Må sige at jeg var meget kritisk og overvejende, inden jeg bestilte fra hjemmesiden og havde læst anmeldelserne fra trustpilot. Bestilte et par Nike sko som var udsolgt alle andre steder. God infor... Se mere

Bestilte et par sko lørdag middag og har idag mandag modtaget dem, yderst tilfreds! Ingen problemer overhovedet. Har kunne følge min pakke hele vejen via track and trace. Desuden fulgte der en ret... Se mere

Super god levering. Bestilte et par sko klokken 16:00 - 17:00, Torsdag d.18 og hentede pakken dagen efter på det nærmeste posthus. Super hurtig levering. Var dog lidt i tvivl om hvorvidt leveringen v... Se mere

4,0

God

Godt sortiment og hurtig levering

Godt sortiment af basics til konkurrencedygtige priser. Leveringen var også super hurtig.

13. april 2021
Caliroots-logo

Besvarelse fra Caliroots

Kære Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er super skønt, at du er tilfreds med den service vi har ydet dig - da vi netop ønsker for alle vores kunder, at de får den bedste mulige service fra os af.

Mange hilsner og ønsker om en rigtig god dag.
Bella

Alt for lang ventetid på refundering

Alt for lang ventetid på refundering. Blev leveret til Caliroots d. 9 september. Først d. 2 oktober modtager jeg pengene. Og det er kun fordi jeg rykkede dem da de ikke kunne overholde det de lovede i første omgang. Det er desværre heller ikke første gang. Sidste gang ventede jeg godt og vel 2 mdr. på at få mine penge tilbage.
Caliroots sender varerne OK hurtigt, så hvis du ved du ikke skal have byttet eller returneret noget så er det fint at bestille der.

2. oktober 2020

Uden tvivl den dårligste online…

Uden tvivl den dårligste online købsoplevelse jeg nogensinde har oplevet. Det er lykkes dem at gøre det tæt på umuligt at sende en vare retur. Vi har helt droppet at sende en vare retur, vil hellere sælge med tab på den Blå Avis end at spilde min tid på det fusker firma

26. august 2020

Fint

Jeg bestilte nogle sneakers i forbindelse med deres “Sale”, hvor jeg fandt to par sko. Jeg modtog forholdvis skoene hurtigt, men skulle kun bruge det ene par, da det andet par var en anelse for småt. Alt fungerende fint, og kundeservice var hurtig nok til at svare. Der gik lige lidt for lang tid om at få pengene retur for det ene par sko, men overall fin oplevelse herfra.

20. august 2020

bestilte 2 par sko

bestilte 2 par sko, modtog anden størrelse end den bestilte. ingen beklagelse fra caliroots, blot en meddelse om, at jeg kan sende varen retur for egen regning, på trods af deres ÅBENLYSE fejl. yderligere forventer de, at man registrerer sin returnering, for at undgå et adm. gebyr på 30 euro, så er det selvfølgelig lidt ærgerligt at linket til returnering ikke fungerer.
rodet kundeservice, langt mellem svar. jeg vil ikke anbefale andre at handle her, da det ikke er umagen værd.

8. juni 2020

Ikke besværet værd!

Jeg havde bestilt tre ting. Jeg får at vide, at de ikke har én af varende alligevel, SELVOM den stadig står tilgængelig på deres hjemmeside. Udover det, så har jeg aldrig oplevet en SÅ besværlig returneringsproces, hvor jeg bl.a. fik tilsendt et forkert returlabel. Spild af min tid.

4. juni 2020

Ingen problemer og modtog efter 3 dage

Jeg bestilte et par Rebook sko til 220 kroner og da jeg læste trustpilotanmeldelserne fik jeg dårlige nerver. Men 3 dage efter kunne jeg hente dem på posthuset og de fejler absolut intet. Så man kan altså sagtens have held med den side

11. april 2020

ØV ØV ØV

Modtager en vare der på ingen måde er det jeg har bestilt og betalt for. Sender varen retur og venter på mine penge som ikke kommer👎🏻 Da jeg kontakter deres kunde service kan de ikke finde min mail eller min ordre. Jeg taler med en medarbejder som kun taler svensk ikke engelsk eller andet som er lidt mere internationalt end svensk. Så det ender med at jeg selv må kontakte Pay Pal så de kan hjælpe mig. Jeg er super ærgelig over en så ringe service.

2. marts 2020

Køb et andet sted!!!

Har sendt vare retur for over en måned siden. Har rykket adskillige gange, men hver gang skriver de, at de har travlt pga. udsalg. Har stadig ikke fået mine 800 kr retur.

1. februar 2020

Det er nu 14 dage siden

Det er nu 14 dage siden, at jeg bestilte min vare - pengene er trukket, men jeg har endnu intet modtaget.

Ifølge kundeservice er min pakke stadig i “transit”. 1-2 dages levering holder i hvert fald ikke.

Det bliver spændende, om jeg nogensinde modtager min vare...

11. november 2019