Jeg styrtede på min cykel og kontaktede dem med det samme efter uheldet. Jeg fik hurtigt besked om at køre til Randers og aflevere cyklen hos Canyon, så de kunne vurdere skaden og lave et prisoverslag... Se mere
Dårlig kundeservice. Svær at komme i kontakt med og intet hjælp at hente. Kom en markant opgraderet version til samme pris en uge efter jeg købte en cykel. Ingen villighed til at at give rabat elle... Se mere
Lige fra bestilling af cyklen via hjemmesiden og til levering har alting fungeret. Da jeg ligeledes havde nogle effekter, som jeg havde bestilt og ikke kunne benytte til min nye cykel, blev disse r... Se mere
Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.
Karl-Tesche-Straße 12 , D-56073, Koblenz, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Aldrig er jeg blevet SÅ skuffet over et SÅ stort køb, som det er at erhverve sig en racercykel til 75.000 kr. Altså magen til dårlig service skal man lede længe efter, for slet ikke at tale om en reelt skuffende og tæt på grænsen for hvad der kan tillades ift. at drive en forretning.
I første kvartal 2023 er jeg på udkig efter en ny racercykel til sommersæsonen 2023. Jeg skal cykle en del store løb og jeg har store planer for min egen form og resultater i dette års løb. Derfor beslutter jeg mig også for at ville have en top cykel, som kan matche mine ambitioner og sikre at der i hvert ikke her er noget at sætte spørgsmålstegn ved ift. performance.
Jeg leder længe på nettet og i diverse butikker efter den rette cykel, men det går hurtigt op for mig at leveringstiden på cyklerne er meget lang. Det er altså indtil at jeg støder på Canyon, som lover at kunne levere deres topmodel Aeroad CFR EPS en cykel til lige knap 75.000 kr. En væsentlig sum for en ny cykel og en væsentlig sum i det hele taget.
Jeg forelsker mig hurtigt i cyklen og jeg vælger at bestille den d. 17 marts 2023 - en af hovedårsagerne er at de lover allerede at kunne levere den mellem 17 - 28 Apr 2023 altså kun lidt over 1 måned efter jeg bestiller den og i god tid før sæsonen, så jeg også kan nå at træne en hel del med min nye cykel. For at bekræfte ordren skal jeg betale pengene med overførsel til deres bankkonti, som jeg gør allerede d. 21 marts 2023.
Jeg går og venter i spænding på at cyklen bliver leveret og jeg får bestilt diverse andet gear til starten af sæsonen. Til min store skuffelse får jeg den 4 apr. 2023 afvide via mail at cyklen er fosinket til d. 15 - 26 Maj 2023 - 1 måneds ventetid mere. Det er super ærgerligt, men jeg har forståelse for at der jo kan gå ting galt og accepterer at jeg kommer lidt senere igang. Det her var trods alt samme tidspunkt som andre kunne levere lignende cykler indenfor.
D. 8 maj for jeg så besked igen, igen om at cyklen er forsinket. Denne gang lover de at det bliver mellem d. 29 Maj - 9 Jun 2023. Jeg bliver SÅ ekstremt skuffet, da det betyder at jeg misser et vigtigt løb jeg har set frem til, hvor jeg jo må køre på min gamle cykel og glemme alt om den splinternye og meget dyre cykel jeg har investeret i, som aldrig er kommet.
D. 17 maj - altså kun én uge efter sidste udmelding, der får jeg en mail fra Canyon og jeg tænker at de vil skrive den er afsendt eller lignende. I stedet for jeg endnu en ekstremt skuffende mail om at den er udskudt igen, igen, igen - den her gang til d. 26 Jun - 7 Jul 2023 - hvilket betyder at jeg misser den første del af sæsonen og nogle af de store løb jeg havde set frem til at bruge min nye cykel til. Hvad foregår der...
Jeg er mildest talt så skuffet at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre og hver gang jeg er ude og cykle er jeg fyldt med ærgerelse over at jeg ikke cykler på min nye cykel. Dertil for at tale om det gabende hul på min bankkonto efter at have betalt for cyklen og ikke set skyggen af den i mere end 2 måneder.
D. 23 maj 2023 klager jeg over dette og skriver en lignende besked som denne til Canyon. De virker forstående over min frustration og selvom jeg beder om ikke at få afslag, men blot at få min cykel leveret som lovet, så giver de mig et par Look Keo pedaler (1.499 kr.) i afslag - altså ubrugeligt og enormt lille plaster på et, i mine øjne, åben blødende sår.
For at det ikke skulle være løgn, så går min gamle cykel, som jeg har cyklet på mens jeg har ventet på den nye, til diverse løb osv. i stykker og skal til reparation. Det er selvfølgelig ikke Canyons fejl, men det virker fuldstændig absurd for mig at jeg nu skal bruge penge (3.500 kr) på at reparere min gamle cykel, fordi min nye cykel til 75.000 kroner er mere end 3 måneder forsinket på det her tidspunkt...
Ikke desto mindre prøver jeg at acceptere situationen og ser frem til dagen hvor min cykel skal leveres, da ugen for leveringen så kommer sker der ikke en skid. Det undrer mig lidt at de ikke opdatere mig, men jeg bliver selvfølgelig bekymret. JEG kontakter selv Canyon, jeg får ingen mail om noget eller nogen former for information. De gør absolut INGENTING, de har jo fået deres penge, så de er jo nok ret ligegalde, sådan virker det i hvert fald.
