CAIA Cosmetics Anmeldelser

5.397

4,3

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists... Se mere

Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blende... Se mere

Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere

Hjemmesiden er fremragende, og varerne blev modtaget tilfredsstillende. Jeg giver dog kun 4 stjerner, da det kan være udfordrende at købe læbestift, concealer m.m. online, da farverne ikke altid match... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.397)

3.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

8. december 2025

Hej!
Tack för din fina kommentar! Vad härligt att höra att du är nöjd med snabb leverans.

CAIA Cosmetics 💗

Dårlig kundeservice og forbruger oplevelse

Min datter overtalte mig til at vi skal prøve 4 produkter fra caia.
Jeg tog deres colormatch prøve og den vurderede jeg skulle bruge N2 i concealer og N3 i foundation. Jeg undrede mig og tænkte mig derfor om, at jeg ikke skulle åbne flasken før jeg havde sammenlignet foundation med min normale (Holy grail) fra sensai, som jeg har brugt de sidste 10 år. Der står man nemlig ikke må åbne produktet på deres hjemmeside hvis man skal sende retur, så kunder modtager et frisk produkt.

Jeg åbner blot kassen og vender bunden på hovedet med min sensai og kan se den er alt for mørk/orange. Og jeg ønsker derfor at få sendt den retur på egen regning og modtage en N2 på Caia’s da jeg tænker det er en god service når testen var skæv og jeg har bestilt flere produkter.

Men nu skriver de at de ikke tager varer retur, der har været ude af kassen 😱 hvordan skal man have en chance for at sammenligne farven, hvis jeg ikke en gang må åbne kassen? Og vende bunden på hovedet? Simpelthen for ringe!

I mistede lige en potentiel trofast kunde i mig. Måske I skulle begynde at sende en lille farveprøve med ud, når i sender kasserne, så i kan sikrer jeres kunder får en god service og har muligheden for at sende et produkt retur inden det bare koster dem og tvinges ud i at skulle bestille en ny, hvis de virkelig gerne vil prøve jeres mærke.

Jeg klager til forbruger og ombudsmanden hvis i ikke bytter rundt. Fordi det kan umuligt være lovligt ikke at ville tage vare retur når emballagen ikke er forseglet..

Hej Jensen,
Tack för din recension.

Alla våra produkters yttre kartong har en försegling. Om denna försegling är bruten kan vi tyvärr inte acceptera retur av produkten, eftersom vi då inte kan garantera att produkten är oanvänd och testad av kunden som tagit emot den. Detta säkerställer att ingen annan kund får en öppnad eller använd produkt, och är en del av vår returpolicy för att skydda våra kunder.

Om du är osäker kring nyans vid köp hos oss kan du alltid kontakta oss för rådgivning eller besöka våra fysiska butiker. Vi har en fysisk butik i Oslo, Norge, som ligger närmast dig.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att inte kunna byta en produkt efter att ha öppnat den, men vår policy är till för att garantera att alla kunder får fräscha, oanvända produkter.

Hurtig betjening

Hej Bente,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba servicen!

Ment at bestille

Hej Bennie,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med din beställning!

Hej Len,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen!

CAIA Cosmetics 💗

Farven passer slet ikke og al for orange i det

Farven er meget orange i det

Hej Sehrish,
Tack för din recension.

Vad tråkigt att nyansen du valt var fel för dig. Vi visar vi alltid alla nyanser- och nyansdetaljer på vår hemsida och i sociala kanaler i olika format för att visa produkterna på bästa möjliga vis. Vi hoppas att du hittar en produkt hos oss som passar dig bättre.

Lækre produkter

Lækre produkter, flot design. Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering

6. december 2025

Hej Anita,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du tycker produkterna är fina, designen är snygg, hemsidan överskådlig och leveransen snabb!

Manglende produkter!

Jeg fik 1 ud af 2 produkter og inden mulighed for at få det sidste produkt

Hej Josephine,
Tack för din recension.

Vi beklagar att du inte fått det du beställt. Vänligen kontakta oss via info@caiacosmetics.com
så hjälper vi dig att lösa detta så snabbt som möjligt.

Er mega glad for produkterne-

Er mega glad for produkterne-

Hej Sara,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är väldigt nöjd med produkterna!

GLOW BRONZER

Købte deres GLOW BRONZER, havde forventet en cremet konsistens, der var nem at påføre, var desværre lige det omvendte. Svært at se den på huden. Slet ikke pengene værd.

6. december 2025

Hej Heidi,
Tack för din recension.

Vår Glow Bronzer har en prismaformulering som är en hybrid mellan kräm och puder, vilket gör att den kan upplevas annorlunda än en traditionellt krämig bronzer. Den är byggbar och designad för att ge ett naturligt resultat, men vi förstår att finishen inte alltid motsvarar allas förväntningar. Vi tar med oss din feedback vidare.

Hurtig levering. God service

4. december 2025

Hej Ingrid,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med servicen!

Meget tilfreds!

Har brugt CAIA i flere år og alle produkter jeg har prøvet er virkelig gode!

10. november 2025

Hej Ida,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du har använt CAIA i flera år och att du tycker att alla produkter du har provat är riktigt bra!

Hurtig levering 😊

3. december 2025

Hej Helle,
Tack för din fina feedback! Vi blir glada att höra att du uppskattar den snabba leveransen.

Hurtig levering alt godt

Hurtig levering alt godt

2. december 2025

Hej Michael,
Tack för din recension!
Härligt att höra att leveransen var snabb och att allt var bra.

Hej!
Tack för din recension!
Härligt att höra att leveransen var snabb och precis som förväntat.

CAIA Cosmetics 💗

God kvalitet og flot indpakning

Købte deres "glow bronzer" og 2 makeup børster. Alle produkter føles som virkelig god kvalitet, og jeg er vild med deres flotte indpakning. Alt i alt er jeg meget tilfreds med købet.

Hej Naja,
Tack för din fina recension!

Så roligt att höra att du är nöjd med din Glow Bronzer och makeup‑borstar, samt uppskattar den fina förpackningen. Vi blir glada att höra att du är mycket nöjd med ditt köp!

Ikke det værd

Føler ikke, at farverne på flødende bronzer stemmer overens med hjemmesiden. Det var virkelig ærgerligt, da jeg virkelig så frem til at bruge den i flydende form. Bronzeren i flydende form i farven Havana er helt gullig og ser billigt ud. Du skal desuden være hurtig til at påføre den inden den tørre.

Hej Diana,
Tack för din feedback!
Vi förstår att färgen på den flytande bronzern inte motsvarade dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning om hur produkten bäst kan användas för bästa resultat.

rigtig fin

rigtig fin, selvom de havde travlt pga black friday kom pakken hurtigt ♥️

Hej Jaqueline,
Tack för din fina recension!
Så härligt att höra att paketet kom snabbt, även under den hektiska Black Friday-perioden.

CAIA Cosmetics 💗

Købte Caias bb-stick og den er helt…

Købte Caias bb-stick og den er helt fantastisk! Dækker hvad den skal men er alligevel så naturlig man nærmest ikke kan se at der er makeup på. Klar anbefaling;)

30. november 2025

Hej Niesline,
Så roligt att höra att du är så nöjd med vår BB-stick! Härligt att den ger bra täckning men ändå ser naturlig ut. Tack för din rekommendation!