Canyon Anmeldelser 47.531

4,5

Jeg styrtede på min cykel og kontaktede dem med det samme efter uheldet. Jeg fik hurtigt besked om at køre til Randers og aflevere cyklen hos Canyon, så de kunne vurdere skaden og lave et prisoverslag... Se mere

Dårlig kundeservice. Svær at komme i kontakt med og intet hjælp at hente. Kom en markant opgraderet version til samme pris en uge efter jeg købte en cykel. Ingen villighed til at at give rabat elle... Se mere

Lige fra bestilling af cyklen via hjemmesiden og til levering har alting fungeret. Da jeg ligeledes havde nogle effekter, som jeg havde bestilt og ikke kunne benytte til min nye cykel, blev disse r... Se mere

Alt var fint. Fin information om levering. Super fed cykel. Skarp pris. God kundeservice. Eneste minus var da jeg skulle samle cykel. Jeg synes ikke det var pædagogisk nok for en nybegynder som mig og... Se mere

1. Cykelbutik

Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.

4,5

48 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

suspension

den er perfekt hvis du køre vild trail og bare hvis du køre "normal" trail. Det er bevidst at denne cykel er perfekt lige meget hvad. Suspensionen på cyklen føles
som om at du køre i en offroader, du sidder godt, altså det føles bare som du køre på asfalt, 5/5 stjerner.

13. januar 2022

CANYON - det spiller bare!

Har nu købt 4 cykler hos CANYON siden 2016.
Kvaliteten på cyklerne er steget betydeligt igennem årene. Sidst indkøbte, en SPECTRAL 8.0 2022, kom meget hurtigere end forventet. Angående service og behandling af reklamationer og garanti, har der virkelig aldrig været noget at sætte en finger på som CANYON ejer. De dårlige anmeldelser på TP kan jeg slet ikke genkende! De svarer nemlig altid hurtig og løser evt. problemer effektivt og hurtigt. Jeg kunne aldrig finde på at købe en cykel et andet sted!

29. december 2021

UPS ja UPS ! (oops)

5 Stjerner til Canyon for at levere næsten en måned tidligere, end første estimat. Til gengæld 0 (nul) stjerner til UPS, for at stille en cykel til over 30.000 kr. i en indkørsel lige ud til vejen. Endda i indpakning med CANYON i store bogstaver. Det er IKKE godt nok...

15. december 2021

Udvidet Canyon garanti meget skuffende

Udvidet Canyon garanti meget skuffende. Mit stel knækkede forleden - formentlig pga. en produktionsfejl. Efter en længere udveksling med Canyon står jeg nu tilbage med et nyt stel i en anden farve end min forgaffel. Og jeg kan gå i gang med at finde en cykelhandler som jeg kan betale for at flytte alle dele over på det nye karneval-stel. Jeg er ikke sikker på jeg overhovedet gider være Canyon-bruger længere. Dårlig service.

8. november 2021

Ringe kundeservice og manglende vilje…

Ringe kundeservice og manglende vilje ifm med at finde det korrekte kit til at få en Endurance CF SL til at passe på en Tacx Neo. Første kvalificerede Canyon råd var at købe et thru-axle kit med 1 mm gevind, jamen så er vi da i mål… Nu er det sådan at disse kit sælges med 1, 1,5 og 1,75 mm gevind, men det er dog ikke lykkedes at få T2835 til at passe. I stedet tilbyder Canyon at sælge en HT der passer, halleluja det gør vi da bare og smider den anden ud. Lignende inkompetance og uvilje skal man lede længe efter, det er en ommer Canyon

5. oktober 2021

Lækre cykler til fornuftige priser.

Lækre cykler til fornuftige priser.
Supporten er super god, når man først laaaaangt om længe når telefonisk igennem.

Canyon anvender UPS til forsendelser, og det er simpelthen det værste fragt firma der findes. Det koster en stjerne.