Jeg kontakter deres live chat d. 26 juni (fordi deres telefon er umulig at komme igennem på, mere om det senere). Her fortæller de mig at jeg skal skrive en mail (igen), men jeg vil bare gerne høre om tidpsunktet stadig holder og jeg får følgende svar: "Canyon DK Support (26/06/2023, 15:56:10): Som jeg kan se i systemet er der ikke noget der tyder på at den ikke skulle komme til tiden.". Altså helt ærligt man...
Ikke nok med det så opdager jeg at de ikke længere sælger cyklen og de har tilmed sat cyklen lige knap 5.000 kr. ned i pris i deres outlet salg.
I dag har jeg sidder og ventet i mere end 35 min i jeres telefonsupport uden svar.
Har haft problemer med bremserne fra første tur lyde og skurren fik kontakt til Canyon som sagde at jeg skulle ta til en samarbejdspartner og få det fikset
Så jer meget tilfreds med den måde problemet forhåbentligt bliver løst på
Tak for Super fed cykel - God levering og vejledning til at samle. Lidt bedre justering af gear ville have været optimal - Men ændre ikke på en samlet god oplevelse.
Top service fra service centeret i Randers. Du behøver ikke at være bekymret over at købe en cykel ved Canyon for servicen er i top. Jeg har over de sidste 11 år haft 4 cykler og hvis uheldet har været ude er der en super service og garanti på cyklerne.
God værdi for pengene.
Det er min anden canyon ultimate. Enetste problem jeg har er deres headset fra Arcos. De er både lavet underligt og det er næsten umuligt at få nye lejer og hvis man kan finde dem, så koster de noget mere end "konventionelle" lejer.
Nu kan jeg så også se at deres sadelpind er blevet "proprietær"; det er altså noget skidt.
÷ Det kan være svært at finde reservedele fra en almindelig cykelforretning som passer til. F.eks. støttefod og lås.
÷ Nogle forsikringsselskaber kræver et dansk stelnummer. Det kan man få islået ved politiet. Mit forsikrinsselskab godtog dog det originale nummer.
Ellers er der kun positive ting:
+hurtig forsendelse
+meget let at samle med værktøj som fulgte med. Herunder momentnøgle. Der er skrevet på cyklen, hvor meget hver enkel skrue skal spændes. Det er smart.
+fed cykel som passer til det behov jeg har.
Jeg ville gøre det igen og er overordnet set rigtig tilfreds.
Jeg bestilte en Grand Canyon 5wmn (mtb), som jeg havde glædet mig til. Super fed cykel, og fin vejledning til at samle den. Jeg brugte de værktøjer der fulgte med til at samle den. Jeg monterede pedalerne som de skulle, men den ene faldt desværre af kort efter. Dette har kundeservice valgt at skrive er min egen fejl, da jeg ikke har samlet den korrekt. Men det har jeg, og pedalen er faldet af pga et dårligt gevind. Nu håber jeg at en ny pedalarm kan gøre at jeg kan komme ud at cykle igen snarest muligt.
Alt var fint. Fin information om levering. Super fed cykel. Skarp pris. God kundeservice. Eneste minus var da jeg skulle samle cykel. Jeg synes ikke det var pædagogisk nok for en nybegynder som mig og jeg var tæt på at lave en stor fejl. Det kan man sagtens gøre bedre.
Man får rigtig meget cykel for pengene. Superkvalitet. Og masser af penge sparet fordi der handles direkte med producenten.
Helt enorm fed cykel. Den kører som en drøm. Ingen fejl overhovedet. Kan kun anbefale at købe den!
Det er altid ok. Den er altid let at sam led. De 4 cykler jeg har samlede
I første omgang blev min cykel sendt en lille uge for sent afsted. Det kan ske, ingen problemer. Derefter startede problemerne - UPS forsinkede levering på pakken tre dage i træk, hvorefter jeg selv måtte køre til Vejle og hente den (den stod i Vejle alle dage). Det er naturligvis lidt ude af Canyons hænder, men da UPS er eneste leveringsmulighed, har Canyon også et ansvar for at tilbyde bedre leverandører, da UPS tydeligvis er problematiske baseret på flere anmeldelser herinde. Ved afhentning af pakken kunne jeg konstatere, at det ene bremsegreb på cyklen havde lavet hul i kassen og havde fået skrammer. Jeg kontaktede straks Canyon med billeder og info på hændelsen. Vil skyde på jeg modtog standardsvar på sådan en henvendelse og blev tilbudt 400 kr. i kompensation, og ellers kunne jeg sende cyklen tilbage og bestille en ny (som i øvrigt er udsolgt). Efter lidt diskussion hævede de kompensationen til 600 kr., og jeg måtte acceptere eller returnere cyklen. Ikke super meget hjælp at hente. Så nu må jeg leve med en helt ny cykel med skrammer på højre bremsegreb, hvilket ikke er en tilfredsstillende oplevelse. Eneste positive oplevelser er hurtig respons fra deres support og derudover en rigtig lækker cykel.
Cyklerne er fine, men service halter.
Grundet forkert rådgivning, blev jeg desværre nødt til at bytte min cykel til en anden model. Efter at have afleveret cyklen for en måned siden, har jeg stadig ikke fået pengene retur, men pengene for byttecyklen blev trukket med det samme. Det er en lidt sjov procedure når man bytter produkter, som jeg ikke har set andre steder. Her plejer man ikke at betale for varen man bytter til, før pengene er returneret fra første køb. Ved ikke helt om den går i følge lovgivningen.