Carstens Dyrehandel Anmeldelser

4,9

Jeg var i butikken igår (16/9). Sikke en fantastisk oplevelse. Sødeste personale og sikke et udvalg af lækre naturlige snacks 😍 jeg var så begejstret at jeg glemte at kigge resten af butikken 😅 men... Se mere

Har tidligere købt akvariefisk her og fået yderst kompetent vejledning. Sunde og flotte fisk. Ringede ind til Carstens Dyrehandel d.d. ang. spørgsmål om sygdom hos fisk (endda købt andetsteds og var æ... Se mere

Jeg elsker de fleste dyr, og kommer bl.a derfor ofte i kontakt med andre dyr + ejere. Alle der spørger mig om hvilket sted jeg vil råde dem til i Aalborg/Nordjylland, siger jeg altid Carstensens Dyreh... Se mere

Kære kommende kunder hos Carstens Dyrehandel, Jeg kan varmt anbefale Carstens Dyrehandel, da de giver en personlig rådgivning/service og ofte et godt humør :) Har ikke oplevet nogle syge dy... Se mere

1. Dyrehandel
  2. Dyrefoderbutik

Carstens Dyrehandel er en mindre dyrehandel i Aalborg der også driver websalg. Vi stræber efter at give den bedste service, både for dig og dit kæledyr.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode varer

Gode varer, gode forhold for dyrene samt et meget kompetent og hjælpsomt personale.
Kan klart anbefales!!

Om man skal købe eller bare kommer forbi for at kigge på dyrene, er stedet bestemt et besøg værd.

24. november 2019

12/10 en god oplevelse

Jeg snakker med en ansat samme dag før jeg bestiller noget, han forsikrer mig om at jeg hører fra dem hvis de ikke har de varer på lager. 1 uge senere og pakken er stadigvæk ikke afsendt. De har ikke trukket pengene, men de er jo reserveret & jeg kan ikkebruge dem. De tager ikke telefonen - jeg har prøvet at få kontakt til dem i 2 dage hvor telefonen enten var optaget eller den ringede til uendelighed. Nu har jeg sat hele ugen og ikke vidst at der gik noget galt i deres system. Efter jeg sender en mail kontakter de mig omgående & forsikrer mig at varen sendes hurtigst muligt. Alt i alt virkelig imponeret over hvordan de tog fat om en fejl i systemet

17. september 2019

Super betjening

Super betjening ! Der gik noget rod i forsendelsen og de gik virkelig, i den grad det ekstra skridt for at få styr på det og han blev ved til problemet var løst.
Helt sikket et sted jeg handler igen og med sindsro kan/vil anbefale andre

16. juli 2019
Carstens Dyrehandel-logo

Besvarelse fra Carstens Dyrehandel

hej inger ! ;)
også 5 stjerner til dig ;) du er glad og tålmodig, forstående og taknemmelig ! ting som gør vi arbejder hårdt
det gør vi hver gang,,,,men ikke alle forstår de problemer vi ikke kan styre selv og de menneskelige fejl der KAN ske , især i ferie perioder , osv osv tak fra os ! ;)

Bedste i midtbyen

Jeg var nede ved butikken i fredags og skulle have mig et bur til mit pindsvin og en masse ekstra udsyr. Jeg fik det hele til en latterlig god pris, jeg fik endda lov til at låne hans sækkevogn hjem da buret var for stort at bære. (klarede det dog med lidt viljestyrke). Fantastisk service, kan klart anbefales

31. marts 2019

Thumps up

Jeg er utrolig positiv over denne dyrehandler som har en bred viden omkring de mange forskellige arter der sælges, og hvor det kan mærkes at det ikke blot er en butik, men en hobby.
Medarbejderne er meget serviceminded, og formår at give én en god oplevelse, når man handler der.
Priserne er fornuftige og der er et godt udvalg af produkter, hvor der også er taget hensyn til hvad der er godt for dyrene og ikke blot hvad der sælger bedst.
Ang. Akvaristik mener jeg at dette er en af de bedste butikker i Aalborg, bl.a. Grundet det store udvalg af fisk, men også den brede viden omkring de enkelte fiskearter og akvaristik generelt.

4. marts 2019

Super oplevelse

Super oplevelse. Havde bestil 2 flex liner her.
Blev kontaktet dagen efter om at den var udgået hos deres leverandør, men at de kunne få den hjem fra en svensk leverandør hvis jeg ikke havde noget imod at vente.
Det sagde jeg ja tak til, og havde allerede linerne kort tid efter.

