Jeg blev bortvist ukorrekt fra mit job og stod i en meget stressende situation. Business Danmark kunne sætte sig grundigt ind i mit tidligere arbejde – noget min tidligere fagforening ikke for... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Tak til Casper R for en fantastisk behandling 💪

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har været rigtig tilfreds med Ulla, som har hjulpet mig gennem min sag. Kan helt klart anbefales 👏🏻

Besvarelse fra Business Danmark
Rigtig god juridisk hjælp. Man er ikke i tvivl om svaret på det spørgsmål der var stillet. Tak 🙏🏻

Besvarelse fra Business Danmark
Bedste behandling hos advokaterne ved Business Danmark. Har været medlem i mange år og er super tilfreds med det hele.

Besvarelse fra Business Danmark
Casper R., fra jeres juridiske afdeling, var meget behjælpelig, personlig og god til at formidle!

Besvarelse fra Business Danmark
Rigtig god juridisk service, meget professionelt

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Business Danmark og deres juridiske tjenester. Rådgivningen har været professionel, grundig og meget værdiskabende.
En særlig stor tak til Luxshiga, som jurist, har været fantastisk sparring og en uvurderlig hjælp hele vejen – kompetent, engageret og meget tryghedsskabende. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg er virkelig glad for den hjælp, jeg fik fra min sagsbehandler Casper Reissmann. Han var professionel, hurtig til at reagere og tog min sag seriøst fra start til slut. Jeg følte mig tryg hele vejen og godt rådgivet. Kan klart anbefale dem til andre, der har brug for støtte og kompetent hjælp.

Besvarelse fra Business Danmark
Business Danmark og deres lønsikring er forfærdelig at komme ud af. Jeg sender 2 blanketter + ringer ind og får bekræftet at min lønsikring er opsagt pr. 1.1. Nu står jeg her og skal betale frem til 28.2.2026. Når jeg ringer ind til Business Danmark, for jeg fat i en “Helle”. Hun siger “Ja det er da træls, hvis du bare lige hænger på, så taler jeg lige med vores agency som står for vores lønsikringer” her viderestiller hun mig bare og agenten i den anden ende har ikke talt med nogen fra Business Danmark. Jeg har brugt så lang tid, for at prøve at komme ud af det. Nu har jeg betalt for 3. Mdr jeg slet ikke bruger. God måde lige at klemme de sidste penge ud af deres kunder som forlader dem. Jeg vil ALDRIG anbefale Business Danmark (ansvarsfraskrivelse) og deres lønsikring.

Besvarelse fra Business Danmark
God og kompetent hjælp med kontrakt
af Frank Kanlund

Besvarelse fra Business Danmark
Business Danmark tog heldigvis min sag seriøs og ydede god støtte, da jeg pludselig blev opsagt under nogle ikke så heldige forudsætninger. Kan helt klart anbefales!

Besvarelse fra Business Danmark
10/10 fra Mathias Sommer inde fra Jura. Genial mand, der har styr på sine sager!

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg var så uheldig og være involveret i en arbejdsulykke.
Den hjælp eller mangel på samme fra business Danmark skal man lede længe efter !
Jeres rådgivning har der intet været af ! Ingen klare svar ! Hvad f….. betaler man alle de penge til ? A kasse fagforening lønsikring. Så snart jeg er videre skal jeg ud af det ! Usmageligt.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg fik en grundig og seriøs gennemgang af mine spørgsmål, og den juridiske rådgiver gav også en service ud over det sædvanlige, synes jeg.

Besvarelse fra Business Danmark
Ulla Thygesen har været fantastisk i min sag, både fagligt og menneskeligt.
Anbefaler business Danmark til alle som vil have en fagforening som er der for deres medlemmer.

Besvarelse fra Business Danmark
Super god sparring og fin dialog omkring udarbejdelse af agentkontrakt. Jeg følte mig rigtig godt "påklædt" til min videre dialog. Tusinde tak til Mathias fra Jura/Business Danmark.

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtig svar og kvalificeret rådgivning. Rådgiveren forstod straks problematikken trods kompleks og indforstået forretning.