Buffetkompagniet Anmeldelser 171

4,9

Vi bestilte buffet til 60 mennesker. Alle gæsterne komplimenterede maden enormt højt. Det var virkelig lækkert, pænt anrettet og lige til at servere. Prisen er også god og man skal ikke ruineres for... Se mere

Vi havde fået forkert nr i forhold til hvor vi befandt os, men chaufføren var kvik og fandt os hurtigt. Maden var upåklageligt, alle uden undtagelse var meget glade for traktementet, flere spurgte t... Se mere

Vi bestilte præmie buffet til vores søns Nonfirmation, og vi må bare sige at maden var utrolig lækker. Alt kødet var så lækkert og mørt og dressingen på salaten smagte himmelsk! Forretten med lakse ro... Se mere

Super lækker Hjerte buffet. Vi var 10 personer til en middag, hvor jeg bestilte hjerte buffet samt brød og cheesecake som ekstra valg. Alt var virkelig lækkert. Delte tingene op så vi startede med... Se mere

4,9

Julefrokost menu

Flot julefrokost menu alt var bare lækkert og der var rigeligt, fin dialog med firmaet undervejs og leveret til tiden.Jeg kan godt anbefale buffetkompagniet til fremtidige fester

15. december 2018

Maden er fantastisk!!

Maden er fantastisk!!
Jeg holdt kandidatfest d. 1. september for familie og venner (40 personer). Vi fik leveret maden lidt for tidligt, det var bestilt til at blive leveret kl. 16.15 og kom kl. 15.55, men det gjorde ikke noget for det ligger i gode varmekasser.
Vi fik PRÆMIEBUFFETEN, den kan varmt anbefales! Oksetyndstegen var rosa fra yderst til inderst, lammekødet var fantastisk i smag og konsistens, og kyllingen var mør og på ingen måde tør. Tilbehøret smagte også godt. Jeg fik stor ros fra gæsterne.
Vi løb ikke tør for mad. Vi havde lækker aftensmad til et par dage bagefter.
Jeg anbefaler buffetkompagniet til alle der ønsker mad leveret til deres fest.
Trods de er lidt dyrere end nogle af de andre buffet virksomheder, valgte jeg at stole på anmeldelserne og bestille fra buffetkompagniet, og det er helt klart pengene værd!

9. september 2018

God mad og god service

Det her sted kan kun anbefales.
Vi fik den italiensk buffet og den var bare super duper fantastisk og der var mere end rigeligt.
Vores gæster var også meget begejstret for den.
Vi fik chokolademousse til dessert og til den kan man kun sige mums mums mums.

1. september 2018

Så var det konfirmation og mad ude fra.

Så var det konfirmation og mad ude fra.
Vi valgte præmiebuffet, og jeg skal da love for det var præmiebuffet, lækkert magert lammeculotte, og vel tilrettelagt okse filet, og reelle stykker kyllingebryst. Med dertil ikke overpyntede salater men friske rå varer.
Alle var tilfredse endda ekstra tilfredse med mængden. Buffeten blev leveret på klokkeslæt
Kan kun anbefales (👍🤩👍)

29. maj 2018

Premiermenu - alle pengene værd!

Firmaet kan klart anbefales, levering til tiden, alt var som aftalt, kvaliteten af maden var god, mængden af maden var tilpas. Vi havde bestilt Premier menu med 3 retter incl dessert til 23 personer.
Forretten med laks var rigtig god. Oksefilleten var super, lammekødet perfekt, eneste lille minus var kyllingelårene de burde udgå samtidig med en forøgelse af oksekødet. (Betaler gerne mere)
Salaterne var i top. Husk at købe brød til menuen, det havde vi gjort til stor succes hos gæsterne.
Samtlige af vore gæster roste menuen!
Tak for mad, vi vender tilbage.

