Vi bestilte buffet til 60 mennesker. Alle gæsterne komplimenterede maden enormt højt. Det var virkelig lækkert, pænt anrettet og lige til at servere. Prisen er også god og man skal ikke ruineres for... Se mere
Vi havde fået forkert nr i forhold til hvor vi befandt os, men chaufføren var kvik og fandt os hurtigt. Maden var upåklageligt, alle uden undtagelse var meget glade for traktementet, flere spurgte t... Se mere
Vi bestilte præmie buffet til vores søns Nonfirmation, og vi må bare sige at maden var utrolig lækker. Alt kødet var så lækkert og mørt og dressingen på salaten smagte himmelsk! Forretten med lakse ro... Se mere
Super lækker Hjerte buffet. Vi var 10 personer til en middag, hvor jeg bestilte hjerte buffet samt brød og cheesecake som ekstra valg. Alt var virkelig lækkert. Delte tingene op så vi startede med... Se mere
Tåsingegade 51, 2100, Kbh. Ø, Danmark
- info@buffetkompagniet.dk
- www.buffetkompagniet.dk
Lækkert og friskt
Leveres til tiden - masser af mad - lækker kvalitet
Lækker mad, flot anrettet i rigelige mængder
Vi var 30 personer der fik den Italienske buffet. Super flot anrettet og blev leveret til aftalt tid. Eneste lille minus var de fyldte peberfrugter - de var for store/voldsomme og næsten kun fyldt med ris. Men der var så rigeligt andet man kunne spise. Vi skal helt sikkert prøve en anden buffet engang.
Buffekompaniet kan man stole på!
Igen fik jeg lækkert mad til min pige aften, tøserne var super positive og sjældet har de spist så meget, så er det super godt, at der altid er mad nok.
Maden dufter frisk og er veltilberedt.
Første gang jeg bestilte mad herfra er 8 år siden og jeg er aldrig blevet skuffet og nu ser jeg frem til skærtorsdag hvor jeg igen har bestilt mad til mine gæster.
Servicen er i top, altid hurtig retur svar og tilbagemeldinger ved ændringer i menuen, det giver en tryghed og ro til kun at tænke på en dejlig aften med sine gæster.
Livet er skønt og nemt når jeg bestiller mad herfra og ikke har stået i køkkenet hele dagen og er frisk sammen med mine gæster, næsten som at være inviteret til spisning hos sig selv i eget hjem.
Mange tak og en positiv hilsen fra Heidi
Super mad
Bestilte Succesbuffet til 40 års fødselsdag - super lækkert og velsmagende.
Vil helt klart bruge Buffetkompagniet igen.
Tak !!!
Pølse og ostebord
I februar '15 bestilte vi buffet til 60 personer til en barnedåb på Frederiksberg.
Maden kom som aftalt på tidspunktet anrettet pænt og indbydende og der var rigeligt af det. Da vi havde valgt at få maden leveret på porcelænsservice, tilbød de endda at afhente servicen også (på anden adresse!!!) - min mand og jeg glæder os allerede til vi engang skal holde en anden større festlighed, så vi har mulighed for, at benytte Buffetkompagniet igen.
KUN varme anbefalinger herfra! Og endnu en gang tak!!!
Vi bestilte en ugens deal buffet til en voksen-fest. Det var første gang, vi prøvede Buffetkompagniet, og det var en rigtig god oplevelse. Maden var lækker, smukt anrettet, nem at servere og der var nok af den. Prisen var lav i forhold til catering-buffeter generelt.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi prøver det.
Høj kvalitet
Jeg bestilte præmiebuffeten med cheesecake til dessert til min datters 18års fødselsdag. Alt var bare supergodt og velsmagende, mange af vores gæster roste maden og ville vide hvor jeg havde bestilt. Det er svært at fremhæve noget frem for andet, men lakserouladen til forret, lammeculotten, de små kartofler og cheesecaken var højdespringerne", men som skrevet alt var supergodt og der var rigeligt af det. Det bliver absolut hos Buffetkompagniet jeg bestiller næste gang jeg skal have mad leveret
Fantastisk Præmiebuffet
Levering til tiden
Lækker mad
Jeg har ikke noget at sætte en finger på og vil sagtens kunne finde på at bestille derfra igen.
God mad og service
Vi fik leveret Buffetkompagniets Skyttebuffet til en barnedåb i januar 2015. Deres service inden levering var rigtig fin - jeg kunne ændre leveringstidspunktet et par dage før, og de leverede til tiden, selv om adressen kunne være svær at finde. Vi havde bestilt 21 kuverter til 19 voksne for at være sikker på, at der var nok, men det var slet ikke nødvendigt - der var rigeligt, også af kødet! Stort set al maden smagte rigtig godt, selv brødet som jeg nok ikke havde de store forventninger til. Eneste minus var retten med de grapemarinerede rejer - den var ikke særlig spændende. Kødet smagte heller ikke af så meget som forventet, men det skyldes nok mere forventningen til kødet end tilberedningen af det. Det var i hvert fald mørt! Vi kunne sagtens finde på at bruge Buffetkompagniet igen og vil også anbefale dem til andre.
Fantastisk!!
Jeg bestilte mad fra Buffetkompagniet til igår. Det var en præmiemenu til 10 personer. Kan ikke sætte en finger på noget. Maden kom til tiden, smagte vidunderligt og der var rigeligt. Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😊
MERE end indfriede forventninger.
Vi havde arrangeret et surprise part til vor søns 18 års fødselsdag i sidste uge.
