BycyklenAnmeldelser

1,4

Jeg forsøgte at bruge en af deres cykler, men kunne ikke få den ud af deres stander. Jeg kunne efterfølgende ikke lukke for Appen selvom turen ikke startede. Der blev forsøgt på flere måder, men uden... Se mere

Bycyklen.dk støjforurener København! På Balders Plads har Bycyklen.dk opstillet et cykelanlæg, der bipper tre gange i minuttet til stor gene for alle beboere, som holdes vågne af den evige larm. Det... Se mere

100% forståeligt at i oplever så meget hærværk med den ringe service i yder til abonnements kunder! Var på arbejde, som bud, og pludseligt kunne jeg ikke åbne min cykel grundet "maintenance".......... Se mere

Hver, eneste, mandag står der 0 cykler på Rødovre st og 0 cykler på Hvidovre st, hvilket er træls når man har et abonnement og er afhængig af bycyklen som offentligt transport. Det er falsk reklame, n... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

A green, healthy and flexible alternative in your daily commute as well as for sightseeing.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

God ide, elendig udførsel

Det er vitterligt et gamble at tage en bycykel.

Jeg har haft abonemment i 2,5 måned, og har brugt det man - fre to gange om dagen, minimum. De gange jeg har fået en cykel der var uden fejl kan tælles på to hænder. Fejl på gear, flade hjul, sæde der ikke kunne indstilles, løst styr, løse/skæve pedaler, motor der ikke virkede ordentligt. For slet ikke at nævne problemerne ved overhovedet at få dem ud af standeren.

Jeg stopper mit abonnement efter denne periode, og jeg vil ikke anbefale nogen at bruge dette selskab. Køb jer en cykel istedet.

13. oktober 2016

Hej Mads

Jeg er ked af at høre, du har haft dårlige oplevelser med nogle af Bycyklerne.

Vi er meget afhængige af, at brugerne indrapporterer de fejl og mangler, vi ikke selv kan aflæse digitalt - dvs. defekte gear, sadler, hjul, motorassistance, lygter, bremser osv. Hvis de ikke gør det, er det tilfældigt, hvad vi selv fanger, for det kræver jo typisk, at man kører en tur på cyklerne, før man opdager den slags, og det har vi desværre ikke bemanding til at gøre på systematisk vis.

Vores dæk er fyldt med skum og derfor punktérfri, men vi oplever desværre, at de nogle gange bliver eksede efter hård kørsel på dem. Det er en af de ting, vi har brug for hjælp til at få indrapporteret.

Vi arbejder for tiden med en incitamentmodel, der forhåbentligt kan få flere brugere til at indrapportere fejl og mangler i fremtiden. Det ville være en win/win for os og brugerne.

Helt konkret kan jeg i øvrigt oplyse, at vi er i proces med at udskifte alle vores saddelpinde, da de for det første er svære at justere højden på, og de i øvrigt har en stor klods på, der gør det umuligt at sænke sadlerne, så personer under 160 cm. kan benytte cyklerne, når de sidder på dem.

Jeg beklager endnu en gang, men håber, du får mod på at vende tilbage til Bycyklen igen en dag.

Bedste hilsner, Iben, Bycyklen

Et godt initiativ - med små irritationsmomenter

Synes generelt at bycyklen er nem at bruge. Jeg er så heldig at der står en stander med cykler lige udenfor mit arbejde så når jeg har et ærinde i København efter arbejde hopper jeg på en bycykel (pendler normalt i bil ml min arbejdsplads og bopæl) da jeg ikke har en cykel stående.

Bycyklens hjemmeside er nem at bruge. Reservationer virker perfekt. Touchskærmen på cyklen er god og reagerer fint på berøring. Jeg er også glad for at jeg ikke skal betale for et abonnement men kan nøjes med enkeltture da mit behov ikke er til et abonnement

Havde desværre en dårlig oplevelse igår da min bycykels motor var defekt + et punkteret dæk? mærkede efter på dækkene inden jeg aktiverede cyklen alligevel bumpede den løs hele vejen ind til Nørreport. Så jeg er ikke helt sikker på hvad man gør hvis man får aktiveret en defekt bycykel kan man bare stille den tilbage og få en ny eller skal man træde den uden motor. Den er ret tung især hvis man skal mere end et par km

22. september 2016

Hej Christina

Tak for din positive anmeldelse – dejligt at høre, du normalt er glad for at benytte Bycyklerne.

Hvis man kommer afsted på en defekt cykel, skal man selvfølgelig ikke betale for turen. Vi anbefaler, at man i de tilfælde, stiller cyklen tilbage i Bycykelstationen (hvis man stadig har en station indenfor rækkevidde, når defekten viser sig) og tager en anden cykel. Kontakt efterfølgende vores kundeservice og beskriv, hvad der er sket, så du kan få dine penge retur for turen på defekt cykel.

