. Ser det som en lille lokal butik, hvor man altid bliver mødt med venlighed og super viden om dyrene
Uacceptabel og nedværdig behandling
Idag var jeg nede for at høre hvordan man passer en Boa da jeg står og skal have en, jeg blev mødt af en stresset medarbejder som blev åbenlys meget irriteret og nedladende da jeg sagde jeg havde købt en slange andetsteds.
Det er rigtig jeg ikke stod og skulle gøre mig et stort en-gangs køb nu men søgte et sted jeg fast kunne købe fodder, bundlag mm.
Jeg fik at vide da jeg spurgte ind til slangen: "Jeg kan stå her og vise dig en slange du allerede har købt et andet sted, eller jeg kan tage mig af de kunder der står i butikken som vil bruge penge her" jeg er klar over at det er noget der tager tid at sætte mig ind i så jeg tænkte at hvis der var travlt i butikken kunne vi aftale en tid hvor jeg kunne komme tilbage så der var mindre stress på men blev bare henvist til "tusinder af forumer der kan forklare mig det"
Set ud fra de andre anmeldelser har jeg vist bare ramt et forkert tidspunkt at komme men synes det er væsentlig at tage i betragtning hvis man overvejer at handle der.
Min oplevelse idag var at være behandlet helt uacceptabelt og nedværdiget så derfor vil jeg ikke komme tilbage og vil heller ikke anbefale stedet til venner og bekendte.

Besvarelse fra Carstens Dyrehandel