Canyon Anmeldelser 47.486

4,5

Jeg styrtede på min cykel og kontaktede dem med det samme efter uheldet. Jeg fik hurtigt besked om at køre til Randers og aflevere cyklen hos Canyon, så de kunne vurdere skaden og lave et prisoverslag... Se mere

Dårlig kundeservice. Svær at komme i kontakt med og intet hjælp at hente. Kom en markant opgraderet version til samme pris en uge efter jeg købte en cykel. Ingen villighed til at at give rabat elle... Se mere

Lige fra bestilling af cyklen via hjemmesiden og til levering har alting fungeret. Da jeg ligeledes havde nogle effekter, som jeg havde bestilt og ikke kunne benytte til min nye cykel, blev disse r... Se mere

Alt var fint. Fin information om levering. Super fed cykel. Skarp pris. God kundeservice. Eneste minus var da jeg skulle samle cykel. Jeg synes ikke det var pædagogisk nok for en nybegynder som mig og... Se mere

1. Cykelbutik

Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.

4,5

47 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Bestilte i første omgang en…

Bestilte i første omgang en Outlet-cykel. Flere fejl og mangler, herunder beskadiget ramme, manglende lader til batterier, manglende kædestagsbeskytter. Pakkede cyklen ned og returnerede. Bestilte en fabriksny. Finder efterfølgende fejl i lakeringen. Er nu i dialog med Canyon, men stadig ingen afklaring en uge efter cirka.

14. maj 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Anders, tak for din anmeldelse. Vi beklager meget problemerne med cyklerne, det er på ingen måde Canyons standard og skal selvfølgelig ikke være på en ny cykel. De billeder, du har tilsendt i forbindelse med den nye cykel, har dog været videresendt til teknisk afdeling for vurdering, hvorefter du er blevet tilbudt kompensation eller muligheden for at returnere cyklen mod at få alle penge retur. Vi beklager endnu engang problemerne, men man har fra kundeservices side i første omgang forsøgt at forstå problemets omfang for derefter at kunne hjælpe dig med den bedste løsning. Vi håber selvfølgelig, at du kan godtage en af foreslåede løsninger, så der alligevel kan rettes lidt op på denne ærgerlige situation.

8. maj 2025

Hallo,

vielen Dank für Deine positive Bewertung hier bei Trustpilot.

Es freut uns, dass Dich unser Service überzeugen konnte und wünschen Dir eine schöne Bike Saison.

Viele Grüße,
Deine Canyon Crew

Jeg har en forespørgsel vedrørende…

Jeg har en forespørgsel vedrørende cyklen Aeroad CF SLX 7 AXS. Den stod oprindeligt til at komme til salg den 6. maj, men blev derefter rykket til perioden 28. maj – 5. juni. Pludselig blev status ændret til "kommer snart". Jeg kontaktede derfor kundeservice for at høre, om de kunne give en opdatering, men det kunne de desværre ikke. To dage senere var cyklen udsolgt – uden nogensinde at være blevet gjort tilgængelig for salg. I mine øjne er det virkelig dårlig markedsføring.

4. maj 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Jonas, tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå din skuffelse, og vi beklager meget, at du ikke har fået mere hjælp af vores kundeservice. Hjemmeside og leveringsoplysninger forsøges opdateret hurtigst muligt, når man kender produktionsplaner, men disse kan desværre rykke sig, og det styres af hovedkontoret, så vi får desværre ikke altid besked om hjemmesideopdateringer og leveringstider. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med et alternativ samt informere om kommende lanceringer, så du er meget velkommen til at kontakte os igen, så vi forhåbentlig kan rette op på denne oplevelse.

De bedste hilsner fra dit Canyon Team.

Det var nemt og overskueligt at…

Det var nemt og overskueligt at bestille cyklen samt at følge forsendelsen og fedt at DHL ringer før leveringen. Cyklen er fantastisk

4. maj 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Mikkel, tusind tak for denne anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at din købsoplevelse har været gå god samt, at du er så glad for cyklen. Du må endelig tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Ellers håber vi blot, at du får masser af gode ture på din nye Canyon fremover :-)

fantastik produkt

Hurtil levering - alt som lover ved bestilling

29. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Flemming, stor tak for din gode anmeldelse. Hvor er det skønt, at du har haft så god en købsoplevelse hos Canyon samt, at du er så glad for købet. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål :-)

Super oplevelse at handle hos Canyon

Super oplevelse at handle hos Canyon

25. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Henrik, stor tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du har haft sådan en god købsoplevelse hos Canyon. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål :-)