Hvis du ikke er i nærheden af en Bycykelstation, bør du også kontakte kundeservice, så kan I aftale, hvordan I bedst løser problemet. Du kan finde vores kundeservice, der er åben alle dage 6-24, her: https://bycyklen.dk/da/kontakt/

Bycyklerne har i øvrigt punkterfri dæk, men der kan desværre opstå andre fejl på dem, og det er vi afhængige af, at vores brugere rapporterer til os, for det kan vi ikke aflæse digitalt. Der er en knap på cyklens skærm, man kan bruge til at rapportere fejl.

Lækkert

Virkelig smart, det er rart og nemt til og fra arbejde, også virkelig fedt at man kan sætte dem så mange steder

13. september 2016

Besvarelse fra Bycyklen

Tak for de pæne ord, William!

Bedste hilsner, Iben, Bycyklen

Mangel på cykler i indre by

Har brugt bycyklerne nogle gange med meget bagage, hvilket har været super godt. Bor i nordvest, og der er altid mange cykler ved Nørrebro station!

Men i aften havde vi en kedelig oplevelse med cyklerne. Ved Fisketorvet fik vi fat i to cykler, hvoraf den ene havde en defekt motor. Vi kørte til hovedbanen i håb om at skifte cyklen ud. Problemet var bare, at der kun var tre cykler, og de var alle sammen i stykker (enten virkede motoren ikke, eller cyklen sad fast i ladestanderen). Vi gik videre til cykelstativer e ved vesterport, men med samme resultat. Efter at have besøgt tre ladestandere uden tilgængelige cykler, besluttede vi at finde en anden måde at komme hjem på.

Så en forespørgsel om for det første flere cykler i indre by (mange af stativerne er tomme) og cykler, der er i orden. Desuden ville det være rart med en app, hjemmeside eller lignende, som kunne fortælle hvor i byen, der findes standere, samt hvor mange ledige cykler, der er at finde ved de forskellige standere.

27. juli 2016

Hej Bettina

Jeg er ked af at høre, du har haft en dårlig oplevelse med Bycyklen i dag, men glæder mig over at læse, at du har haft flere gode oplevelser tidligere.

Du kan hente bycyklen.dk til din smart phone og bruge den som en app. Du kan læse, hvordan du gør, her: https://bycyklen.dk/da/saadan-goer-du/

På bycyklen.dk kan du også se en samlet oversigt over alle vores Bycykelstationer, og desuden en oversigt over, hvor mange cykler der findes på hver station i øjeblikket. Hvis du logger ind på din Bycykelkonto på siden, kan du også foretage reservationer, så du er sikker på, der er en cykel til dig, når du kommer frem. Du finder oversigten her: https://bycyklen.dk/da/find-a-bycykel/

Hvis du kontakter vores kundeservice, kan du få refunderet turen på cyklen med motordefekt. Du finder kundeservice her: https://bycyklen.dk/da/kontakt/ - de er ved telefonerne 6-24 alle dage.

Jeg håber, ovenstående links kan hjælpe dig til en mere optimal brug af Bycykelsystemet fremover.

Genialt koncept

Min kæreste og jeg har haft stor glæde af disse cykler. Vi er begge blevet medlem, om ikke andet for at støtte konceptet. Vi bruger dem til længere ture rundt i byen og korte til arbejde. Hvis man finder en med fejl på, tager man da bare en ny.. Hvor svært kan det være.. Det er ikke nogen racer, men tempoet er helt fint, og man kommer hurtigt og nemt frem.

13. juli 2016

Hej Christian

Mange tak for de pæne ord - dejligt at høre, I støtter op om Bycyklen.

Du har ret i, at det ikke er nogen racer, men det er da lykkedes mig at overhale adskillige på cykelstien, specielt i modvind eller op ad bakke.

Mht. fejl, er vi til dels afhængige af, at brugerne indrapporterer dem, for det er desværre ikke alle ting, vi kan se på overvågningen, selvom systemet er "intelligent".

Hilsner, Iben
Bycyklen

Dårlig stil, hæver extra på mit kort!

Jeg er rigtigt træt af at have oplyst mine kreditkort til bycyklen.
Jeg har nu skrevet jeg over 10 mails til dem og de har fortsat ikke betalt de penge tilbage de har hævet for meget på mit kort. Jeg har kun een gang brugt bycyklen og det kostede 50kr. Det er helt fint, men det nytter ikke noget at de bare hæver uden at have belæg for det, uden at have en faktura. Jeg har sågar indsendt et kontoudtog for den hjælp jeg fik var helt uforstående. Jeg er rigtig grundigt træt af at have brugt så lang tid på sådan en dårlig forretning. Jeg kører aldrig mere på en bycykel og det er en skam for det er en smart ordning, men jeg vil ikke gi mine kreditkortoplysninger til svindlere.

