Banner for Business Danmark

Business Danmark Anmeldelser 1.494

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 143 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte personalet for at være professionelt, engageret og yderst hjælpsomt, hvilket skaber en følelse af tryghed og god rådgivning. Mange fremhæver den hurtige respons og den effektive service, især fra den juridiske afdeling, som har hjulpet med at løse sager til kundernes fordel. Dog oplevede nogle få, at kommunikationen internt i virksomheden var mangelfuld, hvilket resulterede i gentagne henvendelser efter udmeldelse eller manglende opsigelse af lønsikringer. Enkelte kunder har også oplevet lang ventetid på svar eller manglende opfølgning på igangværende sager.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst professionelt og hjælpsomt. Kunder fremhæver medarbejdere for deres... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder rapporterer om professionel, grundig og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den professionelle, venlige og hurtige hjælp,... Se mere

Response time

Kunder havde positive oplevelser med responstiden. Mange fremhæver hurtig og effektiv hjælp samt svar, både... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt. Mens nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En fagforening der bakker dig op! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min fagforening Business Danmark. Vi kørte en paragraf 2.b sag mod min tidligere arbejdsplads, som jeg var sikker på opsagde... Se mere

Jeg rakte ud til Ulla for hjælp til en sag angående tidligere arbejdsgiver. Ulla fik sagen, kontaktende dem, og fik sluttede sagen til min fordel inden for utrolig kort tid. Hun fortjener en kæmpe Hig... Se mere

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Business Danmark og deres juridiske afdeling. Særligt Nicoline får mine varmeste anbefalinger. Hun har været både dygtig, nærværende og en stor hjælp i en pr... Se mere

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Mathias Sommer. I forbindelse med min sag har Mathias været utrolig engageret, nysgerrig og virkelig god til at sætte sig ind i situationen. Han har ha... Se mere

1. Fagforening

Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.

Faglig udvikling, der mærkes i din hverdag.

Du får udvikling, der styrker dig dér, hvor du står lige nu.
90,4% af medlemmerne får bedre resultater ved lønforhandlingen efter personlig lønrådgivning. 84,3% anbefaler vores karrieresparring til venner og kollegaer. Og 9 ud af 10 giver topkarakter, når de har fået hjælp fra vores rådgivere.

Juridisk tryghed, når du har allermest brug for det

Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Hos os tager det 21 sekunder at få kontakt til en advokat på en hverdag. Vores jurister finder fejl i 9 ud af 10 kontrakter, fordi vi ved, hvor problemerne opstår i dit fag. Advokathjælp hele vejen til Højesteret er inkluderet i fagforeningen. Og du får altid en personlig kontraktgennemgang inden for 24 timer (på hverdage).

Faglig udvikling og juridisk tryghed

Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing.

4,7

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

God og kompetent rådgivning 😊

31. marts 2026

Hej Claus

Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse og oplevet rådgivningen som kompetent. Det betyder noget, at man kan få sparring, der både er til at forstå og rent faktisk kan bruges videre – og det lyder heldigvis til, at det har været tilfældet for dig.

Rigtig god påske.

Jobskifte

Fik super god hjælp i forbindelse med et jobskifte. Er meget tilfreds.

19. marts 2026

Hej Lene

Det er virkelig godt at læse, at du har fået så god hjælp.

Et jobskifte kan hurtigt rejse en masse spørgsmål, og det gør en forskel at have nogen at sparre med undervejs – både når det handler om vilkår, aftaler og de små detaljer, der også skal være på plads.

Jeg er glad for, at du er så tilfreds med forløbet.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Kompetent og hurtig rådgivning i…

Kompetent og hurtig rådgivning i forbindelse med jobskifte og klausuler.

4. marts 2026

Hej Jens

Det er rigtig godt at læse, at du har fået både hurtig og kompetent rådgivning i forbindelse med dit jobskifte og dine klausuler. Klausuler kan være komplekse – særligt inden for salg og marketing – og netop derfor er det vigtigt at få dem gennemgået grundigt og forklaret, så man er helt klar over, hvad man siger ja til.

Det er godt at høre, at du har oplevet et forløb, hvor du har fået den klarhed og sparring, du havde brug for.

Flot rådgivning og opfølgning

Mathias har været en kæmpe støtte og fremragende rådgivning hele vejen igennem. Kunne ikke have bedt om en flottere håndtering og assistance i min sag!

30. marts 2026

Hej Simone

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det gør virkelig indtryk at læse, at Mathias har været en kæmpe støtte for dig og har fulgt din sag godt til dørs hele vejen igennem.

Det betyder meget, når du fremhæver både rådgivningen, opfølgningen og den måde, din sag er blevet håndteret på. Netop den kombination er så vigtig, når man står i en situation, hvor man har brug for hjælp og gerne vil føle sig godt taget hånd om.