Tak for god service :)

12. april 2018

Ny købt skildpadde

Netop købt en skildpadde og vil have nogle udstyr til den, har undersøgt lidt på internettet omkring råd og hvad man skal gøre for at skildpadden har det godt, kommer så ind og skal have en madskål hvor en sød medarbejder hjælper mig med det hele, kommer så et par uger efter, hvor det er chefen som er på arbejde, jeg vil så høre om mit bur er stort nok til min skildpadde, da jeg synes den opfører sig lidt underligt, hvor han så spørger om målene, har så målt lidt forkert, men har billeder af selve mit bur, han spørger så hvilken skildpadde jeg har og jeg svarer følgende at det er en græsk landskildpadde, han begynder nu og blive lidt mopset og vil ikke hjælpe mig da jeg ikke har købt den hos ham, og ikke ved nok om skildpadden til at have den hos mig, jeg kan selv finde ud af om buret er stort nok, det vil han ikke bruge tid på, en anden kunde kommer ind og han starter med at ekspedere hende frem for mig, selvom vi egentlig ikke er nået frem til noget, han vælger bare at skubbe mig til side, dette sker så 2 gange med 2 kunder der kommer ind, jeg ender så med at forlade butikken da jeg synes det er virkelig dårlig stil og føler mig dårlig behandlet, kan kun anbefale at gå ind i butikken, når det ikke er chefen som er på arbejde, da han tydeligvis ikke ved noget om at behandle hans kunder ordentlig og med respekt, for en der bare ville have nogle råd og var bekymret for ens eget kæledyr.

18. maj 2017

Fin butik, men ingen tager telefonen :(

Tager ikke telefonen når man ringer til dem, men ellers en rigtig god butik :)

ingen telefon koster mindst 1stjerne, nok mere 3, men jeg er i godt humør ;-)

20. september 2016
Carstens Dyrehandel-logo

Besvarelse fra Carstens Dyrehandel

hahaha michael ;) easy one,,,,,
vores telefon ringer UAFBRUDT, og vi håndtere en del fysiske kunder ,,,og når vi ekspedere kunder kan vi ikke tage telefonen,,,,, mit råd til folk er at melde sig på facebook gruppen ,,,stille de spørgsmål man har der og så vente på svaret i løbet af dagen,,,,eller at prøve at ringe vi tager den så tit vi kan ;)

God service :-)

God service, jeg bestilte en vare før jul, og blev hele tiden holdt opdateret hvornår den kom. Også små gaver med pakken :-)

8. januar 2016

Personlighed og ekspertise

Har aldrig oplevet en dyrhandel der har været sådan en fornøjelse. Jeg bliver personlig vejledt og føler virkelig jeg er i sikre hænder til at vælge det bedste produkt efter mine (dyrs) behov. Jeg er heller ikke i tvivl om at dyrene i Carstens Dyrehandel har det godt, og jeg handler der altid med glæde.

15. marts 2015

En personlig dyrehandel!

Kære kommende kunder hos Carstens Dyrehandel,

Har ikke oplevet nogle syge dyr efter køb (Akvariefisk), som jeg desværre har oplevet i andre dyrehandler.

Derudover oplever jeg et varieret sortiment samt, at man kan finde/se noget nyt, hver gang man besøger dyrehandlen.

PS. Jeg har kun handlet i selve butikken.

9. marts 2015

Bedre service findes ikke.

Det er altid en fornøjelse at besøge butikken, hvor også de firbenede er velkomne. Uden jeres ekspertise og hjælp havde jeg nok aldrig fået Uffe over på et andet foder, som ikke ødelagde hans mave. Jeg nyder den personlige kontakt og har aldrig fået andet end god og venlig behandling. Har I ikke den str hundemad jeg skal bruge, så laver I en. Det er sgu da service.

7. marts 2015

Ingen respons

Jeg har bestilt nogle varer på deres hjemmeside d. 20. Februar 2015, men har stadig ikke modtaget det bestilte. Efter en uge skrev jeg en mail til dem, for at høre om der var sket en fejl eller lignende. Det er der heller ikke reageret på. Så "altid hurtig levering" som de reklamerer med, kan jeg ikke genkende.

6. marts 2015