Det er ikke fordi UPS er langsommere end andre, men simpelthen fordi det er umuligt at ændre, forespørge på forsendelsen til trods for at dette kan gøres både via hjemmesiden eller via en elendig fungerende app.
På trods af at jeg ikke havde tilkendegivet at "pakken" kunne stilles, blev en ny cykel bare stillet af bag mit hus, meget synligt :-(

3. september 2021

Jeg købte en canyon roadlite:on med…

Jeg købte en canyon roadlite:on med fazua batteri og motor. Det er en fin cykel men desværre er det en meget dårlig løsning til danske vejrforhold og i praksis kan den slet ikke bruges om vinteren i Danmark pga. måden Fazua batteri og motor monteres på cyklen.

15. august 2021

Ny ramme på min 5 år gamle Nerve AL9.9

Rammen på min 5 år gamle Nerve AL 9.9 revnede helt på en stille tur i skoven. Fandt garantiformularen for at udnytte Canyons 6 års rammegaranti på Canyons hjemmeside og sendte den ind. I løbet af de næste to dage skrev jeg sammen med Canyons team i DK for at få den sidste dokumentation fremsendt.
Efter ca. 1 uge blev jeg informeret om at Canyon accepterede min reklamation og efter endnu en uge havde jeg en ny ramme.
Hvis Canyon skulle have haft den sidste stjerne, skulle det have været hurtigere og nemmere at få fat i en Canyon medarbejder frem for at skulle gennemgå hele hjemmesiden for at finde formularen. Endvidere skulle Canyon have tilbudt at flytte alle komponenterne fra min gamle ramme til den nye, men det sker kun såfremt der skal skiftes ramme indenfor reklamationsretten på to år.
Canyon får til tider mange skældud her på trustpilot, men har købt tre cykler hos Canyon siden 2014 og har haft brug for deres kundeservice 2-3 gange. Alle gange er det gået fint, når man først har fundet den rigtige formular på deres hjemmeside.
Jeg vil gerne købe Canyon igen en anden gang.

3. august 2021

Kundeservice lader meget tilbage at ønske, men cyklerne er lækre..

Sjældent, at jeg udtrykker mig negativt, for der er som regel altid to sider af en sag, men jeg blir nødt til at give den danske kundeservice kun een stjerne.
Cyklen er fantastisk, men et problem med sløre i kronrøret fik efter min forespørgsel et sagsnummer, der herefter aldrig blev fulgt op. Jeg har efterfølgende skrevet for et svar og en løsning, men der er INGEN reaktion. Det er simpelthen ikke godt nok, når man vælger at sælge over nettet.

9. juli 2021

Elendig kundeservice - Laaaaang sagsbehandlingstid på reklamationer

Bagstellen på min Canyon-racer knækkede i forbindelse med en lille bakkespurt, så der nu er en krakelering i karbonen.

Jeg har derfor reklameret over over manglen, da stellet ikke bør knække ved almindeligt brug, og når der ikke har været styrtet på cyklen, og fordi Canyon på papiret giver 6 års garanti på stellet.

Der er derfor startet en garantisag op. Første melding efter et par dage gik på, at de mente, at cyklen måtte have fået et stød ved, at jeg måtte være kørt ned i et hul eller lignende, hvilket jeg klart kan afvise. Cyklen har alene kørt på gode danske veje, og der er styret udenom diverse småhuller i vejen.

Nu her 3 uger efter, har jeg fortsat intet nyt hørt fra Canyon. Det er bestemt ikke god og acceptabel kundeservice anno 2021.

Canyon er hurtige nok på aftrækkeren, når varen skal sælges, men når der opstår problemer, så går de i flyverskul, og forsøger at løbe fra deres 6 års garanti. Det er stærkt utilfredsstillende.

Så pas på derude - I skal nok ikke forvente at kunne bruge Canyons garantiløfter til noget. De løber tilsyneladende bare fra ansvaret, når der opstår et problem.

4. juni 2021

Canyon Neuron 7

Super cykel komponentmæssigt, der mangler lige den sidste finish på cyklen før jeg kan hive de sidste stjerne ud af posen.
På en cykel til 18.000kr vil jeg forvente at chainguard rent faktisk beskytter stellet, tror aldrig jeg tidligere har haft en cykel med så mange slag skader fra kæden efter så kort tid (9mdr). Altså det er sat chain guard på men der beskytter slet ikke optimalt hvor kæden oftest rammer mod stellet.

26. maj 2021