Jeg havde en lidt dårlig oplevelse, da jeg selv skulle ringe og finde frem til hvor produktet var. Jeg ved at fejlen var hos spediatøren - men dette skulle ikke ske! Hvis jeg ikke havde fået en mail f... Se mere

Bestiller en dab radio/CD afspiller. Der kan ikke leveres i løbet af 2-3 dage som ellers annonceret. Venlig mail fortæller, at det vil tage tre uger, men fragten kompenseres jeg for som et plaster på... Se mere

Fantastisk service! Bestilte varer en onsdag kl 1430 og modtog varer torsdag kl 0900.... hvordan det kan lade sig gøre har jeg stadigvæk ikke forstået! Han nu handlet 2 gange hos Cableman, måske er no... Se mere

1. Hi-fi-butik
  2. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din hifi shop på nettet - højttaler, internetradio, dab, forstærker, receiver, subwoofer, cd, hifi, højtaler, surround, hifisystem, hifi, tangent, scansonic

2,3

Under middel

Dårlig / dyr oplevelse og ingen…

Dårlig / dyr oplevelse og ingen kundeservice åbenbart.!!!
Efter Laaang tid modtog jeg en pakke fra dem, men kun med det halve at det jeg havde bestilt.
De svarer ikke på mail og kan ikke kontaktes pr. tlf., jeg har prøvet mange gange samt lagt en besked på deres tlf. svarer.

23. juni 2020

Jeg købte et par højtalere, som jeg fik prismatchet. God kundeservice, hurtig besvarelse og hurtig levering.

27. oktober 2015

Afsender ikke ordre

Det virker på mange måder som om cableman er ude af drift. Deres Facebook-aktiviteter stoppede sidste år, og de har efter to dage endnu ikke afsendt min ordre hos dem. Yderligere påstår de på hjemmesideat de har fem stjerne hos trustpilot - hvilket de tydeligvis ikke har.

Hold jer væk fra cableman.dk

13. august 2015

De kunne alt hvad jeg forventet levere varen til den rigtige pris kunde service på telefon var super !

30. november 2014

særdeles dårlig service

jeg bestilte en subwoofer den 11-9-14, og fik mail samme dag, at den skulle være sendt. den 18-9 ringede jeg flere gange til firmaet, for at høre, hvor min vare blev af. jeg fik den besked, at de ville kontakte deres lager i København, hvorefter de ville kontakte mig, men i dag d. 20-9 har jeg intet hørt. da jeg ringede første gang, var det en telefonsvarer der meddelte, at de var travlt optaget af kunder i butikken, "vent venligst". efter lidt tid var der en stemme der fortalte om åbningstiderne og "vent venligst", hvorefter der blev lagt på så telefonen meldte optaget. efter at have prøvet dette fem gange, skrev jeg en mail til firmaet, og da jeg ringede igen, kom jeg på mystisk vis igennem første gang.
det lyder ikke som om de har særlig meget tjek på hvad de laver, for det kan vel ikke tage så lang tid at finde ud af, om varen er sendt, så jeg har lidt mistanke om, at der er lidt svindel med i det firma, og vil nu henvende mig til banken for at mine penge igen.
Thomas

jeg ringede i går d. 22-9 til cableman og annullerede min ordre, og regner med at få mine penge tilbage hurtigst muligt. i dag har de svaret på min anmeldelse, at de ikke har nogen ordre med mit navn på, jeg kan så oplyse at ordrenummeret var 801504, så hvis de har bare lidt orden i systemerne, skulle de kunne finde den omtalte ordre

20. september 2014

Lad dig ikke snyde af gode anmeldelser..

... det viser sig nemlig at Cableman har skiftet ejer, og den nye ejer lever på ingen måde op til de anmeldelser som man kan se her på trustpilot.

Jeg har købt en vare fra Cableman som nu er i stykker for 3 gang indenfor et år. Tidligere er varen blevet ombyttet, hvor fragten retur hver gang har været for egen regning, selvom dette ikke er lovligt, jf. Forbrugerstyrelsen.

Nu da produktet er i stykker for 3 gang, vil jeg gerne ophæve købet da historien sikkert vil gentage sig i det uendelige. Efter at have haft ret meget besvær med at få kontakt til Cableman (2 gange udfyldelse af reklamationsformular, mail, opslag på facebook side, som Cableman valgte at slette igen) oplyser Cableman at de desværre har skiftet ejere og derfor ikke ikke er forpligtiget til at overholde garantiforpligtigelser for varer købt hos den gamle ejer af Cableman. De vll dog gerne ombytte igen så jeg får mit 4 eksemplar af varen, men jeg skal stadig selv betale for returfragt.

Jeg behøver nok ikke sige mere end at de nu har sikret sig en klage i Forbrugerklagenævnet.

Tilføjelse: Efter min klage hos forbrugernævnet, blev jeg kontaktet af cableman som nu lod mig returnere varen og få refunderet købet. Dejligt, men utroligt at jeg skulle oprette en sag for at nå dertil.

19. august 2014

Jeg ventede lidt længe på min vare, bestilte den søndag, men fik først at vide torsdag at bestillingen var annulleret, da farven var udsolgt

29. juni 2014

Dag til dag levering og kanon kundeservice.

Inden jeg bestilte en ION Block Rocker talte jeg frem og tilbage med Mahmoud fra deres kundeservice. Han har hjælpsom, ærlig og meget imødekommende.

Jeg spurgte om de kunne nå at sende den inden Roskilde startede, men han ville ikke love mig det da de ikke vidste hvornår de kom på lager.

Bestillingen gik igennem ved en fejl, og de ringede med det samme. Vi aftalte at jeg bare skulle nægte modtagelse af den da jeg allerede havde bestilt et andet sted. GLS kom med pakken dagen efter bestillingen.

Alt i alt var det en super oplevelse på trods af små hickups.

26. juni 2014

Hurtig ekspedition og god information

Jeg bestilte en radio (tror jeg - det var efter nøje specifikation fra min datter, som havde skrevet en detaljeret ønskeseddel ...) hos Cableman. Hjemmesiden var nem at gå til, jeg fik hurtigt ordrebekræftelse og senere information om forsendelsens vej - og pakken var i hus få dage efter.

6. juni 2014

Go service og produkt

Købte Libratone højtaler.
Min bestlling var først ikke gået igennem, pga min egen fejl tror jeg. Og alligevel fik jeg rabat kode tilbuddet selvom det var for sent dato mæssigt.
Kanon service fra mammut.

14. maj 2014