Det virker på mange måder som om cableman er ude af drift. Deres Facebook-aktiviteter stoppede sidste år, og de har efter to dage endnu ikke afsendt min ordre hos dem. Yderligere påstår de på hjemme... Se mere
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse, da jeg selv skulle ringe og finde frem til hvor produktet var. Jeg ved at fejlen var hos spediatøren - men dette skulle ikke ske! Hvis jeg ikke havde fået en mail f... Se mere
Bestiller en dab radio/CD afspiller. Der kan ikke leveres i løbet af 2-3 dage som ellers annonceret. Venlig mail fortæller, at det vil tage tre uger, men fragten kompenseres jeg for som et plaster på... Se mere
Fantastisk service! Bestilte varer en onsdag kl 1430 og modtog varer torsdag kl 0900.... hvordan det kan lade sig gøre har jeg stadigvæk ikke forstået! Han nu handlet 2 gange hos Cableman, måske er no... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din hifi shop på nettet - højttaler, internetradio, dab, forstærker, receiver, subwoofer, cd, hifi, højtaler, surround, hifisystem, hifi, tangent, scansonic
Falkevej 18, 8800, Viborg
- 7734 8616
- info@cableman.dk
- www.cableman.dk
Andre kiggede også på
God tilbagemelding om udsolgt vare
Jeg er meget tilfreds med tilbagemelding om udsolgt vare. Samtidig tilbud om rabat på en anden vare hos cableman. Jeg kan dog ikke finde høretelefoner på nuværende tidspunkt på Cableman`s hjemmeside
Virkelig godt sted at handle!
Hurtig levering.
Hurtigt svar fra kundeservice.
Her skal jeg helt klart handle igen
God personlig service
Havde ikke den farve jeg oprindeligt havde bestilt, men en personlig mail og den rigtige pris gjorde mig til kunde. Kun gode anbefalinger herfra
Uovertruffen
Samme dag som jeg modtog mine varer, blev jeg ringet op fra firmaet, om alt var i orden..
I løbet af denne samtale fik jeg forklaret, hvad jeg egentlig skulle bruge produktet til, og hvad jeg forventede mig af det.
Medarbejderen ved Cableman mente så, at jeg manglede et andet mindre produkt, for at få det hele til at virke optimalt. Denne lille dims, sendte han til mig samme dag, helt uden beregning. Super service.
90% - Og tæt på perfekt
Generelt en god behandling fra Cableman's side. Dog lidt småproblemer med forsendelsen og GLS, men fik en god service for deres kundeservice, som var flinke til at hjælpe. Så alt i alt, en god oplevelse at handle hos Cableman.
Super
Jeg har oplevet en fantastisk god service og betjening hos Cableman. Lækkert med vejledning om køb af højtaler samt opsætning heraf over chatfunktionen. Højtalerne spiller fantaktisk. Eneste øf er en lidt lang leveringstid, men det var også mellem jul og nytår, så det tilgives :-)
Cableman virker stolte af hvad de sælger og yder ordentlig service.
Jeg fik en fin vejledning over chatten. Cableman fortalte hvad de ikke ønsker at levere og hvorfor. Jeg fik gode forslag om hvordan mine behov for ordentlig lyd kunne dækkes. Jeg købte Edifier S2000 og er tilfreds. Kvalitet varer længe efter at regningen er glemt.
Hurtig levering - og meget god service
Chatten fungerede vildt godt - fik hurtig svar på spørgsmål og anbefaling af produkt - som vi er godt tilfredse med.
Kunne ikke levere den bestilte vare, men reagerede selv hurtigt - inden 24 timer - og kom med et fint alternativ. Sådan skal det gøres!
Meget dygtige og kompetente medarbejdere
I er bare de bedste, ikke sidste gang jeg har handlet hos Cableman. Utrolig flot service
Fantastisk
Super service. Da det var op til jul tilbød cableman at checke leveringsmulighed selv om der ifølge lagerliste var flere på lager. Den lovede leveringstid blev overholdt. Bestilt fredag eftermiddag, og leveret madag formiddag. Det bliver ikke meget bedre.
Nemt, hurtigt og til tiden
Bestilte julegave, som kom så hurtigt det var lovet. Super service.
Cableman fungerer
Cableman fungerer fint, specielt hvis det er til gave og man ikke selv er så skarp i den slags udstyr.
Jeg fandt hvad jeg søgte, købte, betalte, og fik det korrekte hurtigt.
Godt
Fungerede fint. Ikke den hurtigste leverance, men det havde de heller ikke lovet.
Hurtig levering, alt som aftalt
Bestilte højtalere, og fik dem leveret som aftalt, intet at udsætte på noget.
Betjeningen god, vilkårene kunne være bedre
Et meget vigtigt element manglede i forbindelse med min bestilling - nemlig E-mærket.
Jeg ville faktisk ikke ha' handlet hos Cablemann, netop fordi man ikke havde E-mærket.
Jeg tog dog alligevel chancen, da jeg ikke fandt den vare jeg ønskede andre steder.
Alle ved efterhånden, at både forhandlerne og kunderne nemt snydes ved nethandel, dette findes der statistik på.
Derfor vil jeg kraftigt opfordre til, at alle net-forhandlere investerer i E-mærket.
Nuvel - Cablemann har været rigtig god til hurtigt at reflektere på e-mail henvendelse og servicen har været god.
Desværre gik der koks i oplysningen omkring leverancen. Jeg fik ikke et Track&Trace nummer, dette har jeg fået en undskyldning for og det er helt OK - dog er det rigtigt irriterende ikke at vide, på hvilken dag den bestilte vare dukker op.
Mahmoud K. Hamad har bare været super god og har beklaget det der skulle beklages.
Derfor - alt i alt, så er jeg tilfreds.
Hvis firmaet får e-mærket, vil jeg helt sikkert handle der igen - og ja, jeg ved godt, at det ikke er gratis, at få tildelt E-mærket og at dette ej heller er nogen 100% garanti i sig selv.
Men E-mærket er et MUST, når man handler på nettet, dette bør alle "Nethandlere" skrive sig bag øret!
God kundepleje og service
Super god service og god hjælp da jeg fik problemer med opsætningen af højttaleren til mit trådløse netværk. Viste sig at være mit netværk som var for hårdt krypteret.
Super levering
Bestilte et komplet Tangent surround højtalersæt bestående af 4stk Evo4L, Evo24 center samt en E10 subwoofer. Det hele kom dagen efter bestilling, og var rigtigt godt pakket ind. Super levering og super oplevelse.
Den eneste lille ting, som gav et lille skår i glæden er besværet med at komme igennem til Cableman på telefon. Inden min bestilling vil jeg gerne have haft stillet dem et par tekniske spørgsmål, men de 4 gange jeg ringede, endte det med en telefonsvarer. Så endte med at tage chancen og bestille uden afklaring på mine spørgsmål, men det har jeg heldigvis ikke fortrudt.
Alligevel 5 stjerner, fordi de som en af de få har et godt udvalg af Tangent HiFi, og de levere hurtigt og til rimelige priser.
SuperService
Alt er bare gået perfekt fra vi bestilte til vi fik det leveret ved døren 2 dage efter, det kalder vi Super god Service :-) og en rar måde at handle på.
Gør vi gerne igen.