30. april 2018

Lige som det skal være

Vi bestilte skyttebuffet og fik det lækreste og møre krondyrkød. Alt på buffet'en var super frisk, grøntsagerne havde bid og alt var velsmagende og varieret. Mad var der nok af, og alt var som aftalt og over al forventning.
Til dessert fik vi Mazzarinbund smurt med chokolade, creme fraiche og vaniliesyltede blommer. Det kan også varmt anbefales.
Alt blev leveret til tiden, så alt i alt en rigtig god oplevelse og meget tilfredse gæster.

5. marts 2018

Rigtig lækker buffet til perfekt pris

Rigtig lækker buffet, perfekt pris, god og nem service/levering! Ville vælge jer igen.

Bestilte den sicilianske buffet, hvor alt var spændende og lækkert. Fik megen ros fra gæsterne. Men der var så meget mad, at alle gæster fik det samme både til frokost og skrub-af mad og alligevel var der rester! (Havde kun bestilt 3 kuverter for meget.) Det var næsten synd.

Chokoladekagen med frugt var også god, men altså ikke det jeg ville kalde "blød chokoladekage" - det er det eneste, jeg vil bemærke.

5. februar 2018

Jeg bestilte Præmiebuffet til 20 …

Jeg bestilte Præmiebuffet til 20 personer hos Buffetkompagniet A/S..og er tilfreds med maden...den var smukt anrettet ( næste gang ofre jeg porcelainet derfra .-)) og alt var super lækkert...mørt og saftigt kød..dog vil jeg lige bemærke at kyllingekødet smagte for meget af tomat..og godt kunne være lidt mere saftigt...smukke og smagsfulde salater og kartofler...Kagen var himmelsk ( Chokomoussekage , tilvalg )

14. december 2017

Chefen ændrede pludselig mening og vi "flygtede".

Finder dette catering firma, som vi ville bruge til nytår. For at sikre mig at der ikke er min. antal på kuverter, ringer vi til dem og snakker med dem og bliver forsikret om, at vi bare kan bestille, uanset antal af kuverter.
Vi får bestilt - jeg ender med at lave 3 forskellige bestillinger til de 4 vi nu skal være, fordi folk vil have noget forskelligt/er allergikere.
Efter et par dage, modtager jeg en mail, hvori vores bestilling bliver afvist - der er nu pludselig kommet min. på antal af kuverter og man er åbenbart alle tvunget til at spise det samme, på trods af, at der på bestillings listen er angivet mange mange valgmuligheder til både forret og dessert.
Vi henvender os til firmaet igen, lidt undrende, og får at vide, at han (chefen) i hvert fald ikke har sagt ok til kun 4 kuverter og vil vide, hvem vi havde talt med. Det var så selveste chefen vi havde talt med, men jeg gav op og har lagt vores penge et andet sted.

Meget ærgerlig oplevelse, der kunne være undgået ved ærlighed fra starten / at have styr på firma principperne.

28. november 2017

Meget lækker og veltilberedt mad.

Har i flere sammenhænge brugt buffetkompagniet til min Sejlklub, Gymnastikforening og privat. Priserne er virkelig rimelige og der er rigeligt lækkert mad.
Vælger ofte deres Præmie Buffet, som også har forret med i prisen.
Jeg har intet at udsætte på maden, der altid er veltilberedt og yderst lækkert.
Vil helt sikkert bruge dem igen og igen, og dem jeg har anbefalet dem til, har også været begejstret.
Så Buffetkompagniet får 5 stjerne fra mig.

28. oktober 2017

Vi har benyttet Buffetkompagniet 5-6 …

Vi har benyttet Buffetkompagniet 5-6 gange de seneste år og har alle gange været yderst tilfredse. Høj kvalitet for pengene og maden har altid været klar/ eller er blevet leveret til tiden. Rigelig mad til alle. Kan i særdeleshed anbefale den italienske buffet. Varme anbefalinger herfra.

6. oktober 2017

Lækker flot italiensk buffet

Vi bestilte italiensk buffet til vores søns barnedåb og maden var bare så lækker og veltilberedt. Det var flot anrettet og der var rigelige mængder af det. Levering af maden skete på aftalte tidspunkt. Alt i alt en perfekt madoplevelse og med gæster der alle var imponeret over buffetten. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi får mad fra buffetkompagniet.