7. juli 2016

Hej Tommy

Ifølge vores system er du kun blevet faktureret de 50 kr., din tur kostede, men jeg giver dig ret i, at der er en uforklarlig Bycyklenpost på 25 kr. på den bankudskrift, du har sendt os.

Vi kan ikke forklare, hvad der er sket, eller i hvilket system fejlen er opstået, men vi refunderer de 25 kr., du nævner med det samme, så håber vi at kunne lukke sagen der.

Hav en god dag.

Hilsner, Iben, Bycyklen

Funger god med små fejl.

Har haft abonnement 3-4 måneder i 2015 og det har fungeret fint, de gange der har været fejl, er turen blevet godt skrevet, en enkelt gang, har jeg haft total ned brud, hvor cyklen ikke ville åben efter jeg havde haft låst den, men med alle de ture jeg har kørt er de få der er gået galt.
Havde måneds prisen været lidt laver, havde jeg nok stadig brugt dem.

7. marts 2016

Hej Lille Mig

Tak for din positive anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, du ikke længere benytter Bycyklen.
Kender du mon vores månedsabonnement? det koster kun 70 kr. pr. måned og inkluderet i det, er alle første halve timer, du kører gratis. derefter koster hver påbegyndt time 6 kr. Du kan læse om priserne på vores hjemmeside: https://bycyklen.dk/da/priser/maanedligt-abonnement/

Håber, du får lyst til at vende tilbage en dag.

Hilsner, Iben

Super kundeservice

I forbinde med en teknisk fejl, kunne jeg ikke aflevere cyklen og måtte derfor lade regning køre videre en hel nat. Da jeg ringede Bycklen op dagen derpå, returnerede de hele min regning med det samme.

22. november 2015

Hej Knud

Der var desværre noget nedbrud hos vores netværksoperatør i weekenden, som gjorde livet surt for vores brugere, men godt at høre, du fik god hjælp af vores kundeservice.

Bedste hilsner, Iben
Bycyklen

Spild af penge, tid, energi og sund fornuft!

Ved slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg valgte at prøve bare en måned, på trods af at jeg har en cykel selv. Bare for at støtte op omkring hvad jeg troede var et sjovt og spændende initiativ. Jeg tog grueligt fejl.

1: Det var svært at finde en cykel man kunne få med, da de angiveligt ikke kan lejes hvis de lader. Ergo, er det ikke en cykel. Vil det sig at den så heller ikke kan køre hvis den løber tør for batteri? Men, men.. jeg fandt endelig en efter at have logget ind på utallige cykler for kun at få beskeden: Kan ikke lånes.... lader.

2: Cyklen er ubegribeligt tung. Jeg stod af cyklen og gik op på fortorvet for at mødes med en ven. Vi skulle så modsatte vej som jeg kom fra, så jeg ville vende cyklen. Og... Da styret er "låst" til begrænsede vinkler betyder det at man skal løfte cyklen 180 grader for at vende. Noget som jeg nægter at tro på alle kan. For den er helt... komplet skingrende sindsygt urealistisk tung. Jeg er en fuldvoksen man og jeg tænkte: Det er eddermame løgn!

3: Styret på cyklen kan kun dreje så og så meget (30 grader tror jeg)... og det... huha... tror jeg faktisk kan være farligt for det virker ekstremt unaturligt og man glemmer det, hvilket sikkert kan resultere i op til flere ubehagelige og muligvis farlige overraskelser.

4: Styret i samspil med pedalerne er en sikkerhedsfare uden lige. Pedaler sidder alt for tæt på jorden og hvis den ene pedal er nede på den side du drejer mod, så rammer pedaler jorden. Ikke særligt sikkert hvis man spørger mig.

5: "Hjælpemotoren" burde hedde "Jeg er med garanti verdens mest irriterende cyklist motoren" for den gør automatisk dig eller mig der bruger den til et problem i trafikken. Mest fordi at hjælpe-motoren kun kan hjælpe i stød (og ikke i et flow) så den blokerer dig og dit tråd, når du feks. vil overhale andre eller forsøger nå grønne lys. Mao. Du kan ikke køre hurtigere end motoren tillader. Dvs. når du accellerer kan du lige komme ud på siden af den du vil overhale, men når du presser motoren, holder den igen (modarbejder faktisk) og sikrer at du ikke kan køre hurtigere. Hvilket betyder at folk bag dig bliver utroligt sure og frustrerede. Specielt i myldretiden, kunne jeg forestille mig.