Reklamation

Jeg har købt en Canyon Ultimate, som jeg fik leveret i marts måned.
Jeg er egentlig godt tilfreds med cyklen og brandet, hvor jeg også har 2 mtb'er og en Grail.
Efter ca. 6 træningspas oplevede jeg, at bodyen gik istykker.
Jeg reklamerede derfor til Canyon, hvis reaktion er, at jeg selv skal afmontere kasetten, kigge ind i bodyen for at finde et"evt" produktionsnummer, tage billeder. Jeg er ikke cykelmekaniker, har hverken skills eller det rette værktøj til opgaven, som jeg i øvrigt ikke mener er mit ansvar, men Canyons. Jeg har talt med 3 forskellige medarbejdere, horved det det er vanskeligt, at opretholde en kontinuerlig kontakt. Disse 3 medarbejdere fastholder, at det er mit ansvar, hvilket jeg er meget uenig i, men føler mig efterhånden efterladt på perronen, hvor det er op til mig selv at undersøge problemet at underbygge min reklamation. De, som må læse denne anmeldelse, vil forstå, hvor frustrerende det er, at mangle sin cykel her i foråret og mine cykelkammerater er oprørte på mine vegne. Med denne oplevelse, kan jeg ikke anbefale Canyon pt.

18. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Anders, tak for din anmeldelse. Vi beklager først og fremmest det problem, du oplever med din Ultimate, og dernæst er vi kede af, at du føler, at du ikke har fået hjælp til at få det løst. Vi har dog fra start godtaget din henvendelse som en reklamation og forsøgt at oprette sagen hos Shimano, hvortil vi har bedt om billeder og anden relevant dokumentation, som vi kunne videresende til dem for at hjælpe dig. Da du i første omgang ikke har sendt dele af den efterspurgte dokumentation til os, har vi ikke kunnet oprette sagen hos Shimano. For at fremskynde en løsning har vi dog efterfølgende tilbudt, at du kan få body'en skiftet hos en af vores samarbejdspartnere på Canyons regning. Vi beklager selvfølgelig, hvis du ikke mener, at kundeservicen har været optimal, men vi har forsøgt at hjælpe dig på bedste og hurtigste vis efter de retningslinjer, der gælder ved reklamationssager. Vi håber selvfølgelig, at kunne rette op på dette i fremtiden.

Levering hurtigere end lovet 💪

Levering hurtigere end lovet 💪

Cyklen kom på tilbud efter jeg havde afgivet ordre, det blev fikset på 2 min igennem chatten så jeg fik til tilbudspris

Lækker cykel som lever op til mine forventninger

16. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Rasmus, tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du er så glad for cyklen samt, at du både fik den før tid og, at det blev løst med prisen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp, og ellers ønsker vi dig blot rigtig mange gode ture på din nye cykel fremover :-)

Meget tilfreds levering af cyklen

Meget tilfreds levering af cyklen
Også tilfreds med brug af cyklen
Da jeg er 87 år og stadig cykler meget
Det er min første el cykel

16. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Hugo, mange gange tak for din flotte anmeldelse. Først og fremmest er det virkelig sejt, at du stadig cykler meget, og vi er rigtig glade for, at du har valgt en e-bike fra Canyon, som du forhåbentlig får en masse gode ture på. Det glæder os meget, at du har haft så god en købsoplevelse samt er så tilfreds med cyklen. Du må endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp :-)

De bedste hilsner fra dit Canyon Team!

Hurtig levering, let at samle og et godt tilbud.

12. april 2025

Hello !

Thank you for your fantastic feedback!

We are glad that the fast delivery, easy installation and our offer met with your appreciation. We wish you many successful and safe miles on your new bike!

We wish you smooth rides and all the best :)
The Canyon Team 🚴‍♂️

Bekymret over service og reklamation ved cykelkøb

Vi har fundet en cykel som vi overvejer at købe, men alle de dårlige omtaler her på trustpilot er ikke betryggende.
Det der dog er mest foruroligende er hvordan i ved alle svar undviger at tage ansvar!!!
En af de ting der har rystet mig mest er hvordan i lader folk klare sig selv fx. at kunden selv skal kontakte Shimano direkte ved fejl, selv skifte eller betale for at få skiftet de komponenter der er gået i stykker - de har jo for filan købt en hel cykel hos jer, så må i tage ansvaret på jer og fortage reklamationen og udskiftning af dele eller dække udgiften (hvis i skulle dække de udgifter var der nok ikke så mange cykler med fejl - bare en antagelse)

8. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej, tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig, at du/I afholder jer for at bestille en cykel og ikke mener, at Canyon tager ansvar for de sager, der måtte være. Det er vi dog yderst uenige i, og vi forsøger i hvert svar at klarlægge sagen fra Canyons side i forhold til de retningslinjer, der er sat. Vi ønsker ikke at fralægge os ansvar, da vi selvfølgelig ønsker, at vores kunder opnår den bedste købsoplevelse og kundeservice. Det er ikke normal procedure, at kunderne selv skal henvende sig til den enkelte producent, og det er normalt en service, vi yder i forbindelse med reklamationer, men der kan være undtagelser, hvor producenten kræver det, eller processen kan afsluttes hurtigere sådan. Ligeledes benytter vi nogle gange lokale servicesteder, der kan hjælpe kunderne hurtigt og tæt på dem, hvis de har problemer. I denne forbindelse betaler kunderne i første omgang regningen selv, hvorefter det fulde beløb selvfølgelig dækkes af Canyon. Vi forsøger altid at finde den bedste og hurtigste løsning for vores kunder, og der kan processen se forskellig ud alt efter problemet og den specifikke kundes ønsker.

De bedste hilsner fra Canyon.

4. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Søren, tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at din oplevelse har været så god samt, at du har oplevet så god service hos Canyon. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for det :-)

Rigtig god oplevelse

Min anden Canyon er efter første tur mindst lige så god, som den første jeg købte på nettet i Tyskland. Leveret 4 dage efter bestilling, hvorefter prisen faldt 2400,-kr. Det klarede Canyon fint ved at refundere pengene. Kvaliteten overstiger prisen, synes jeg.

3. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Lars, mange tak for denne anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at det både er din anden Canyon cykel, men også at du er så glad for denne og har haft så god en købsoplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye cykel :-)

Fantastisk cykel

Fantastisk cykel, pris og kundeservice

1. april 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Mathias, tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er så glad for din Canyon cykel samt har oplevet så god kundeservice. Du må endelig række ud til os, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Vi håber, at du bliver rigtig glad for cyklen :-)

De bedste hilsner fra dit Canyon Team!

Jeg er meget glad for mit køb af en…

Jeg er meget glad for mit køb af en Canyon Ultimate cf alt fungere godt dog passer dækkene dårligt på hjulene og så kunne Ups service være bedre
Lasse

30. marts 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Lasse, mange tak for fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du er så glad for din Ultimate. Vi beklager selvfølgelig, hvis du ikke mener, at dækkene fungerer godt til cyklen samt, at UPS' service ikke har været optimal. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til cyklen eller brug for hjælp. Vi håber dog, at du får mange gode ture på din nye Canyon :-)

Super godt produkt

Super godt produkt, men fik ingen besked på at cyklen blev leveret, heldig at jeg var hjemme.

19. marts 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Mette, mange tak for din gode anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for cyklen. Vi beklager selvfølgelig meget, at du ikke har modtaget besked om, at cyklen blev leveret. Der kommer normalt både en SMS samt en email med specifik leveringsdato. Måske emailen er endt i spam. Hvis ikke, så beklager vi endnu engang, at du ikke har fået besked. Vi håber dog, at du får mange skønne ture på cyklen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp :-)

Go stabil firma at handle med og ok pris

Go stabil firma at handle med og ok pris

18. marts 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Mikael, mange tak for din fine anmeldelse. Vi er enormt glade for at høre, at din købeoplevelse har været så god. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for det :-)

De bedste hilsner fra dit Canyon Team!

Fed side og cykler til gode priser

Jeg har købt min racer igennem Canyon. Det var en lækker og fed process. Canyon var professionelle og gode at kommunikere med. Det er også nemt at finde den korrekte størrelse cykel som man skal bruge

jeg trækker dog en stjerne fra da jeg syntes det er lidt latterligt at man skal betale tæt på 120 kr. bare for den kasse som cyklen kommer i, dertil kommer fragten også. Jeg betaler ikke for kassen på andre varer i samme størrelse (TV, højtalere osv.).

Men når det er sagt så er de stadig ofte billigere end at købe ved forhandlere rundt omkring.

11. marts 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Mark, stort tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at din købsoplevelse har været så god. Vi beklager selvfølgelig, at du ikke finder det berettiget at skulle betale ekstra for Bikeguard samt fragt. Det er desværre takster, der bestemmes fra HQ i Tyskland, som vi ikke kan ændre på, men vi giver det selvfølgelig videre til rette afdeling. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi håber, at du bliver rigtig glad for cyklen! :-)

Nemt st finde størrelse

Nemt st finde størrelse, hurtig behandling, god, vejledning til samling af cykel samt et lækker køretøj.

1. marts 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Kim, mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du oplevede så god service samt, at du havde så god en købsoplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi håber, at du bliver rigtig glad for cyklen :-)

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse.
Hjemmeside overskuelig

28. februar 2025

Besvarelse fra Canyon

Hej Tina, mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet så hurtig levering samt, at du finder hjemmesiden god og overskuelig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål :-)