Fin og hurtig levering. Lidt træls man ikke modtager et track and trace så viste ikke hvornår pakken ville blive leveret.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked. Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2.100 ansatte fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"
Transformervej 12, 2860, Søborg
- support@bygmaonline.dk
- www.bygma.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Ingen betjening
BYGMA SORØ
5 personer bag skranken ignorede mig aktivt ifm. Betjening, 2 gik lige forbi mig og undgik øjenkontakt. Jeg blev ikke betjent, så måtte gå igen uden at købe de varer jeg skulle.

Super fin service
Super fin service. Altid med et smil. Fagligt kan det betale sig at være der for faglighed!
Jeg er på ingen måde byggesagkyndig og…
Jeg er på ingen måde byggesagkyndig og havde derfor spurgt efter afstandslister på 20mm. Fik en høflig betjening af en Martin hos Bygma i Viby, som både udpegede og solgte afstandslisterne til mig ved check ud. Efter montering af afstandslisterne opdagede håndværkerne noget galt. En af håndværkerne kontrollerede målene på afstandslisterne, som desværre viste sig at være 30mm og ikke 20mm. Jeg tjekkede kvittering og opdagede, at Martin havde tastet dem ind som 20mm, men at jeg fik 30mm med hjem. Jeg har været i kontakt med ham i dag over telefonen og forklarede ovenstående med henvisning til, at han nok havde handlet i god tro, men at Bygma derfor må erkende fejlen og evt. refundere beløbet eftersom jeg har været i Galten for at købe de rigtige afstandslister. Martin forklarede jf. købeloven, at en kunde accepterer vareren ligeså snart man begynder at klippe i listerne. Jeg forklarede at jeg ikke er byggesagkyndig og at det måske er lidt svært, at se forskellen på 30mm og 20mm, svarede Martin frækt tilbage "Jamen så må du handle hos Jem og Fix, da vi ikke handler med amatører". Det synes jeg er skuffende. Jeg havde netop henvendt mig hos Bygma for at få professionel rådgivning, men fandt i dag ud af, at jeg nok ikke er velkommen hos jer. Er det sådan spillereglerne forholder sig hos jer, Bygma? Er det den ry, i har?

