Canyon Anmeldelser 47.521

4,5

Jeg styrtede på min cykel og kontaktede dem med det samme efter uheldet. Jeg fik hurtigt besked om at køre til Randers og aflevere cyklen hos Canyon, så de kunne vurdere skaden og lave et prisoverslag... Se mere

Dårlig kundeservice. Svær at komme i kontakt med og intet hjælp at hente. Kom en markant opgraderet version til samme pris en uge efter jeg købte en cykel. Ingen villighed til at at give rabat elle... Se mere

Lige fra bestilling af cyklen via hjemmesiden og til levering har alting fungeret. Da jeg ligeledes havde nogle effekter, som jeg havde bestilt og ikke kunne benytte til min nye cykel, blev disse r... Se mere

Alt var fint. Fin information om levering. Super fed cykel. Skarp pris. God kundeservice. Eneste minus var da jeg skulle samle cykel. Jeg synes ikke det var pædagogisk nok for en nybegynder som mig og... Se mere

1. Cykelbutik

Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.

4,5

48 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastiske cykler, hurtig levering og god service.

Har netop modtaget min anden Canyon. Den blev leveret 3 uger før den estimerede leveringstid.
Eneste problem jeg har haft med den anden cykel, var et batteri til SRAM AXS, der hurtigt løb tør for strøm. Det blev ombyttet uden problemer i løbet af få dage.

12. februar 2023

Virkelig god kundeservice

Rigtigt god behandling ved køb af cykel og udstyr. Nem returnening af enkeltdel og support efter køb. Behagelig og nem kundeservice via Chat.

Virkelig flot og overskuelig hjemmeside.

25. november 2022

Fed cykel men håbløs dårlig kundeservice

Køber ny cykel som leveres hurtigt. Desværre knækker sadlen efter blot 3 ture. Anmelder garantisag den 29.9. og medsender fotos. Den 30.9. spørg Canyon efter fotos, som sendes samme dag. 3.10. tilbyder de 800 kr. til køb af en ny saddel, da de har svært ved at skaffe en ny. Jeg sender defekt saddel med mit kontonummer dagen efter hvor jeg også bestiller en ny ved anden leverandør (kunne købes flere steder). Dog koster den 949,- hvilket jeg skriver til Canyon. De svarer ikke.
13.10. skriver jeg og spørg hvornår jeg kan forvente en afslutning. Samme dag spørg de så efter en kvittering (de kunne de blot havde bedt om fra starten). Den sender jeg så samme dag, og herefter sker der intet sket i næsten 14 dage. Hold kæft det er dårlig stil.

29. september 2022

50000 kr for ødelagt gaffel

50000 kr for ødelagt gaffel - ikke deres skyld!

Tynd kundeservice og ingen imødekommenhed.
Bestiller cykel for 50000 kr, da cyklen kommer frem med ødelagt gaffel tilbyder de en kompensation på 400 kr!!
UPS som har fragtet cyklen vedkender sig problemet og tager hånd om sagen, hvor efter Canyon fralægger sig ethvert ansvar at sørge for Jeg som slutbruger får den cykel der er betalt for.
Tilmed har kundeservice (Rickie og Carsten) den frækhed at kalde mig for urimelig i min retorik over at de lader mig hænge i stikken!
Ingen service. Ingen hjælp. Ingen cykel.

6. september 2022

Canyon imponerer på alle parametre.

Der er få gange hvor man oplever en kundeservice der bare altid er klar, altid er strømlinet og hvor man får den samme kompetente hjælp, uanset hvem man snakker med. Sådan er de hos Canyon. De er uformelle, professionelle, høflige, hjælpsomme, hurtige og jeg kunne blive ved. Det har været en ren fornøjelse at have med dem at gøre, og de gjorde et flot stykke arbejde, for at forsikre en nervøs førstegangskøber som mig.

Ydermere er produkter, vejledning, levering og trackinginfo helt i top.

