Jeg blev bortvist ukorrekt fra mit job og stod i en meget stressende situation. Business Danmark kunne sætte sig grundigt ind i mit tidligere arbejde – noget min tidligere fagforening ikke for... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtigt og professionelt hjulpet…. Tak

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har haft et yderst godt forløb med en sag mod min gamle arbejdsplads. Man bliver hørt og der er super god kommunikation hele vejen igennem. Tusinde tak for I gad kæmpe min sag. Næsten 12 måneder, der endte med forlig. Godt kæmpet.

Besvarelse fra Business Danmark
Havde en behagelig og løsningsorienteret samtale med fokus på mine behov. Da jeg arbejder i deres kerneområde, er kurserne og støtten yderst relevante. Kombineret med en skarp pris og gode rabatmuligheder, var det et let valg at melde sig ind i både fagforeningen og A-kassen

Besvarelse fra Business Danmark
Business Danmark ydede hurtig og meget kompetent rådgivning i forbindelse med en sag mod min tidligere arbejdsgiver. Forløbet var professionelt og effektivt, og de fik hurtigt afsluttet sagen til min fordel. Jeg kan kun give Business Danmark mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Business Danmark
Hvis man har en sag mod sit job og fagforeningen mener der er en sag hvorfor får man så afvide jeg selv ska ta kontakt når man ber jer om at gøre det det er faktisk det man bl.a. betaler for

Besvarelse fra Business Danmark
Business Danmark er uden tvivl den bedste fagforening.
De står altid klar med hjælp og vejledning, både med små og store spørgsmål/sager, hvor man virkelig føler sig hørt og set.
Et stort tak til Teit, som har været så behjælpelig og helt fantastisk at arbejde sammen med de seneste par uger. Jeg har ikke én gang følt mig glemt af ham, da han opdaterer selv med de helt små detaljer.
Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Business Danmark
Super effektiv og kompetent hjælp i forbindelse med min sag.

Besvarelse fra Business Danmark
Tusind tak for råd og vejledning

Besvarelse fra Business Danmark
Julie var super sød og nem at snakke med. Jeg skulle lige selv i gang.
Får god vejledning, noget havde jeg selv fundet på hjemmesiden. Julie satte lidt flere ord på og gav det perspektiv
Taj

Besvarelse fra Business Danmark
Altid føler jeg mig tryg, for god behandling og svar jeg kan arbejde videre med.

Besvarelse fra Business Danmark
Empatiske mennesker med stærk faglighed der hjælper en hele vejen i gennem en sag

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtig og kompetent rådgivning!
Absolut top klasse håndtering af min sag!
Stor tak til Business Danmark og Nicoline!

Besvarelse fra Business Danmark
God kommunikation og god vejledning på et hurtigt spørgsmål over telefonen.

Det har kørt perfekt.
Jeg er blevet behandlet meget professionelt og føler mig meget rolig igennem forløbet.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg gik til min fagforening idet jeg havde problemer med at få udbetalt mine feriepenge fra tidligere arbejdsgiver. Business Danmark gennemgik mine lønsedler og fik hurtigt overblik over mit tilgodehavende. Min tidligere arbejdsgiver var ikke medgørlig, men efter et par påmindelser, og med trusler om at blive sendt til inkasso, så skete der endelig noget. Jeg fik mine penge. Hvorfor kun tre stjerner, spørger du? Fordi platformen som BD anvender til at sagbehandle er et levn fra fortiden.

Hurtig reaktion
jeg havde brug for et hurtigt svar i forbindelse med en kontrakt med min arbejdsgiver… jeg havde svar næste formiddag… perfekt

Besvarelse fra Business Danmark
Altid hurtig og effektiv rådgivning og handling på problemet.
Jeg har efterhånden haft brug for juridisk afdeling et par gange. -Det har altid været kompetente, seriøse og handlekraftige medarbejdere, der handler med det samme og får en til at føle sig tryg i hele processen.