Besvarelse fra Bygma
Bygma Otterup, til de dage du har meget god tid.
Fire mand afsted for at hente regntøj og måtte vente næsten tre kvarter på at blive betjent.
Da der så blev betjent virkede ekspedienten fjern, havde svært ved at slå ting op i computeren og forstod ikke bestillingen af de manglende elementer før adskillige gentagelser.
To stjerner dog for et flot sortiment.
top service selvom det var Postnord der fejlede!
top service. Fik først 13 loft gipsplader der var ret ramponeret i Postnords automatiske sorteringsanlæg, hvilket der blev sendt nogle foto af til Bygma, som omgående sendte 13 nye via vognmand - UDEN beregning.
Rigtig god service fra Bygma.dk
Bygma Kolding
Jeg var i Bygma Kolding forleden. Hvor jeg støde ind i jeres medarbejder ved navn Mads. Han var super flink og venlig.
Han gjorde ihverfald sådan at vi 100% kommer igen en anden gang.
Bygma Sorø skal fanme have 5 stjerner.
Bygma Sorø skal fanme have 5 stjerner.
Det team har servicen og ikke mindst den gode humor!
Jeg var inde for et par uger siden og skulle bruge lidt fra trælasten og fra butikken.
De var så hjælpsomme og så serviceminded.
Tak til Bygma og tak til Kasper for servicen!
Næsten perfekt.
Jeg bestilte en græsslå maskine, som kom indenfor kort tid. Det eneste der manglede var de sendte mig et tracking nummer så jeg vidste hvornår den kom. Jeg måtte selv skrive en mail til dem og den svarede de så på inden for et par minutter hvor alt informationen jeg manglede blev svaret på, så rigtig godt arbejde fra deres support.
Minus en stjerne fordi jeg selv skulle spørger om informationen.
Mangel på arbejdstøj til kvinder
Syntes virkelig det er træls at skulle købe arbejdstøj ved Bygma. Som kvinde mangler der VIRKELIG et ud valg i butikkerne til KVINDER. Udvalget er KÆMPE stort til mænd…. Men alt til kvinder skal bestilles hjem. Savner virkelig bare et lille udvalg til kvinder så man i det mindste kan finde den størrelse man skal bruge og ikke bestille hjem i den størrelse, man tror man skal bruge, for så at finde ud af at det for stort eller småt.
En lille sektion med Arbejdstøj til kvinder ville gøre en verden til forskel. Jeg kan ikke forestille mig at jeg er den eneste kvinde der syntes at det er vildt trælst at gå rundt i bukser der ikke sidder ordentligt fordi de er lavet til mænd og det er det eneste som er i butikkerne.
Henrik fra Bygma Amager leverede en…
Henrik fra Bygma Amager leverede en fantastisk service og indsats for at sikre sig at mine varer blev leveret til tiden.
Vi i Hansens har nu arbejdet med Bygma Ringsted i…
Vi har nu arbejdet med Bygma Ringsted i nogen år nu.
Lige fra Morten Skov, til Kip og Frederikke er der altid god service. De altid gode løsninger på evt. problemer, og leverer hurtigt. Vi kan varmt anbefalde dem.
Virkelig skuffet Bygma Ringsted...
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse i dag i Bygma i Ringsted.
Da jeg har et gavekort der er ved at udløbe, havde jeg ringet og spurgt deres kundeservice om der var noget at gøre så det ikke gik tabt.
Kundeservice var rigtig søde og venlige, og sagde at jeg kunne oprette en Bygma konto i butikken og få sat pengene ind til senere brug - meget fint (det er jo min egen skyld jeg ikke har fået det brugt)
Men da jeg så kommer ned til butikken i Ringsted, så er der ingen hjælp at hente, det var alt for meget papirarbejde for dem og besværligt, så det skulle jeg selv oprette hjemme eller via kundeservice...
Jeg ved godt at det er mig der har et gavekort jeg ikke har brugt, så det er selvfølgelig min egen skyld. Men at de så sender mig rundt og så alligevel ikke vil hjælpe... Synes det er ærgerligt at service snart ikke findes.
Nå, sådan er det jo bare, ville bare lige give min mening til kende.

Besvarelse fra Bygma
Har handlet i bygma Amager hvor jeg fik…
Har handlet i bygma Amager hvor jeg fik en eminent hjælp af Helle i kassen 🙏takker for din hjælp . Med mit tilgodebevis mvh anita. Hvis chefen ser dette bør han give sådan en god medarbejder mee i løn
Tilfreds kunde
Ikke meget at skrive.
1. Bestilte vare
2. Vare leveret som aftalt.
Så kan kun være tilfreds med min oplevelse.
Levering og service under al kritik
Levering og service under al kritik
Behandling af kunder og ordre som det nu passer butikken
Indfører leveringsbetingelser som det passer dem uden orientering.
Ingen svar på klager hverken fra butik eller regnskabsafdeling.
Afbryder nu kundeforholdet efter mange og dyre år
Nok er nok
Søg for egen skyld endelig anden byggemarked
Preben kejser
Er ikke tilfreds overhovedet med det fremsendte svar
Har indtil nu kun fået leveret på engangspaller så glem den søgte undskyldning
Og prøv noget mere troværdigt

Jeg har før handlet i Bygma Ringe
Jeg har før handlet i Bygma Ringe, for ca 6 år siden købte jeg en Dewalt skruemaskine, og er godt tilfreds.
Så er vi så heldig stillet i Svendborg at de også har lagt en Bygma der, Jeg bestilte en stangklipperforsats til min Dux60 Makita, d 13/2 2024, jeg handlede med Jan Lauritsen, den kom til forretningen D16/2 2024, og er også billigere end både prishammeren og Davidsen. så det er ikke sidste gang jeg handler der. Tak for en god service.
Kæmper ros til Frederikke fra bygma…
Kæmper ros til Frederikke fra bygma Ringsted ! Aldrig om jeg har oplevet sådan en god service. Jeg kommer aldrig til et handle andre steder!
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Jeg bliver smidt rundt fra den ene til den anden uden at få hjælp. Produktet ER i butikken, men 2 af de 4 jeg nåede at snakke med sagde at de slet ikke førte den vare.