9. august 2022

Du bliver slemt skuffet, når du pakker cyklen ud

Jeg bestilte en Ultimate CF SL 8 i farven stealth.

Cyklen jeg modtog havde væsentlige farveafvigelser og var ikke ensfarvet sort, som man som kunde ellers får det klare indtryk af på Canyons hjemmeside. I min dialog med Canyons kundeservice har de fastholdt, at mærkerne var carbon layup struktur. Jeg har sendt billeder af mærkerne til Canyons kundeservice, som jeg fortsat ikke mener er variationer i carbonstrukturen. Som billederne jeg igen vedhæfter viser, ændrer "strukturen" i mærkerne ikke farve med ændring af lysvinkel, der ellers er et generelt karakteristika for carbonstruktur. Mest af alt lignede det en lakskade.

På baggrund af min henvendelse sendte Canyon et link til et andet sted på hjemmesiden, der ikke er oplyst om i forbindelse med købet, og som forbrugeren ikke kan forventes at have læst i forbindelse med købet. På denne hinsides side fremgår det, at der kan var carbonstruktur farvevariationer på cyklen. Selv i forhold til de billedeksempler, der gives på Canyons hjemmeside over farve- og strukturvariationer, afviger cyklen jeg modtog fra i dens variationer væsentligt.

Som forbruger kan man - ud fra billederne på Canyons hjemmeside af cyklen - ikke have anden opfattelse, end at det er en ensfarvet cykel. Canyon oplyser ikke forbrugeren om farveafvigelserne i forbindelse med købet. Derfor er det min opfattelse, at det er vildledende markedsføring.

Det skal retfærdigvis siges, at Canyon refunderede købet, inkl. fragt. Det tolker jeg således, at Canyon ikke er uenig i kritikken vedr. markedsføring. Jeg håber, at Canyon får opdateret deres hjemmeside, så der andre ikke skal bestille cyklen med falske forventninger og have besværet med dialog og returnering.

7. juli 2022

Elendig kundeservice

I mandags fik jeg leveret en cykel, som var punkteret med hul i dækket, cyklen er møgbeskidt, jord på dæk og bære præg at have været brugt, jeg tager fat i deres support som fortæller at de tester cyklen fra fabrikken, Andreas Vestergaard fra Canyon support tilbyder mig at sende en ny slange, jeg oplyser Andreas at der også er hul i dækket, herefter tager medarbejderen Rickie Quist over, han er meget ubehøvlet og slet ikke samarbejdsvillig, beder om utallige billeder, igen og igen, og nævner i øvrigt at jeg er velkommen til at returnere hele cyklen igen.

Efter endnu et sæt billeder, hvor jeg har zoomet ind på billedet, da Rickie ikke selv kunne finde ud af at zoome ind, skriver han efter utallige mails :

"Så fremt du ønsker dækket udskiftet, vil man pr. goodwill tilbyde dig at du efter aftale med os kan få Hareskov Cykler til at se på det. Dette hul ser dog til info ikke ud til at have nogle funktionel betydning for dækket."

Øhh hvad , good will ? Så fordi jeg modtager en cykel med fladt dæk, skal jeg selv fragte cyklen til en ekstern cykelhandler som vil skifte mit dæk, i stedet for blot at sende mig nyt dæk + slange, eller betale min regning fra min lokale cykelhandler, hvor jeg selv købte ny slange + dæk.

Så meget for at springe forhandlerledet over ved køb af ny cykel.

Gæt hvor jeg ikke køber cykel fra igen.