10. september 2017

Kan anbefales

Det er anden gang vi får mad fra Buffetkompagniet og kan absolut anbefales. Vi har prøvet den Italienske buffet hvor vi også bestilte til 1 person der er vegetar og så har vi prøvet Rådhus buffeten. Alt var i orden og vi bestiller der igen på et andet tidspunkt. Bestillingerne var i juni og august.

10. september 2017

Meget skuffende oplevelse

Vi bestilte en August/september buffet, hvor den samlede oplevelse var mere end skuffende. Selv gæsterne gjorde opmærksom på den ringe kvalitet.
Ceviche af torsk med chili, tomat og purløg var vandet og uspiselig. Flere gæster spyttede det ud igen.
Grøn salat med blommer, gedeost, honning/balsamico og rustikke croutons var smattet, våd og gedeosten skulle man lede efter.
Coleslaw med persille var ok.
Salat af grønne bønner, æbler og ristede hasselnødder var ok.
Citronbagte kartofler ok, smagte som alm. bagte kartofler.
Frikadeller med feta og oliven var buffetens bedste.
Tomattærte var kedelig og uden smag.
Roastbeef med rosmarin (varm) var for senet.

29. august 2017
Buffetkompagniet-logo

Besvarelse fra Buffetkompagniet

Vi i Buffetkompagniet er rigtigt kede af at vores buffet har skuffet. Jeg kan forsikre at vi i køkkenet har gennemgået kritikpunkterne og vil være ekstra opmærksomme på hvad der sendes ud i den kommende tid. Dog har jeg også nogle kommentarer.
1. Ceviche er lavet helt efter bogen (som det sidste før buffeten sendes af sted) med frisk lime og citronsaft hvilket efterlader noget saft i bunden som nemt kan hældes fra. Konsistensen af en råmarineret torsk er naturligvis nogen anderledes end hvis man spiser en varmebehandlet fisk. Vi har efterfølgende erstattet denne ret med tuncarpaccio som vil være mere "tilgængelig"
2. Vores roastbeef er dansk produceret okseinderlår og indeholder ingen sener overhovedet. Hvis kødet er stegt korrekt - hvilket jeg regner med at det har været, da dette ikke var et kritikpunkt - er den eneste grund til at det kan virke sejt/senet at det er skåret tykt ud.
3. Hvis salaten har virket smattet går jeg ud fra at blommerne har været for modne hvilket selvfølgelig ikke må ske, ligesom den ikke må være våd eller mangle "fyld"
Jeg undskylder for de fejl vi har lavet og for ikke at have kunnet leve op til forventningerne. Håber at I kommer til at smage vores mad andetsteds en gang i fremtiden og kan se at vi faktisk leverer et ordentligt produkt.
Med venlig hilsen.
Thomas Fleischer
Buffetkompagniet.

Helt i top

Helt i top
Vi bestilte både succesbuffet og pølse/ostebord. Succesbuffet: kalveculotte var fantastisk, rosa og lun. Laks, carpaccio og tomatsalat var virkelig lækkert. Polenta var ikke helt noget, men det kan være smag og behag. Pølse og ostebord. Landpostej var fantastik. Ostene var rigtig gode. Vi kunne ikke se der var 3 forskellige spegepølser, som det eneste, men den der var, var god. Der var masser af lækkert tilbehør til. De leverede til tiden, og mange af gæsterne kom og sagde, at det var rigtigt lækker, så virkelig en succes. Tak for det.

4. juni 2017

Meget begejstret

Meget begejstret for vores engagement med Buffetkompagniet. Havde bestilt buffet til ca. 37 personer. Fik det leveret præcis til tiden. Der var masser af mad. Og gæsterne kunne lide det - og der var noget til alle. Så kan man vist ikke ønske mere, når man står og i øvrigt er lidt festpresset: der skal aftalerne helst være til at stole på - og det var de med buffetkompagniet.

2. juni 2017