Jeg har selvfølgelig delt dine ord med Mathias, og han blev rigtig glad for din anmeldelse.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Jeg har haft en meget professionel…

Jeg har haft en meget professionel hjælp og rådgivning af Jesper. En snak i øjenhøjde som gave svar på mine spørgsmål og efterfølgende en professionel opringning på telefonen dagen efter som status og opfølgning.

Tak 🙏🏻

27. marts 2026

Hej Charlotte

Det er virkelig dejligt at læse din anmeldelse.

Det lyder som et rigtig godt forløb, hvor du både har fået en god snak i øjenhøjde og en opfølgning bagefter, så du hele tiden vidste, hvor du stod.

Jeg er glad for, at du oplevede rådgivningen som både professionel og til at forstå – det er lige præcis det, vi gerne vil levere.

Jeg giver din feedback videre til Jesper, det er jeg sikker på, han bliver glad for at høre.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Tillidsfuld samtale med juridisk…

Tillidsfuld samtale med juridisk afdeling som virkelig hjalp mig videre på en rigtig god måde - stor anbefaling herfra

25. marts 2026

Hej Kasper

Det er virkelig godt at læse, at du har haft en tillidsfuld samtale med vores juridiske afdeling. Den tryghed er afgørende, når man står i en situation, hvor man har brug for sparring og klar retning.

Jeg er glad for at høre, at du er blevet hjulpet godt videre på en måde, der gav mening for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse og giver din anbefaling med på vejen.

God hjælp og vejledning

Super god hjælp at hente!

22. marts 2026

Hej Maj

Det er rigtig dejligt at læse din anmeldelse og at høre, at du har oplevet god hjælp og vejledning hos os. Det er noget, vi arbejder målrettet på, så det er altid værdifuldt at få bekræftet, at det også opleves sådan.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

God hjælp til alt det juridiske

God hjælp til alt det juridiske, som man ikke selv har styr på.

11. marts 2026

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du har fået hjælp til det juridiske – især det, som kan være svært at gennemskue på egen hånd.

Det er netop dér, vi gerne vil gøre en forskel og skabe overblik, så man kan føle sig tryg i sin situation.

Speciel god service !

Fik svar på min henvendelse, et svar som var vigtigt for mig, at det blev beskrevet så jeg forstod det hele, af hjertet tak Casper Riessman !! Endda på en dag med barn syg !

18. marts 2026

Hej Hanne

Sikke en dejlig anmeldelse at læse. Det gør mig virkelig glad, at du oplevede både hurtig og grundig hjælp – og ikke mindst at svaret blev forklaret på en måde, der gav fuld mening for dig. Det er jo netop det, der gør en forskel i praksis.

Jeg har delt din besked med Casper, som blev rigtig glad for dine ord – og jeg håber, at barnet er kommet sig igen.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Super god rådgivning i forhold til en…

Super god rådgivning i forhold til en retsag

15. marts 2026

Hej Dan

Det er jeg virkelig glad for at læse. Når man står i noget, der har med en retssag at gøre, kan det hurtigt blive både tungt og uoverskueligt, så det betyder meget, at du har oplevet rådgivningen som super god.

Det er netop vigtigt for os, at man ikke står alene med den slags, men får en klar vurdering og støtte undervejs. Din anmeldelse bliver taget imod med stor glæde her.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Frank er helt igennem dygtig

Frank er helt igennem dygtig - enormt professionel og god til at rådgive. Det har føltes trygt at lad ham håndtere min sag og sagen er endt med at jeg har fået løn udbetalt fra tidligere arbejdsgiver, så han får klart min anbefaling!

11. marts 2026

Hej Cecil

Det er virkelig dejligt at læse din anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du har følt dig tryg ved at lade Frank håndtere din sag, og at du oplevede ham som både dygtig og professionel i sin rådgivning.

Jeg er også glad for at læse, at sagen endte med, at du fik udbetalt den løn fra din tidligere arbejdsgiver, som du havde krav på. Det kan gøre en stor forskel at have den rette rådgivning i ryggen i sådan et forløb.

Jeg har delt din anmeldelse med Frank, og han blev rigtig glad for at læse dine ord og din anbefaling.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Jesper Jensen fra Business Danmark…

Jesper Jensen fra Business Danmark hjalp mig professionelt og trygt gennem en svær sag med min tidligere arbejdsgiver og sikrede mig en rigtig god fratrædelsesaftale.

13. februar 2026

Hej Vera

Tak for din anmeldelse. Det gør indtryk at læse, at du har følt dig professionelt og trygt hjulpet gennem en svær sag. Når man står i en konflikt med en tidligere arbejdsgiver, kan det være både usikkert og følelsesmæssigt krævende, og derfor er det afgørende at have en erfaren rådgiver ved sin side.