6: Touchskærmen er sløv, menuerne ulogiske. Den minder om en tablet der udkom for 5 år siden. Man havde ikke engang behøvet at armere den om man har gjort. For ingen ville gide stjæle den.

7: Kortet. Eller den ultimative fornærmelse/skuffelse for feks. en turist. Fordi.... Kortet viser kun en vis afstand omkring hvor du er (måske 100-200m). Dvs. du kan ikke scanne, browse eller søge rundt på kortet efter spændende steder. Du kan ikke være spontan og opdagelses lysten. Feks. vil du finde et grønt område... tjah... du må cykle rundt i blinde og håber på at du strejfer noget grønt. Hvilket ironisk betyder at du faktisk mere eller mindre skal vide hvor du vil hen fra starten og at kortet er overflødigt. Som turist ville jeg føle mig utroligt meget taget ved næsen.

8: Den er desværre et problem, eller snarere en joke at aflevere. Ja du kan kigge på skærmen og se tomme p-pladser, men... hvad nytter det hvis det ikke er der du vil hen. Jeg kørte faktisk til en plads der var tæt på hvor jeg nogenlund ville. Men det passede ikke, der var ingen plads og jeg måtte køre et helt andet sted for at parkere. Desuden skulle jeg forsøge nå det inden for den gratis halve time jeg allerede var begyndt på. Så istedet for en "hurtig" cykel tur (motor tillader ikke hurtigt), måtte jeg betale 6kr for 2 min forsinkelse, svede lidt ekstra (hyggeligt) og til sidste gå over 1km tilbage til min aftale, hvor jeg såklart kom for sent.

9: SIdst men ikke mindst... skrev jeg faktisk efter først dag en klage til Bycyklen for at fortælle at jeg ikke havde i sinde og bruge deres kreation igen, i et fjollet håb om at få penge tilbage (håbede). Men til dags dato, har jeg aldrig fået svar.

Hvad der skulle have været en sjov prøve måned blev til en max 30 timers skuffelser til den nette sum af 76kr. Jeg brugte den ikke efterfølgende. For at være lidt fræk, fik denne oplevelse mig lidt til at miste troen på det intelligent menneske. For hvem har med god samvittighed feks. kreeret dette frygtelige monstrum.

27. september 2014

Dyr og meningsløs!

Jeg lejede en bycykel for første gang i søndags.

1) Gobike skriver, at de har "mange Bycykel docking stationer rundt omkring i København". Er 6 docking-stationer "mange" i en millionby?

2) Jeg lejede cyklen i lidt over 4 timer og betalte 125 kr. For 70-100 kr. kan man leje en almindelig cykel fra lørdag morgen til mandag morgen. Prisen er ikke konkurrencedygtig.

3) Cyklen vejer næsten det samme som en scooter.

4) Der gik ikke mange timer før elmotoren løb tør for batteri, selv om vi kun var cyklet et par kilometer og cyklen ellers stod stille.

5) Cyklen kan ikke låses. Dermed er den fuldstændig ubrugelig for turister, medmindre man har en cykellås med eller slæber cyklen med på stranden, på café eller på tårnet af Vor Frelser Kirke.

Kan på ingen måde anbefales!

12. august 2014

Virker bare

Bycyklen løfter niveau for bycykler i KBH signifikant... ville dog være dejligt hvis man kunne logge ind med rejsekort allerede første gang man bruger ligesom jeg også nemt ville se hvor der er cykler ledige (måske som app eller side 1 på en mobil webside). Men det kan ikke ændre at det er en super oplevelse.

3. juni 2014

Super ide.. Velfungerende og nem måde at komme rundt på, MEN...

Familien på tur i det Københavnske oplevede cyklerne som et super godt og sjovt alternativ til at parkere bilen i centrum af KBH.. Den nødvendige brugerprofil blev oprettet hjemmefra.
Vi følte os dog lidt hæmmede af at det ikke kunne lade sig gøre at finde cykler med låse.. på trods af at der var rigtig mange ledige cykler på alle de ladestationer vi kørte forbi. Det gjorde det svært/besværligt at besøge forretninger, seværdigheder mm.
Vi kunne også godt ønske os en ladestation i nærheden af Nørreport station.
Cyklerne var pæne og vefungerende (håber det kan fortsætte), og skulle man som os være uheldige at få en enkelt med defekt GPS eller skæv saddel.. kunne den i vores situation heldigvis hurtigt byttes, efter fejlen var rapporteret (online via cyklens display).

5. maj 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (62 anmeldelser)