bestilte 2 par sko, modtog anden størrelse end den bestilte. ingen beklagelse fra caliroots, blot en meddelse om, at jeg kan sende varen retur for egen regning, på trods af deres ÅBENLYSE fejl. yderl... Se mere

Må sige at jeg var meget kritisk og overvejende, inden jeg bestilte fra hjemmesiden og havde læst anmeldelserne fra trustpilot. Bestilte et par Nike sko som var udsolgt alle andre steder. God infor... Se mere

Bestilte et par sko lørdag middag og har idag mandag modtaget dem, yderst tilfreds! Ingen problemer overhovedet. Har kunne følge min pakke hele vejen via track and trace. Desuden fulgte der en ret... Se mere

Super god levering. Bestilte et par sko klokken 16:00 - 17:00, Torsdag d.18 og hentede pakken dagen efter på det nærmeste posthus. Super hurtig levering. Var dog lidt i tvivl om hvorvidt leveringen v... Se mere

4,0

God

Rigtig god oplevelse!

Bestilte et par nye sneakers fra caliroots i lørdags, så sendte de dem mandag og jeg hentede dem på mit lokale posthus tirsdag. Super god service, og rigtig gode priser! Det kunne simpelthen ikke være bedre. Jeg var selv lidt i tvivl om jeg skulle købe sko fra caliroots.dk, men det kan man altså roligt gøre.

12. juli 2017

Fint!

Jeg har ingen klager, jeg bestilte noget der slet ikke sad godt da pakken ankom.

Jeg sendte retur og fik pengene indenfor rimelig tid. Dog skal man selv betale returlabel, men det skal man faktisk overraskende mange steder.

Brugte meget siden før i tiden, og der var det også altid en fin oplevelse.

27. juni 2017

Jeg havde bestilt et par sko om …

Jeg havde bestilt et par sko om torsdagen, og jeg fik en mail, om at fordi jeg havde bestilt inden klokken 16, ville skoen blive sendt samme dag. Efter den mail modtog jeg ikke flere før om mandagen, hvor de skrev, at min ordre ikke var på lager mere, og derfor ikke kunne leveres. Forstår ikke, hvordan det kan lade sig gøre - at man har en vare til salg på hjemmesiden, men reelt ikke har den på lager. Dårlig service, at der ydermere skal gå så mange dage, før jeg får besked om, at jeg ikke får varen.

20. juni 2017

Arrogant kundeservice

Jeg bestilte et par sko hos Caliroots. Leveringstiden passer ikke, og jeg har stadig ikke modtaget skoene efter 4 dage. Dagen efter min bestilling, kunne jeg se at skoene var blevet yderligere nedsat og spurgte naturligvis om min ordre kunne modtage den samme discount. Det kunne ikke lade sig gøre, samtidig med at kundeservice bare skrev kortfattet at jeg skulle kontakte dem i næste uge, hvis min pakke ikke var nået frem. Jeg oplevede en arrogant og ikke særlig samarbejdsvillig kundeservice.

15. juni 2017

Kig nu på de anmeldelser

Kig nu på de anmeldelser! (Det er ikke bare brok, når næsten halvdelen af anmeldelserne er udtryk for ren skuffelse.)

Caliroots er et firma med lemfældig omgang med dine ordre, data og penge. Eneste positive ting - og dermed én stjerne - i mit tilfælde er, at de leverer varen (selvom de påstår de ikke gør hvorefter jeg bestiller andet sted) og trods alt returnerer pengene (efter en rum tid), efter jeg har returneret varen. Fejlbehæftet webshop, masser af bøvl med afhentning og returnering af fejlagtige varer og arrogant kommunikation.

Held og lykke til jer håbefulde kunder.

13. juni 2017

Meget god oplevelse(r) fra Caliroots.

Bestilte mine sko onsdag, fik pakken leveret fredag morgen. Skide god service og hurtig levering. Har handlet der før mange gange, og det bliver jeg gerne ved med.
De har også altid gode tilbud ;)

9. juni 2017

Dårlig service

Kan ikke anbefale andre at købe deres produkter...dyr levering - dyr returnering... og jeg kan desværre se (lidt sent) at jeg ikke er den eneste utilfredse kunde...

Skulle aldrig have handlet her... :-(

18. februar 2017

Godt og hurtigt! - kan klart anbefales

Jeg bestilte om aftenen d. 8/12 et par sko fra Caliroots.dk og fik med det samme en ordrebekræftelse. Den 9/12 fik jeg en mail om at min pakke var blevet sendt afsted og der var vedhæftet et tracking nr. Jeg har kunnet følge min pakke hele vejen og i dag d. 12/12 var jeg nede og hente min pakke. Kan helt klart anbefales!

12. december 2016

Fejlfrit og hurtigt!

Var lidt skeptisk da jeg læste anmeldelserne, men fandt en sko, som jeg ikke har kunnet finde andre steder på denne side, så jeg tog chancen. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! Min tvivl blev gjort til skamme, bestilte i mandags og har netop hentet mine Adidas Very Spezial Primeknit på posthuset. Jeg har kunnet følge leveringen via Track&Trace hele vejen, og der har ingen problemer været. Tak for handlen, det er ikke sidste gang!

19. oktober 2016

Fejlfri & hurtig levering!

Desuden fulgte der en returlabel med hvor fragten er betalt.
Vil helt klart handle her igen!

18. juli 2016

Limited release blev leveret allerede dagen efter

Jeg havde læst en del anmeldelser her på Trustpilot om Caliroots, og om at de overseller deres limited releases, så jeg var noget nervøs, da jeg havde bestilt min vare, som var limited sneakers, der var udsolgt alle andre steder. Desuden modtog jeg også først min ordrebekræftelse flere timer efter, at jeg havde placeret min ordre, hvilke bare gjorde mig endnu mere nervøs. Men heldigvis var min ordre gået igennem, og jeg fik mine sneakers allerede dagen efter!
Der må altså være nogen, der har været utroligt uheldige, og som har skrevet anmeldelser herinde, men det var jeg heldigvis ikke, og jeg havde en rigtig god oplevelse angående Caliroots!

6. juni 2016

Noget godt og noget mindre godt..

God hjemmeside med mange fede varer bl.a limited edition sneakers release kalender.

God og hurtig service ved køb af varer. Har dog fundet ud af at nogle produkter er væsentlig dyrere end hos andre forhandlere.

Ved returnering tager det godt nok lang tid før man får svar og endnu længere tid før man får sine penge retur.

Så alt i alt, noget godt og noget mindre godt..

4. maj 2016

Tilfredsstillende

Bestilte et par Nike sko som var udsolgt alle andre steder. God information omkring levering da man fik tilsendt et trackingnummer, hurtig levering og god service. Absolut intet at klage over. Ville til hver en tid handle på caliroots igen.

27. april 2016

Umulig returnering

Det er stort set umuligt at sende en vare retur til dem. Og hvis man forsøger at skrive en mail med spørgsmål, så går man bare et standardsvar på engelsk .
Kan ikke anbefales

1. april 2016

Uacceptabel kundeservice

#3211963
Jeg har bestilt 3 solbriller hos jer, men fik leveret kun 2 og 1 tomt æske. Jeg henvender mig til deres kundeservice men fik svare fra dem efter 1 uge(15-01-2016). I mailen skrev de at jeg skulle vente, fordi de skal undersøges. Men siden den mail har jeg aldrig fået svare fra dem igen. Selvom jeg har skrevet flere emails til dem.

Mvh. T. Vu

12. februar 2016