Vi bestilte buffet til 60 mennesker. Alle gæsterne komplimenterede maden enormt højt. Det var virkelig lækkert, pænt anrettet og lige til at servere. Prisen er også god og man skal ikke ruineres for... Se mere
Vi havde fået forkert nr i forhold til hvor vi befandt os, men chaufføren var kvik og fandt os hurtigt. Maden var upåklageligt, alle uden undtagelse var meget glade for traktementet, flere spurgte t... Se mere
Vi bestilte præmie buffet til vores søns Nonfirmation, og vi må bare sige at maden var utrolig lækker. Alt kødet var så lækkert og mørt og dressingen på salaten smagte himmelsk! Forretten med lakse ro... Se mere
Super lækker Hjerte buffet. Vi var 10 personer til en middag, hvor jeg bestilte hjerte buffet samt brød og cheesecake som ekstra valg. Alt var virkelig lækkert. Delte tingene op så vi startede med... Se mere
Tåsingegade 51, 2100, Kbh. Ø, Danmark
- info@buffetkompagniet.dk
- www.buffetkompagniet.dk
Dejlig og rigelig mad til tiden!
Vi fik leveret mad fra Buffetkompagniet her i lørdags. Maden kom til aftalt tid, også selvom adressen er,svær at finde. Maden var over al forventning, smagte så godt, og der var masser af den.
Super, vil helt sikkert anbefale firmaet til andre.
Og vi bestiller der igen til næste fest :-)
Super lækkert
Vi har i dag fejret min mands fødselsdag med dejlig buffet fra Buffetkompagniet. Vi valgte succesbuffetten. Super lækkert - alt sammen. Vi kan kun sige tak til Buffetkompagniet for rigtig dejlig mad. Håber I får rigtig mange ordrer, så vi også kan bruge jer en anden gang. Vi vil i hvert fald anbefale jer til alle vi kender :-)
God mad og god service
Vi havde bestilt mad til min datters 18 års fødselsdag, og hun havde selv bestemt menuen. Vi fik lov at skifte lidt ud i buffe sammesætningen specielt var der en bestemt dessert hun gerne ville have. Maden kom præcis til den tid vi havde bestilt. Jeg opdagede vi havde fået en forkert dessert og ringede til firmaet. Han kunne se fejlen var deres og tilbød vi måtte beholde desserten uden beregning, men vi ville så gerne have den anden dessert vi havde bestilt. Han ringede derfor kokken ind -skal lige siges det var lørdag aften- og 2 timer senere fik vi leveret den rigtige dessert, og måtte tilmed beholde den anden vi havde fået forkert, helt uden beregning, så vi væltede os i masser af lækker kage. Maden var utrolig veltillavet og flot anrettet. Det er ikke sidste gang vi får mad derfra. Jeg vil varmt anbefale buffetkompagniet.
Billig buffet og masser af mad
VI fik leveret en italiensk buffet d. 27.10 til 15 personer. Det var fint anrettet og masser af mad. Kvaliteten var ok, men ikke noget der fik englene til at synge.
Flot anrettet og super god mad
Jeg kan godt anbefale buffetkompagniet. Vi fik succesbuffeten til 47 personer, og der var rigeligt. Vi har rester til et par dage og en hel kalveculotte var ikke rørt. (Havde selv lige stegt 2 kilo frikadeller, bare for en sikkerheds skyld, men det havde jeg absolut ikke behøvet.) Kødet var mørt og lækkert, og det hele var og smagte godt og frisk. Laksen var super god og det var anrettet så fint. Det kan anbefales
Ingen problemer, god mad til gode priser, og maden kom lige til tiden, kan klart anbefales! :D
Professionel mad
Vi var sent ude mht. at bestille mad til en konfirmation ultimo april 2009. Det var intet problem for Buffetkompagniet at håndtere vores ordre. Desuden ændrede vi adskillige gange i bestillingen undervejs, både mht. antallet af kuverter og menuen, vi ville gerne have mad til en masse børn, som ikke skulle have den almindelige menu. Buffetkompagniet foreslog at de lavede særlig menu til børnene til kun 35 kr pr kuvert!
Det var fantastisk velsmagende mad, frisk brød, godt kød, spændende salater, det så smukt ud og var nemt at gå til og pakke ud. Alt i alt var det en tryg og professionel oplevelse at handle med Buffetkompagniet. Vi gør det helt sikkert en anden gang. Eneste anke: vi måtte selv køre 70 km for at hente maden, fordi vi befandt os uden for den radius de normalt bringer ud til.