Det er godt at høre, at forløbet endte med en fratrædelsesaftale, du er tilfreds med. Jeg har delt din anmeldelse med Jesper, og han blev rigtig glad for at læse dine ord.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Vigtigheden af at have en god fagforening i ryggen

Når man mister sit job er det afgørende om man har tilgang til professionel juridisk rådgivning og bistand.

Det må man i den grad sige at jeg modtog fra Casper fra Business Danmark.

Jeg kunne ikke have bedre opbakning og det hjalp mig med at komme igennem processen på bedst mulig vis.

Kæmpe tak og kæmpe opfordring til at blive medlem af en fagforening

For mit vedkommende var Business Danmark bag mig hele vejen

24. februar 2026

Hej Ann-Christine

Tak for din personlige og stærke anmeldelse. At miste sit job er en stor omvæltning, og jeg ved, hvor afgørende det er at have kompetent rådgivning og opbakning i ryggen i den situation.

Det gør indtryk at læse, at du har følt dig støttet hele vejen, og at rådgivningen har hjulpet dig trygt gennem processen. Det er netop i de forløb, hvor både det menneskelige og det juridiske fylder, at det skal hænge sammen.

Jeg har delt din anmeldelse med Casper, og han blev virkelig glad for at læse dine ord. Det betyder meget for ham at vide, at hans indsats har gjort en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din klare opfordring til andre.

Kæmpe tak!

Virkelig taknemlig for deres hjælp og rådgivning!

25. februar 2026

Hej Mirela

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Når du skriver, at du er virkelig taknemlig for den hjælp og rådgivning, du har fået, fortæller det, at det har haft reel betydning for dig – og det gør os oprigtigt glade.

Når man rækker ud for at få hjælp, er det ofte fordi noget fylder. Derfor er jeg glad for, at du har oplevet at blive mødt ordentligt og få den rådgivning, du havde brug for.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Fantastisk og forklarende hjælp fra dag…

Fantastisk og forklarende hjælp fra dag 1.

16. februar 2026

Hej Steffen

Det gør mig virkelig glad at læse din anmeldelse. At du allerede fra første kontakt har følt dig godt klædt på og tryg i forløbet, betyder meget.

Når man henvender sig, er det ofte fordi noget fylder - og så er det afgørende, at man hurtigt får overblik og en forklaring, der giver mening. Det lyder heldigvis som om, du har oplevet netop det.

Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig god rådgivning!

Jeg har været så glad for den rådgivning og hjælp jeg har fået af Julie i dag. Kæmpe anbefaling herfra!

25. februar 2026

Hej Isabella

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Det betyder virkelig noget at høre, at du har været så glad for den rådgivning og hjælp, du har fået.

Jeg har delt din anmeldelse med Julie, og hun blev oprigtigt glad for dine ord. Det er altid rart at få bekræftet, at den rådgivning, man giver, gør en forskel - især når det handler om at skabe tryghed og klarhed i situationen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og for din varme anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

Effektiv

Jeg fik god, klar og effektiv rådgivning samt et hurtigt svar.

24. februar 2026

Hej Pil

Tak for dine fem stjerner – og for at sætte så præcise ord på din oplevelse.

Det glæder mig virkelig at læse, at du både fik klar, effektiv rådgivning og et hurtigt svar. Når man rækker ud, skal det være nemt at få overblik og komme videre – og det lyder heldigvis til, at det var sådan, du oplevede det.

Din anmeldelse betyder meget, og jeg sørger for, at den bliver delt med teamet.

Loyalitetskonsulent, Business Danmark

Tak til Casper R for en fantastisk…

Tak til Casper R for en fantastisk behandling 💪

20. februar 2026

Kære Kristian

Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner.

Det er en stærk tilbagemelding at få – og jeg er glad for, at du har haft en så god oplevelse. Jeg har delt din hilsen med Casper, og han blev virkelig glad for at læse den. Den slags anerkendelse gør en forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Kompetent arbejde

28. januar 2026

Kære Frank

Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner.

Det er altid rart at få så klar en tilbagemelding. Når du skriver “kompetent arbejde”, læser jeg det som et tegn på, at du har fået den faglige kvalitet og seriøsitet, du havde brug for. Det er netop det, vores medlemmer skal kunne regne med.

Jeg håber, at rådgivningen har gjort en reel forskel for dig i din situation.

Rigtig tilfreds

Jeg har været rigtig tilfreds med Ulla, som har hjulpet mig gennem min sag. Kan helt klart anbefales 👏🏻

18. februar 2026

Hej Katrine

Tak for de 5 stjerner og for din fine anbefaling.

Det er rigtig godt at høre, at du har været tilfreds med Ullas hjælp i din sag. Vi lægger stor vægt på, at man føler sig godt taget hånd om, så det er dejligt at læse, at det har været din oplevelse.

Jeg har delt din anmeldelse med Ulla, og hun blev meget glad for dine ord.