Jeg har nu været i dialog med Caliroots på mail, og følt at de har hjulpet mig til fulde med min henvendelse. Ved afgivelse af en ordre brugte den gamle oplysninger på mig, og derfor fik jeg aldr... Se mere
Kun gode erfaringer med Caliroots herfra. Fine priser og hurtig forsendelse (med UPS) Deres retursystem fungerer også upåklageligt. Deres side kan godt virke uoverskuelig først, men det kæmpe ud... Se mere
jeg modtog forkerte vare i min bestilling, og var derfor nød til at returnere, efter at have kontaktede caliroots på telefon nægtede medarbejdern, at give nogle formere for rabatkode
We power international ecommerce From Shopping to Shipping
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel, varen blev leveret dagen efter....

Besvarelse fra Caliroots
Vil virkelig anbefale den her side
Vil virkelig anbefale den her side. Virkelig hurtig ekspedition og levering. Jeg bestilte tirsdag aften og varen blev leveret torsdag. Ikke sidste gang jeg handler her.

Besvarelse fra Caliroots
Elendig kundeservice og forkerte varer..
Jeg bestilte en trøje til min brors fødselsdag. Da jeg henter pakken ved afhentningsstedet, er den væsentligt mindre, end en pakke, med en trøje bør være. Det viser sig også, at den kun indeholder en kasket.
Jeg skriver straks til deres kundeservice, som ikke kan kontaktes telefonisk, og kun foregår på engelsk.. Her får jeg at vide, at jeg skal sende varen retur, og at de vil betale fragten. De nævner ikke noget om den vare jeg ikke har fået, eller hvordan/hvornår jeg får mine penge. Det skal jeg fiske ud af dem.
Og selvom fejlen er deres, vil jeg først kunne få mine penge (ja, for varen er selvfølgelig udsolgt.) "op til 14 dage" efter de har modtaget min returnering af deres åndssvage kasket.
Jeg synes det er dybt urimeligt, at jeg skal stå til økonomisk ansvar, for en fejl de har begået.
Jeg står nu uden fødselsdagsgave, og uden penge til at give ham en anden...
Elendig service, at lade kunderne betale for deres fejl.
Min handel hos Caliroots gik helt som…
Min handel hos Caliroots gik helt som den skulle. Varen kom hurtigt og var det forventede. Størrelsen på støvlerne passede, så jeg behøvede ikke at returnere.
Bare en øv oplevelse
Bare en øv oplevelse, ganske enkelt 👎
Bestiller 2 par shorts, de bliver afsendt. Leveret på forkert adresse. Herefter er de forsvundet, pist væk er de åbenbart.
Skriver efterfølgende til caliroots at de skal starte en "investigation" op som man gør ved forsvundne pakker, den besked vælger de så ikke at svare på. Ved ikke helt hvad man så gør andet end at ægre sig over at have mistet 700. Kan man klage/gå videre nogen steder med den slags? Anyone?
Hurtig lervering og god kvalitet.
Temmelig problematisk handel med…
Temmelig problematisk handel med caliroots. Jeg bestilte en jakke i januar. Den kommer ikke, og jeg kontakter caliroots. De sender gentagne gange trackingnummer hos Bring. Det viser sig efter godt 3 uger, at forsendelsen er gået i stå i Oslo (?). Da jeg får det at vide skriver jeg med det samme at jeg gerne vil annullere ordren. Jeg kan ikke længere undvære den bestilte jakke. Det overhører caliroots. Og jeg modtager efter 4 uger jakken. Idet jeg har købt en anden returnerer jeg. Der går 2 1/2 uge inden jeg modtager penge retur, og her er der trukket ca. 60 kr. for returforsendelse. Temmelig svær korrespondance med caliroots ovenikøbet. Det bliver ikke et sted jeg handler igen.
Utilfredsstillende, men pligtopfyldende.
Min handel med Caliroots var lidt ligesom at spise kold McDonalds, og nu vil jeg prøve at forklare hvorfor:
Forestil dig, at du bestiller et par fresh sneaks, og glæder dig til at strolle gaderne i dem ugen efter (3-4 dages levering lovet)
Når du så næsten 7 uger senere, efter lang email-korrespondance med kundeservice og 3 opkald med rimelig dårlige vibes, endelig får dine kicks, så er det bare ikke en lige så tilfredsstillende oplevelse, som det ville have været, hvis de nu var kommet til tiden, og der var god energi og karma hele vejen rundt.
Dette har jeg for nylig erfaret, og jeg kan fortælle, at processen kan sammenlignes med følelsen af at få serveret en flad, lunken fadøl, en kold Big Mac man ventet 20 minutter på, en soggy pizza der er blevet puttet den dårlige dress på.. Ja, jeg har fået hvad jeg har betalt for. Men det var simpelthen bare bedre i min fantasi. Og jeg kan sgu ikke gøre andet, end at skrive en bitter anmeldelse på Trustpilot. Livet går jo, heldigvis, videre.