3. juni 2022

Fantastisk flot cykel alt forløb perfekt

Forsendelse gik flot og nu har jeg pakkel gravel cykel ud som jeg modtog den 2 juni det er en karry gul gravel cykel og den ser rigtigt flot ud og den er samlet og er klar til tur imorgen .
,men ellers er jeg granske tilfreds med hele forløbet og den kom noget før end hvad jeg var blevet lovet. Ja og så har jeg været ude og cykle 40 km i skov og landevejen og må sige gear skift skifter fantastisk og selve cykel er en stor oplevelse at cykle på så alt var positivt derfor får i 5 stjerner nu 😊👍
Mvh
Leif Hansen

2. juni 2022

Betaler 48.000 kr for noget bras

Hvorfor kan Canyon stadig være en så stor virksomhed 😡🤬?? Jeg købte min torque cf den 28.04.2022 og fik den samlet dagen efter, 4-5 timer efter den er samlet, hyler bagbremsen og er defekt. Det resulterer i, at da jeg kommer flyvende med 40-50 kmh/t ned af bakken på baghjul, tager bremsen ikke fat, og jeg smadre min mobil, sko, bukser osv…
Skriver en mail til dem med det sammen, og de svarer hurtigt. Sender dem endnu en mail uden svar. Ringer til dem dagligt for at snakke med dem og finde en løsning.Det her handler om sikkerhed, og de påstår, at de tester cyklerne, inden de pakker og afsender dem. Og da jeg snakker med dem fortæller de, at det kan være under transporten, den er blevet beskadig. Ja siger han så og begynder og være rigtig flabet i røret og vil ikke besvare mine spørgsmål, og siger bare det kan jeg ikke svare på. Altså nu det 30 dage siden og kan stadig ikke bruge en cykle, der har kostede 48.000kr… hvorfor ????

22. maj 2022

Absolut service i topklasse

Absolut service i topklasse.
Hvis jeg kunne give dem 10 stjerner fik de det.
Modtog min CANYON MTB tidligere end forventet.
Desværre var den for stor for mig. Jeg troede ikke, at det var muligt at returnere cyklen. Men dette gik helt uden problemer og med den bedste service, man kan forestille sig via Canyons Service-center i Randers, som tilmed tilbød at komme og hente cyklen.
Allerede dagen efter afleveringen fik jeg bekræftelse fra Canyon og kun 3 dage efter en mail om at pengene blev refunderet. Kan kun sige at mit næste køb af MTB helt sikkert bliver hos Canyon og at jeg giver dem min bedste anbefaling. Tak til Canyon

20. maj 2022

TOP service, da Carbon stel fik en deffekt.

Da jeg opdagede at carbon på min 1 år gamle Canyon eMTB var smuldret en smule, lige der hvor saddelpinden / Dropperposten går I. Tænkte jeg åh nej, reklamationssag med Tysk firma, og skaden er jo meget lille så nu ender det nok i en lang diskussion.
Min forud indtagelse blev gjort helt til skamme.

Lavede en reklamation sag. 3 dage senere havde de sendt en ny ramme, til det danske service center i Randers. Aftalte med dem at jeg kom med cyklen når de havde modtaget min nye ramme. De ville så bruge et par dage på at flytte alt over og så sende den retur til mig.
Rammen ankom efter 3 arbejdsdage og jeg afleverede cyklen dagen efter.
4 arbejdsdage senere, kom en fragtmand med min cykel, nu med et nyt Carbon stel.
Alt i alt, tog det fra reklamation til cyklen stod i garagen, 2 uger på dato.

Det kan vist ikke gøres meget bedre eller hurtigere, selv ved en lokal købt cykel. 10 stjerner herfra. Eller 9, da der var lidt kommentarer da jeg fysisk afleverede cyklen. Men det kan også være forskel på humor.

Top service.

6. april 2022

Levering og forsendelse var ok.

Levering og forsendelse var ok.

Der var desværre ikke noget bremsevæske på til bagbremsen ?? Der var ingen utætheder - så om det er en forglemmelse ??? Det bør opdages i den test der foretages inden cyklen pakkes ned til forsendelse.
Jeg kunne heldigvis selv fylde bremsevæske på og udlufte systemet.

4. marts 2022