Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists... Se mere
Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere
Hjemmesiden er fremragende, og varerne blev modtaget tilfredsstillende. Jeg giver dog kun 4 stjerner, da det kan være udfordrende at købe læbestift, concealer m.m. online, da farverne ikke altid match... Se mere
CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Hurtig levering og så lækre produkter - kæmpe anbefaling herfra 👌

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Har købt 3 Caia bronzer derfra nu! De ligger mega pænt men har dog oplevet ved en af dem at den faldte ud af sin beholder og knækkede sammen og blev ubruglig. Samme oplevelse har jeg haft med en af deres cream blush :(

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Hurtig ekspedition, er fuldstændig som beskrevet og set på billeder. Meget flot farve og takse

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Virkelig en lækker parfume fra Caia, hurtig levering og ja en super fin oplevelse! 👌

Meget skuffende kundeserviceoplevelse
Jeg har ellers været rigtig glad for CAIAs produkter og har flere af deres produkter. Derfor er det ekstra ærgerligt at opleve en så skuffende håndtering af min reklamation af Glow Bronzeren.
Min Glow Bronzer faldt ud af etuiet da jeg åbnede den, og det var tydeligt, at produktet ikke havde været korrekt fastgjort i bunden fra starten – en klar produktionsfejl. Alligevel blev min reklamation afvist med henvisning til, at skaden skulle skyldes slitage eller mishåndtering.
Bronzeren blev købt i november, men først taget i brug i januar, da jeg stadig brugte min tidligere. Den har siden ligget i en skuffe og er udelukkende anvendt med CAIAs egne børster - som de selv anbefaler på flere af deres sociale medier. Produktet har hverken været tabt, udsat for slag eller på anden måde mishandlet.
Jeg finder det derfor meget utilfredsstillende, at en reklamation afvises på et produkt, der knap nok er taget i brug, og hvor fejlen så tydeligt skyldes mangelfuld produktion. Det har desværre påvirket min ellers positive opfattelse af brandet.

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Er super glad for mine caia produkter har stort set hele hendes makeup kollektion!
Produktet er let og føles ikke så fedtet på huden efter at man har haft det på et par timer. CAIA makeup giver en hydreret look som jeg virkelig godt kan lide da jeg har tendens til lidt tør hud, er det perfekt til mig!😌😌

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Er meget godt tilfreds. Gode effektive produkter. Hurtig og sikker handel. Jeg handler her igen.

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Jeg bestilte et sæt med en blush, bronzer og en børste. Det var en gave til min veninde, så jeg var meget spændt på at give produkterne til hende og høre om de er gode, for så vil jeg måske også købe dem til mig selv. Men da jeg åbnede pakken lå kun 2 ud af de 3 produkter jeg havde bestilt. Bronzeren og børsten lå der, men blushen manglede. Jeg tænkte, at det nok var en ærlig fejl, så jeg kontaktede deres kundeservice og sagde, at jeg manglede et produkt. De skrev tilbage, at de havde undersøgt det, men at de ikke kunne hjælpe mig fordi der åbenbart var blevet taget et billede i pakkemaskinen af mine produkter, der lå i min pakke lige inden den blev afsendt. Og pakken var blevet vejet. De sagde at det er beviset på, at pakken blev sendt med alle tre produkter i. De vedlagde billedet, og ja, det ligner ganske rigtigt min pakke med de rigtige produkter i, men det ændrer altså ikke på, at da jeg åbnede min pakke var der kun 2 produkter og ikke 3. Jeg er meget frustreret og skrev tilbage, at det ikke kan passe, og der må have været sket en fejl i deres system. Jeg bad dem om at tjekke igen og sendte dem endda det billede jeg tog af pakken da jeg lige havde åbnet den og så at jeg manglede et produkt. Da de skrev tilbage sagde de, at de havde dobbelttjekket, og at der stadig står, at de har sendt alle produkterne til mig. De vil altså hverken refundere mig eller sende mig det produkt jeg mangler.
Det giver simpelthen ikke mening og jeg er virkelig ærgerlig. Jeg synes ikke det er fair. Den eneste forklaring i mit hovede må være, at der er en, der har stjålet mit produkt efter billedet blev taget. Måske en der arbejder med at pakke produkterne. Eller måske har de sendt mig den forkerte ordre, hvad ved jeg. Men det er mega irriterende. Jeg forstår godt det må være forvirrende for dem hvis systemet og kunden siger to forskellige ting, men jeg er alligevel skuffet over den kundeservice jeg har modtaget. Hvordan i alverden skal jeg kunne bevise, at jeg taler sandt? det kan jeg jo åbenbart ikke, så nu har jeg bare mistet mine penge. Den eneste grund til at de får 2 stjerner i stedet for 1 er at min veninde siger at produkterne er gode. Hvilket næsten irriterer mig, for jeg vil jo egentlig også gerne købe dem til mig selv så, men det tør jeg ikke helt nu, hvor jeg kan se, at de ikke tager deres kunder seriøst. Hvis det skete igen ville jeg bare miste penge endnu en gang:( øv øv øv.

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Jeg fik de forkerte farver til fødselsdag hvorefter vi sender det retur for at få farverne byttet. Så får jeg afvide at de har været åbnet?!! Hvilket de ikke har og de ville sende varerne retur og mangler nu halvdelen af det som de sagde der ville komme retur. Endermæme dårlig service

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blender godt, selv hvis jeg kun bruger den til at spot-dækning. Jeg har aldrig haft makeup af bedre kvalitet og højere pris, men er meget glad for ar have valgt at investere lidt penge i makeup fra CAIA.

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Rigtig gode produkter. Jeg er blevet virkelig glad for hvor god kvalitet børsterne og bronzeren er - og hurtig levering!!

Besvarelse fra CAIA Cosmetics
Forfærdelig kundeservice. Jeg har stadig ikke fået behandlet min returnering på trods af, at jeg har kontaktet dem flere gange. Kan ikke anbefale