Jeg var i butikken igår (16/9). Sikke en fantastisk oplevelse. Sødeste personale og sikke et udvalg af lækre naturlige snacks 😍 jeg var så begejstret at jeg glemte at kigge resten af butikken 😅 men... Se mere
Har tidligere købt akvariefisk her og fået yderst kompetent vejledning. Sunde og flotte fisk. Ringede ind til Carstens Dyrehandel d.d. ang. spørgsmål om sygdom hos fisk (endda købt andetsteds og var æ... Se mere
Kære kommende kunder hos Carstens Dyrehandel, Jeg kan varmt anbefale Carstens Dyrehandel, da de giver en personlig rådgivning/service og ofte et godt humør :) Har ikke oplevet nogle syge dy... Se mere
Carstens Dyrehandel er en mindre dyrehandel i Aalborg der også driver websalg. Vi stræber efter at give den bedste service, både for dig og dit kæledyr.
Reberbansgade 22, 9000, Aalborg, Danmark
- info@carstens-dyrehandel.dk
- www.carstens-dyrehandel.dk
Andre kiggede også på
Aalborg bedste dyrehandel
.. uden nogen tvivl! Personlig service er helt i top, et velvidende, grundigt og engageret personale. Min hund har fået et meget bedre hundeliv efter vi begyndte at handle i Carstens dyrehandel. De tager hver enkel kunde seriøst, og derfor kan der opstå ventetid i butikken, MEN det er det hele værd. De andre pengefokuserede og uvidende dyrehandler i Aalborg når ikke Carstens dyrehandel til sokkeholderen!
Kan kun anbefales
Har handlet hos dem i flere år både til hund og ilder og har alle dage været tilfreds. Sødt og behjælpligt personale, der gerne kommer med vejledning og gode råd.
FANTASTISK
Theo og jeg får den bedste og hyggeligste service i de dyrevenlige lokaler i Reberbanegade. Selvom vi er flyttet fra midtbyen handler vi stadig alt til hund (og ejer ) her !
Rigtig god service :)
En virkelig god butik, med god service og gode varer :)
Man kan altid få hjælp og bliver ekspederet med det samme :)
Fantastisk service
Jeg skulle have hjælp til hunde foder til min lidt for overvægtige tæve, for et stykke tid siden Fik både gratis råd og fodret til en god pris. Plus jeg havde min hund med nede i butikken, hvor hun fik en godbid af personalet. Mille, min hund er vild med fodret, så for eftertiden handler vi kun ved Carstens dyrehandel. Super service! Og så bestiller de gerne tilbehør hjem, hvis man har et specielt ønske :)
Den hyggeligste dyrehandel og de sødeste medarbejdere
I Carstens dyrehandel får man altid en meget god og kompetent betjening, og en lang og hyggelig snak med de søde medarbejdere. Jeg har handlet hos dem i 7 år. Jeg er nu flyttet til Århus men besøger stadig butikken hver gang jeg er hjemme i Aalborg! Carstens dyrehandel slår helt klart alle andre dyrehandler!
Altid et besøg værd!
Jeg elsker de fleste dyr, og kommer bl.a derfor ofte i kontakt med andre dyr + ejere. Alle der spørger mig om hvilket sted jeg vil råde dem til i Aalborg/Nordjylland, siger jeg altid Carstensens Dyrehandel. Fair priser, stort udvalg, smilende personale, altid klar til at hjælpe og råde, og så er der rigtig hyggeligt. Jeg bliver altid taget godt imod, også selvom jeg måske kommer flere gange om ugen ;-)
De bedste anbefalinger
Altid god service og ærlig kvalificeret vejledning:)
en klasse for sig
Suverænt Aalborgs bedste dyrehandel. Den vejledning man får er guld værd og personalet har viden om alt jeg kan forestille mig.
Butikken byder på alt mellem himmel og jord i dyreverdenen - både levende og tilbehør.
Man føler sig velkommen og man er på fornavn med hinanden når man kommer.
Fantastisk service
Man får altid en super god service i jeres butik og i er altid gode til at vejlede og rådgive. Jeg elsker at handle hos jer :) .. Jeg køber både til min hund, mit akvarie og mine krybdyr hos jer..
Aalborgs bedste dyrehandler
Altid en god stemning, man føler sig velkommen og er der spørgsmål til dyrs velfærd, vedligeholdelse af fx akvarier eller lignende, kan man forvente hjælpsomhed og stor viden og kompetencer. Generel fantastisk service.
Har kun rosende ord til Carstens dyrehandel, og vil anbefale den til alle som spørger.
Fantastisk
Har efterhånden handlet en del i butikken og har ALDRIG været skuffet. Det er intet mindre end den bedste service af alle dyrehandler i Aalborg. Følelsen af at det ikke kun handler om at butikken tjener penge men at de faktis går op i hvad kunden kommer hjem med og om det passer ind i det de allerede har (akvarie) .. Jeg tager gerne de ekstra kilometer i transport for så go service.. Jeg ville give 10 stjerner hvis dette var muligt :)
Bedste sted at handle!
Altid god service og gode råd. Der sælges kun produkter af god kvalitet og personalet er så søde!
Super god service, stor viden og god betjening
Carstens dyrehandel var stedet hvor jeg købte min første kornsnog. Jeg fik en udførlig vejledning i pasning og pleje, og fik endda lov at låne en sækkevogn til at fragte terrariet hjem på. Det er snart 3 år siden jeg købte ham, og jeg har ham stadig, og har siden da brugt Carstens dyrehandel flittigt til at få svar på spørgsmål, og købe udstyr til både slanger og kat.
Derudover har en af butikkens medarbejdere to gange passet vores kat, mens vi har været på ferie. God pris og god service!
Butikkens medarbejdere er hvad der gør stedet til et helt særligt sted.
VERDENS BEDSTE DYREHANDEL!!!!
Der er ikke mere at sige end: god service, søde mennesker, god stemning, altid klar til at hjælpe når man står i nød og ikke mindst verdens bedste dyrehandel! 👍
perfekt
stort udvalg ,rimelige priser og lev. dagen efter at jeg havde bestilt.super
Super god Dyrhandel😃
Carstens Dyrhandel er en af de Allerbedste Dyrhandlere. Har været i praktik der og vil gerne i praktik der igen og måske arbejde der på et senere tidspunkt, da jeg var vild med at være der og alle var så søde og hjælpsomme og de har mange krybdyr og fisk, hvilket jeg interesserer mig meget for😊😉 kan også godt lide deres lille gnaver afdeling😉har også givet min røde kornsnog til Carstens Dyrhandel, da jeg følte at det var mest trygt at give hende til dem, da jeg vidste at de ville give hende et godt nyt hjem😉 super god ekspertise😊
Fedt voliere, og personlig levering.
Købte Fredag et voliere igennem deres webshop, som jeg ellers havde fundet andet sted men kunne få i Carstens billigere.
Buret blev leveret af dem på adressen, dog ikke på aftalte tidspunkt.
Jeg skrev en mail om jeg skulle noget andet, hvortil de svarede de ville være her omkring kl 18:30. Dog kom de allerede kl 16, samtidig med jeg kom hjem.
Normalt ville jeg sørge for at være der, og var tilfælde jeg var, så da de sagde det sene tidspunkt tænkte jeg at jeg sagtens kunne nå alt jeg skulle.
Derfor ikke fuld karakterer, men ellers super udvalg, og service.