2 / 5 kolde Big Macs
Useriøst
Jeg bestilte en jakke på Caliroots og 5 dage senere havde jeg stadig ikke modtaget noget eller nogen form for e-mail omkring afsendelse. Til trods for, at de reklamerer med afsendelse samme dag, hvid ordre er lagt senest kl. 16 (hverdage). Kontakter dem via kundeservice (Niklas), og får blot beskeden (2 dage senere) at de har travlt (i øvrigt en tilsyneladende flabet ung dreng). Jeg beder om at få annulleret ordren, men det kan jeg heller ikke. Jeg må jo forstå, at jakken er i proces. Og anbefales MIG at læse betingelserne - den kan de jo passende vende om, ifht. leveringen.
Mage til useriøse virksomhed skal man lede længe efter.
Andreas Koschnike, CEO - du må være stolt over den service I yder jeres kunder.
Ikke handle der
Møg dårlig hjemmeside. Købte et par sko for at finde ud af at de var udsolgt og der er gået 3 uger og har stadig ikke fået mine penge tilbage. Dårligt kundeservice der siger at de ikke kan gøre noget.
Undskyldninger på undskyldninger
Ingen problemer med caliroots
Ingen problemer med caliroots, købte 3 par dickies busker på webshoppen, fik dem 2 dage efter.
5 stjerner herfra
Jeg bestilte et par dyre Nike sneakers…
Jeg bestilte et par dyre Nike sneakers og betalte med Klarna (betal senere ordning) Men jeg kunne ikke passe dem og sendte dem retur.
Jeg fik mail om, at de var modtaget. Men Klarna fik ikke besked... og jeg ringede til deres kundeservice fire gange i løbet af en måned, og de lovede, at de ville ordne det, og at jeg ville få besked - jeg hørte absolut intet. Da jeg ringede femte gang, så fortalte hende i kundeservice, at hun kunne give Klarna besked på to minutter, og så var det fikset - jubi for det - men jeg gik rundt med ondt i maven i ugevis over at skulle betale over tusinde kroner for noget, som jeg altså havde returneret. En kæmpe øv oplevelse.
Helt igennem dårligt
Helt igennem dårligt. Første eneste og sidste handel med dem. Fjolser!!!!
Caliroots har verdens dårligste…
Caliroots har verdens dårligste kundeservice. Vi har kontaktet dem 3 gange via mail for at reklamerer over et produkt. Uden har vi har hørt fra dem overhovedet. Ved første telefoniske kontakt påstod de at de ikke havde modtaget vores reklamation. Vi har nu i 5-6 uger forsøgt at få kontakt til Caliroots, men de ignorerer os totalt.
ALDRIG mere Caliroots.
Ualmindelig dårlig kundeservice
Den 27. december 2018 returnerede jeg to par (temmelig dyre) sneakers, som ikke passede i størrelsen. Da jeg endnu ikke havde hørt fra Caliroots den 7. januar 2019 mailede jeg mine kvitteringer på returneringerne og spurgte, om de havde modtaget mine returneringer og hvornår jeg kunne forvente at få mine penge retur. Jeg modtog et standard svar med besked om, at der kan gå op til 14 dage fra de modtager varen til refunderingsprocessen iværksættes og herefter 5 dage, inden beløbet ville komme til udbetaling. Den 14. januar skrev jeg igen. Jeg fik præcis samme standard svar, som de sendte mig den 7. januar. Vi skriver nu den 4. februar 2019, og jeg har modtaget en kvittering på min returnering (den fik jeg den 22. januar), men jeg har stadig ikke modtaget mit (temmelig store) udlæg. Det er ualmindelig dårlig kundeservice. Jeg handler IKKE dér igen!
Super dårlig kundeservice
Super dårlig kundeservice. Sendte nogle sko tilbage til ombytning, idet de var for små. Der står på hjemmesiden at processen vil tage ca. 14 dage, hvilket i hvert fald ikke er sandt. Efter 14 dage spurgte jeg hvor skoene blev af og fik svaret, at de var forsinket grundet jul. Ventetiden fortsatte og efter at have ringet 2 gange, samt skrevet 7 gange, med samme svar, får jeg en besked om at de ikke ombytter, trods at det udtrykkeligt står på deres hjemmeside, at de indenfor 30 dage gerne ombytter varen. Vildt dårlig kundeservice og super amatøragtigt, at jeg først får det at vide en måned senere, trods at have ringet og skrevet med dem flere gange.
Hurtig levering.
Super fin pris black friday 30% rabat.
Thumbs up fra mig 👍
Jeg købte et par sko
Jeg købte et par sko, men de var ikke som ønsket, så jeg udfyldte returformularen, og sendte skoene retur.
Skoene blev returnet i midten af oktober.
Jeg har modtaget bekræftelse fra Bring, som er fragtfirmaet, og de har bevis på, at Caliroots har modtaget min ordre 1. november.
Jeg har stadig ingen penge modtaget, og Caliroots har aldrig svaret på én eneste mail.
Dårlig service.