CAIA Cosmetics Anmeldelser

5.397

4,3

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists... Se mere

Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blende... Se mere

Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere

Hjemmesiden er fremragende, og varerne blev modtaget tilfredsstillende. Jeg giver dog kun 4 stjerner, da det kan være udfordrende at købe læbestift, concealer m.m. online, da farverne ikke altid match... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.397)

3.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendigt har ikke fået pakken endnu…

Elendigt har ikke fået pakken endnu selvom den blev lovet leveret den 22 december. Og vi har den 28 december nu.

27. december 2025

Hej,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar verkligen att ditt paket ännu inte har kommit fram och förstår att det är frustrerande när en utlovad leverans dröjer.

För att vi ska kunna kontrollera vad som har hänt ber vi dig att kontakta vår kundservice på info@caiacosmetics.com, så hjälper vi dig vidare så snart som möjligt.

Alt fungerede

25. december 2025

Hej,

Tack för din feedback! Vad bra att höra att allt fungerade som det skulle.

Bytteret på julegave

Skuffet over, at der ikke er udvidet bytteret på julegaver. De 30 dage var gået inden juleaften, så gaven kunne ikke byttes :-(

28. november 2025

Hej Berit,

Tack för din feedback. Vi förstår verkligen att det känns tråkigt när en julklapp inte kan bytas, särskilt när returtiden passerat innan julafton.

Vi tar till oss din synpunkt kring utökad bytesrätt under julperioden och ser över detta inför framtida säsonger. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Fine lækre produkter;

Fine lækre produkter;

22. december 2025

Hej,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du tycker om våra fina och härliga produkter.

Hurtig service

Har intet dårligt at sige

19. december 2025

Hej,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som snabb och att allt fungerade bra.

CAIA Cosmetics

Hurtig levering, og varer der er på lager.

16. december 2025

Hej,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och fungerade bra.

Lækker lipliner

Hej Mariann,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du gillar vår lipliner.

CAIA Cosmetics 💗

Super super lækre produkter👍og mega…

Super super lækre produkter👍og mega hurtig levering👍☺️

Hej Britha,
Tack för din fina feedback! Vi blir glada att höra att du tycker produkterna är super och att leveransen gick snabbt.

CAIA Cosmetics 💗

Superflot webshop med rigtig mange…

Superflot webshop med rigtig mange dejlige produkter. Nemt at finde de ting, man søger, nem bestilling og meget hurtig levering. Flot service.

13. december 2025

Hej VM,
Tack för din fina feedback! Vi blir glada att höra att du gillar vår webshop, att det är enkelt att hitta och beställa produkter samt att leveransen gick snabbt.

CAIA Cosmetics 💗

Hurtig levering, pakken uden skader, fin information

12. december 2025

Hej Anne,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt, att paketet kom utan skador och att informationen var tydlig.

CAIA Cosmetics 💗

Har fået 2 af jeres lipliner i…

Har fået 2 af jeres lipliner i fødselsdagsgave. Wow hvor er de gode. Så meget produkt for pengene. Smukke og holdbare på læberne. Never going back!!!

Hej Maya,
Tack för din fantastiska feedback! Vi blir jätteglada att höra att du gillar våra lipliners, deras hållbarhet och värde för pengarna.

Sendt forkert vare

Jeg modtog forkert vare men skulle selv betale for retur fragt.

28. august 2025

Hej Susanne,
Vi beklagar att du fick fel vara. Vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär så kikar vi närmare.

CAIA Cosmetics 💗

Dejlige dejlige produkter og lynhurtig…

Dejlige dejlige produkter og lynhurtig levering!

3. december 2025

Hej Monique,
Tack för din fina feedback! Vi blir glada att höra att du gillar produkterna och att leveransen gick snabbt.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

10. december 2025

Hej Aase,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och att leveransen gick snabbt.

10. december 2025

Hej Gitte,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt.

CAIA Cosmetics 💗

Produkterne var helt fine og de er…

Produkterne var helt fine og de er sindssyg gode

7. december 2025

Hej Olivia,
Tack för din fina feedback! Vi blir jätteglada att höra att du tycker produkterna är bra och att du gillar dem så mycket.

CAIA Cosmetics 💗

Lidt langsom til at levere men ellers…

Lidt langsom til at levere men ellers rigtig fint

8. december 2025

Hej Selma,
Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att höra att du annars är nöjd med produkterna. 💗