Vi blev fra start af mødt med venlighed og ikke mindst flexibilitet.
"Bare bestil et antal i mener passer, så kan I justere antallet op til et par dage før arrangementet"
Vi bor nord for København og var bekymrede over om vi kunne regne med levering til det aftalte tidsrum, som jo var et kardinalpunkt når nu der er tale om et surpriseparty. Men vi fik at vide at det skulle vi ikke være bekymrede over - også selv om det er årets største julefrokostdag.
For at det ikke skulle være løgn, så var der gået ged i vor bankoverførsel (helt vor egen ged;), men også her mødte vi forståelse og tålmodighed fra Thomas, som beroligede min kone med at det måtte vi ordne i morgen... dette var altså 2 dage før arrangementet.
Og ganske rigtig, så stod den venlige chauffør der PÅ klokkeslaget med maden.
Kvalitet og mængde er allerede rost her på Trustpilot og vi kan bare stille os op i koret og synge med. Medaljebuffetten levede til overmåde op til vore forventninger. Lammeboven far fænomenal, det rosastegte oksekød var netop præcist rosastegt og lækkert mørt, lakserouladen var guddommelig, desserten værd at dræbe for og sådan kan vi fortsætte... men mon ikke pointen er røget ind efter denne lovprisning :)
Tak til holdet bag Buffetkompagniet, og selvfølgelig Thomas som er ham vi har haft kontakten med, for at have været med til at gøre vor søns 18 års dag særligt erindringsværdig.
Så lad mig afslutte med Swarzeneggers sædvanlige afskedreplik:
"Ill be back"
Og det er vi stensikre på!
Super lækker mad
Vi bestilte levering til kl. 12.00, kl. 5 over blev vi ringet op om at de var lidt forsinket, de kom 10 over og det er bare i orden når man får besked om det.
Vi fik julebuffet 1 som er lidt utraditionel julebuffet. Al maden var virkelig lækker, velsmagende og fint anrettet.
Der var rigeligt af det hele, så nu spiser vi rester i flere dage. 😊
Prisen kan man heller ikke klage over 135 kr. pr. kuvert og brød og smør til 12 kr. og det var der også mere end nok af.
Lækker mad til en rimelig pris
Vi fik mad fra buffetkompagniet til vores barnedåb og er meget tilfredse. Maden kom til tiden, der var rigeligt af det meste og det var virkelig lækkert. Eneste anke er at der var for lidt laks til forretten, og anretningen var ikke så pæn. Kvaliteten var der intet at udsætte på, kødet var virkelig mørt og med masser af smag i. Vi kan varmt anbefale andre at benytte buffetkompagniet.
Lækkert valg til kold buffet, Østerbrobuffet
Vi fik Østerbrobuffet til konfirmation den 3. maj, hvor vi gik efter at finde en lækker kold buffet og valget på denne buffet. Store roser fra både os selv og vores gæster. Det var både lækkert, friskt og der var rigtig meget smag i maden. Tillige var der rigeligt med mad. Tak til buffetkompagniet - vi kommer igen en anden gang!
Super tilfreds
Buffetkompagniet leveret til vores og vores gæster super tilfredshed den bedste buffet vi har fået i mange år. Vi fik marts/april buffet til en 50 års fødselsdag med gæster i alle aldre og alle var meget begejstret, rigelig mad, leverede til tiden, og smukt anrettet.
Vi kan varmt anbefale Buffetkompagniet, og vil helt sikkert benytte dem igen.
velsmagende og masser af det
Super lækker buffet. Jeg bestilte Rådhusbuffet, Det var så lækkert og masser af det.
Maden kom til tiden. Jeg er fuldtilfreds og vil anbefale hjemmesiden til andre.
Velsmagende og flot serveret
Jeg havde bestilt Siciliansk buffet til en dameaften for 15 fornyligt. Maden blev leveret til tiden og var flot og frisk 1,5 time senere da vi spiste den. Damerne var glade for de gode salater, og der var nok uden at vi stod med bunker af rester.
Jeg vil klart overveje at bestille mad her igen da det jo også er nogle meget rimelige priser.
Dejlig mad
Fik i lørdags leveret Pølse- og ostebord. Stor oplevelse, som både mine gæster og jeg selv var meget tilfreds med. Vil bestemt anbefale Buffetkompagniet.
Anbefalelsesværdigt!
Julebuffet 1 til 34 mennesker - leveret til tiden -flotte anretninger lige til at sætte på bordet -rigelige mængder - og fantastisk smag og friskhed.
Lækker mad i gode mængder og stor imødekommenhed
Vi holdt barnedåbsfest sammen med 60 gæster og havde bestilt succesbuffet til alle mand. Maden kom til tiden og var pænt anrettet og i rigelige mængder. Efter festen fik vi stor ros for maden fra vores gæster! Vi havde efter aftale udskiftet kartoffelsalaten med små stegte kartofler uden merberegning, tak for fleksibiliteten! Chaufføren glemte desværre i skyndingen at aflevere polentaen og parmaskinken, der hører med til buffetten, hvilket vi først opdagede under festen, men der var stadig nok mad til at alle kunne blive godt mætte. Vi ringede til buffetkompagniet efter festen og de var meget imødekommende og refunderede uden palaver værdien af polentaen - flot service! Vi glæder os til at bruge buffetkompagniet en anden gang, for de laver altså god mad og er meget venlige både ved bestillingen og ved eventuelle bemærkninger.