Det virker på mange måder som om cableman er ude af drift. Deres Facebook-aktiviteter stoppede sidste år, og de har efter to dage endnu ikke afsendt min ordre hos dem. Yderligere påstår de på hjemme... Se mere

Jeg havde en lidt dårlig oplevelse, da jeg selv skulle ringe og finde frem til hvor produktet var. Jeg ved at fejlen var hos spediatøren - men dette skulle ikke ske! Hvis jeg ikke havde fået en mail f... Se mere

Bestiller en dab radio/CD afspiller. Der kan ikke leveres i løbet af 2-3 dage som ellers annonceret. Venlig mail fortæller, at det vil tage tre uger, men fragten kompenseres jeg for som et plaster på... Se mere

Fantastisk service! Bestilte varer en onsdag kl 1430 og modtog varer torsdag kl 0900.... hvordan det kan lade sig gøre har jeg stadigvæk ikke forstået! Han nu handlet 2 gange hos Cableman, måske er no... Se mere

1. Hi-fi-butik
  2. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din hifi shop på nettet - højttaler, internetradio, dab, forstærker, receiver, subwoofer, cd, hifi, højtaler, surround, hifisystem, hifi, tangent, scansonic

2,3

Under middel

udmærket service

Købte en centerhøjtaler, tangent evo, rigtigt fint. Service fra Cableman var ellers rigtig hjælpsom da jeg prøvede at lave om med levering. Måske skulle Cableman også tilføj levering til nærmeste gls pakke shop da det er svært at blive hjemme til at modtage pakken.

4. december 2011

Cableman så er man godt i gang

De har de bedste lige med billigste priser på markedet. Hentet selv min købte vare så jeg kunne spare på forsendelsen og fik hilst på dem. De er bare så ærlige og de gav en masse gode råd. De står først på listen når jeg skal handle over nettet...

28. november 2011

Bedst tænkelige ekspedition

Mit køb af et sæt computerhøjttalere af mærket Audioengine 5 forløb så vellykket, som overhovedet muligt. Før købet fik jeg ved en telefonisk henvendelse en yderst venlig og teknisk tilfredsstillende beskrivelse af produktet, leveringen foregik på det aftalte tidspunkt, indpakningen var ikke blot effektiv og beskyttende, men ligefrem lækker – ud over pap og plastic var højttalerne og de talrige kabler lagt i stofposer! – og varen viste sig kvalitetsmæssigt at leve helt op til det lovede.

24. november 2011

Oven ud Tilfreds

To dig lige gutter i Viborg selv om pc var nede kan godt andbefales det vil jeg gøre til dem jeg kender og skal have lyd

31. oktober 2011

Her får du service!!!

Jeg havde købt en Libratonehøjtaler og kunne ikke få den til at virke. Få timer senere og udenfor normal arbejdstids ophør modtog jeg et link og vupti, så virkede skidtet efter hensigten.

Det er da service .... og sådan var det også op til købet med oplysning, svar på mail osv.

Det spiller bare!!!!

20. oktober 2011

5 stars

Bestilte mine nye højtalere hos cableman da mit indtryk havde været godt angående deres service!
Mine højtalere spiller perfekt og det gik hurtigt med levering!
5 stars og mine venner er sku enige!

14. oktober 2011

Super proffesionelt og kundeorienteret.

Købte et sæt DEMO højtalere til farvorabel pris. En fodfejl i cabelmans regi, viste dog at de kun havde èn til demopris, men som de sagde det selv " Det skal jo ikke gå ud over kunden" så de fremtryllede en ekstra højtaler til demopris. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos cableman..

12. oktober 2011

Bingo :-)

Super service, svar på alle spørgsmål om produktet, levering hurtigere end man turde håbe på. Godt arbejde!

9. oktober 2011

God og positiv kommunikation i forbindelse med problemer med afsendelse af ordren.

Jeg bestilte en højtaler hos Cableman, og fik ikke, trods lovning, leveret den til aftalte tid. Faktisk først uger efter.

Dog vil jeg bemærke at jeg blev godt orienteret via mails og kommunikationen var rigtig god.

Mit helhedsindtryk af Cableman er derfor godt, også selvom der var en meget lang ventetid for at få mit ordre sendt.

Der kan altid ske fejl og udfordringer, spørgsmålet er hvordan man løser fejlene og udfordringerne, og det har Cableman i mine øjne gjort rigtig godt.

Jakob

30. september 2011

Rigtig god service

Bestilte en Libratone højtaler.
Jeg havde problemer med tilslutning til Apple produkter. Min henvendelse blev besvaret pr mail og telefon allerede kort tid efter jeg skrev en mail og selv om problemet endnu ikke er løst så er kontakten stadig super.
Det er et godt sted at handle :-)

24. september 2011